Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

33
34.

Arkadaş için okudum Allah niyetini kabul eylesin

31. Ve 32. Arkadaşlarımın niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah

33. Ve 34. Arkadaşların niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah

canım senin için ve C Calcifer arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsin

29. Ve 30. Arkadaslar için okudum rabbim kabul etsin aminn

31. Ve 32 arkaslar adina okudum rabbim kabul etsin aminn

33. Ve 34. Arkadaslar icin okudum rabbim kabul etsin aminn

PiXiEE Canım La fontaine arkadaşımız 21 ve 22 tiniminihanim ve vavin için okudum YAZMAMIŞ baktım mesajlarına tek tek ama okuyup da bildirim yapmadiysa onu bilemem
Cnm ben okuyorum ama bildirim yapmakta gecikiyorum ama her ihtimale karsin onlar adina bir kez daha okuyacagim hemen simdi
Ama gectigi icin gunleri bildirim yapmayacagim Cok ozurdilerim herkesten

Cok ozur dilerim gercekten herkesten mazeret olarak kabul edilemez belki ama bebisim cok kucuk ve hergun farkli uyuma teknigi gelistiriyoabdest alip okumak icin oturuyorum ya agliyo ya ya gazi oluyo derken biraz gecikebliyo hakkinizi helal edin affiniza siginiyorum

Senin ve C Calcifer in niyetine okudumAllah kabul etsin

Canım yeni doğum yaptın lohusa halinle bizlere okuyup dua ediyorsun ALLAH razı olsun yetişemiyorum okuyamadım diye yaz bizler destek oluruz senin okuman gereken sayıya

PiXiEE canımmmm sana destek için 3.000 okudum kime eksiğin varsa bağışlarsın

ALLAH kabul etsin aminnnnnn

Ssevincli Aktif Lora Cuel M meva Z zeynepmuratselo kavs-i kuzah PiXiEE ve C Calcifer niyetleri için okumuştum. Bildirim yapamadım hakkınızı helal edin. Tüm listeye en başından okuyup tamamlamıştım sadece gününde girip bildirim yapıyordum ama giremedim siteye.
Rabbim her birimizin niyetini hayırla kabul etsin inşallah

Canım yeni doğum yaptın lohusa halinle bizlere okuyup dua ediyorsun ALLAH razı olsun yetişemiyorum okuyamadım diye yaz bizler destek oluruz senin okuman gereken sayıya
Cok sagol cnm okumak zaman almıyor da okumak ıcın ortam oluşturmak zaman alıyo

35 - A Asya89 niyeti – 10 Haziran Cuma
Ya RABBİM aileme anneme kardeşlerime eşime çocuklarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah. Bizi ağır imtihanlar ile sınama. Aileme sağlık huzur mutluluk ver.evlilik yolunda olan kardeşlerime kolaylıklar ver ya RABBİM hayırlısı ile mutlu yuvalarını kursunlar. Aile birliğimiz hiç bozulmasın. Ailemdeki bu huzursuzlukları tez zamanda gider ALLAHım. Dayıma sağlık ver. Bizileri senden razıyım dediğin kullarından eyle. Hayırlısı ile eşim çocuklarım ile huzur ile oturacağım bir ev nasip et. Çocuklarımızı yetiştirmekte bizlere kolaylık ver ya RABBİM. ALLAHım her şeyi görüp duyup bilensin beni ve bütün dua arkadaşlarımızın dualarını kabul et amin amin amin.

36 - PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti - 10 Haziran Cuma
Allah’ım Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla yarabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma yarabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin

1 – madamseker

2 - duayamuhtaciz

3 - penyez83

4 - La fontaine

5 - RedGirl

6 - RedGirl Annesi

7 - madamseker Eşi

8 - SUHAN

9 – Kadriye kızı Gülçin

10 - Jawlensky

11 - K Kipa2008

12 - goah

13 - @Kendikendine

14 - Migrenben

15 - K Kipa2008 ikinci niyeti

16 - begonvil1985

17 - Cemoos

18 - The

19 - i p e k

20 - begonvil1985 ikinci niyeti

21 - Tiniminimavihanim

22 - V Vavin

23 - Saliha40

24 - C Cittaslow

25 - Meybuz

26 - Nevreste

27 - Ssevincli

28 - Aktif Lora

29 - Cuel

30 - M Meva59

31 - Z zeynepmuratselo

32 - kavs-i kuzah

33- PiXiEE

34 - C Calcifer

35 - A Asya89

36 - PiXiEE ikinci niyeti

37 - R rana20

38 - Butimar-

39 - OraEtLabora

40 - A anabel lee

41 - Aktif Lora – Kardeşi

42 - @Ada-anne

43 - @Btlaydnz23

44 - Gelincik78

45 - sunpineapple

46 - nursevdi

47 - Asiltutku – Annesi

48 - Asiltutku

Canım merhaba bugün internetimi yaptım. Uzun zamandır giremiyorum siteye . Ama girdiğimde sana özelden yazmıştım beni okundu işaretle diye.ona rağmen pkumaadı işaretlemişsin Ben bütün niyetleri okudum bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…