Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum rabbim kabul eylesin dualarınızı amin29 -begonvil1985 İrem / 2. niyeti 14 Kasım Pazartesi
“Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim İrem kulunun oğlunu derslerinde başarılı kıl. Emeklerinin karşılığını almasını sağla. Gireceği tüm sınavlarda istediği başarıyı yakalasın. Amin Amin Amin”
30 -Gelincik78 niyeti / 14 Kasım Pazartesi
Eûzu billahi mine’ş-şeytani’r-racim Bismillahirrahmanirrahim Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin
Allahı’m sen affedicisin affetmeyi seversin benim, eşimin, eşimin anası-babasını ve bütün eş dost ve akrabalarının, benm anamın-babamn ,bütün es dost akarabalarmın ve dahi bütün müslüman kardeşlerimin gelmiş gecmiş günahlarını bağışla Bizlere bu dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler ihsan eylebedenlerimizden sağlığımızı, evimizden huzur ve bereketi eksik etme ya rabbibizleri iyi, güzel, imanlı, ahlaklı insanlarla karsılaştır ya rabbibizleri kimseye muhtaç etme senn kapından baska kapıya muhtaç etme ya rabbi Peygamber efendimiZ (sav) “ evlenin çoğalın ben ümmetimin çokluğuyla övünürüm” dye buyurmuşlardır; Sen bize tez vakitte sağlıklı sihatli senin senin yolunda hayırlı, güzel kaderli, salih saliha evlatlar yetiştirmeyi nasp eylebizim gbi evlat sahibi olmak isteyen mümin kardeslermize de saglıklı hayırlı evlatlar nasp eyle ya rabbialdığımız evi be aracı hakkımızda hayırlı kılcanımıza , malımıza, kimsenin malına , canına ve dahi hiç bir canlıya zarar vermedn kullanmayı nasp eylesen isteyen kullarına daha iyisini, dha güzelini, daha hayırlısını nasp eyle son nefesimizde "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" diyerek çene kapayan kullarından olmayı nasp eylepeygamber efendimize (sav) komşu olan kullarından olmayı nasip eyle AMİN
Sübhanallahi ve Bihamdihi Sübhanallahil Azim
Herkese kişi başı 100 adet okuyacağız
Günlük iki kişiye okuyacağız
Liste alıma kapalıdır.
2 gün üst üste bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.
ezgiisel
PiXiEE
- V Vavin
penyez83
Teach_Mavi
- C Cittaslow
- M M_atruska
goah
HejaR12
Aktif Lora
- N Neselikalpler
madamseker
Sevgicik
sepulik
- Z zerefsann
Hali
Catlak-kurabiye Annesi
- K Kipa2008
_rose_
MssPARE
begonvil1985
Jawlensky
Madammor
- M Meva59
- M mavikelebeeek
Tiniminimavihanim
- C Calcifer
- K Kipa2008 - ikinci niyeti
begonvil1985 - ikinci niyeti
Gelincik78
Nevreste
nursevdi
aypare ackerman
Taze fasulye
Butimar-
SUHAN
kavs-i kuzah
Ssevincli
slnn12345
YagmurSendeanlarsn
Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin29 -begonvil1985 İrem / 2. niyeti 14 Kasım Pazartesi
“Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim İrem kulunun oğlunu derslerinde başarılı kıl. Emeklerinin karşılığını almasını sağla. Gireceği tüm sınavlarda istediği başarıyı yakalasın. Amin Amin Amin”
Eûzu billahi mine’ş-şeytani’r-racim Bismillahirrahmanirrahim Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin
Allahı’m sen affedicisin affetmeyi seversin benim, eşimin, eşimin anası-babasını ve bütün eş dost ve akrabalarının, benm anamın-babamn ,bütün es dost akarabalarmın ve dahi bütün müslüman kardeşlerimin gelmiş gecmiş günahlarını bağışla Bizlere bu dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler ihsan eylebedenlerimizden sağlığımızı, evimizden huzur ve bereketi eksik etme ya rabbibizleri iyi, güzel, imanlı, ahlaklı insanlarla karsılaştır ya rabbibizleri kimseye muhtaç etme senn kapından baska kapıya muhtaç etme ya rabbi Peygamber efendimiZ (sav) “ evlenin çoğalın ben ümmetimin çokluğuyla övünürüm” dye buyurmuşlardır; Sen bize tez vakitte sağlıklı sihatli senin senin yolunda hayırlı, güzel kaderli, salih saliha evlatlar yetiştirmeyi nasp eylebizim gbi evlat sahibi olmak isteyen mümin kardeslermize de saglıklı hayırlı evlatlar nasp eyle ya rabbialdığımız evi be aracı hakkımızda hayırlı kılcanımıza , malımıza, kimsenin malına , canına ve dahi hiç bir canlıya zarar vermedn kullanmayı nasp eylesen isteyen kullarına daha iyisini, dha güzelini, daha hayırlısını nasp eyle son nefesimizde "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" diyerek çene kapayan kullarından olmayı nasp eylepeygamber efendimize (sav) komşu olan kullarından olmayı nasip eyle AMİN
Liste alıma kapalıdır.
ezgiisel
PiXiEE
- V Vavin
penyez83
Teach_Mavi
- C Cittaslow
- M M_atruska
goah
HejaR12
Aktif Lora
- N Neselikalpler
madamseker
Sevgicik
sepulik
- Z zerefsann
Hali
Catlak-kurabiye Annesi
- K Kipa2008
_rose_
MssPARE
begonvil1985
Jawlensky
Madammor
- M Meva59
- M mavikelebeeek
Tiniminimavihanim
- C Calcifer
Gelincik78
Nevreste
nursevdi
aypare ackerman
Taze fasulye
Butimar-
SUHAN
kavs-i kuzah
Ssevincli
slnn12345
YagmurSendeanlarsn
Pazartesi niyetlerini okudum29 -begonvil1985 İrem / 2. niyeti 14 Kasım Pazartesi
Liste alıma kapalıdır.
ezgiisel
PiXiEE
- V Vavin
penyez83
Teach_Mavi
- C Cittaslow
- M M_atruska
goah
HejaR12
Aktif Lora
- N Neselikalpler
madamseker
Sevgicik
sepulik
- Z zerefsann
Hali
Catlak-kurabiye Annesi
- K Kipa2008
_rose_
MssPARE
begonvil1985
Jawlensky
Madammor
- M Meva59
- M mavikelebeeek
Tiniminimavihanim
- C Calcifer
Gelincik78
Nevreste
nursevdi
aypare ackerman
Taze fasulye
Butimar-
SUHAN
kavs-i kuzah
Ssevincli
slnn12345
YagmurSendeanlarsn
Ben kendi niyetime okurum bir niyetle mi listeydi arkadaşCANLARIM M mavikelebeeek YERİNE DİĞER SIRADAKİ TÜM ARKADAŞLAR İÇİN BEN VEpenyez83 OKUYACAĞIZ. DUALARIMIZDA BİR EKSİKLİK OLMAYACAK
1 -ezgiisel
2 -PiXiEE
3 - V Vavin
4 -penyez83
5 -Teach_Mavi
6 - C Cittaslow
7 - M M_atruska
8 -goah
9 -HejaR12
10 -Aktif Lora
11 - N Neselikalpler
12 -madamseker
13-Sevgicik
14 -sepulik
15 - Z zerefsann
16 -Hali
17 -Catlak-kurabiye annesi
18 - K Kipa2008
19 -_rose_
20 -MssPARE
21 -begonvil1985
22 -Jawlensky
23 -Madammor
24 - M Meva59
25 -Tiniminimavihanim
26 - C Calcifer
27 - K Kipa2008 – ikinci niyeti
28 -begonvil1985 - ikinci niyeti
29 -Gelincik78
30 -Nevreste
31 -nursevdi
32 -aypare ackerman
33 -Taze fasulye
34 -Butimar-
35 -SUHAN
36 -kavs-i kuzah
37 -Ssevincli
38 -slnn12345
39 -YagmurSendeanlarsn
Yüreğinize sağlıkTiniminimavihanim ve K Kipa2008 canlar niyetlerinize M mavikelebeeek yerine okudum ALLAH kabul etsin amin
PiXiEE bilgine canım
EVET CANIM TEK NİYETLE GİRMİŞTİBen kendi niyetime okurum bir niyetle mi listeydi arkadaş
Tamam ben kendi niyetime okurumEVET CANIM TEK NİYETLE GİRMİŞTİ
Özlem canım senin okumanda eksik yok 1.niyetin bitti zatenTamam ben kendi niyetime okurum
Ben kendi niyetime okurum canım çok teşekkür ederizCANLARIM M mavikelebeeek YERİNE DİĞER SIRADAKİ TÜM ARKADAŞLAR İÇİN BEN VEpenyez83 OKUYACAĞIZ. DUALARIMIZDA BİR EKSİKLİK OLMAYACAK
1 -ezgiisel
2 -PiXiEE
3 - V Vavin
4 -penyez83
5 -Teach_Mavi
6 - C Cittaslow
7 - M M_atruska
8 -goah
9 -HejaR12
10 -Aktif Lora
11 - N Neselikalpler
12 -madamseker
13-Sevgicik
14 -sepulik
15 - Z zerefsann
16 -Hali
18 - K Kipa2008
19 -_rose_
20 -MssPARE
21 -begonvil1985
22 -Jawlensky
23 -Madammor
24 - M Meva59
25 -Tiniminimavihanim
26 - C Calcifer
29 -Gelincik78
30 -Nevreste
31 -nursevdi
32 -aypare ackerman
33 -Taze fasulye
34 -Butimar-
35 -SUHAN
36 -kavs-i kuzah
37 -Ssevincli
38 -slnn12345
39 -YagmurSendeanlarsn
Bugun Kü kişilerin niyetini bulamadım ben etiket yaparmısın canım?CANLARIM M mavikelebeeek YERİNE DİĞER SIRADAKİ TÜM ARKADAŞLAR İÇİN BEN VEpenyez83 OKUYACAĞIZ. DUALARIMIZDA BİR EKSİKLİK OLMAYACAK
1 -ezgiisel
2 -PiXiEE
3 - V Vavin
4 -penyez83
5 -Teach_Mavi
6 - C Cittaslow
7 - M M_atruska
8 -goah
9 -HejaR12
10 -Aktif Lora
11 - N Neselikalpler
12 -madamseker
13-Sevgicik
14 -sepulik
15 - Z zerefsann
16 -Hali
18 - K Kipa2008
19 -_rose_
20 -MssPARE
21 -begonvil1985
22 -Jawlensky
23 -Madammor
24 - M Meva59
25 -Tiniminimavihanim
26 - C Calcifer
29 -Gelincik78
30 -Nevreste
31 -nursevdi
32 -aypare ackerman
33 -Taze fasulye
34 -Butimar-
35 -SUHAN
36 -kavs-i kuzah
37 -Ssevincli
38 -slnn12345
39 -YagmurSendeanlarsn
İki arkadaşım için okudum aminnn29 -begonvil1985 İrem / 2. niyeti 14 Kasım Pazartesi
Liste alıma kapalıdır.
ezgiisel
PiXiEE
- V Vavin
penyez83
Teach_Mavi
- C Cittaslow
- M M_atruska
goah
HejaR12
Aktif Lora
- N Neselikalpler
madamseker
Sevgicik
sepulik
- Z zerefsann
Hali
Catlak-kurabiye Annesi
- K Kipa2008
_rose_
MssPARE
begonvil1985
Jawlensky
Madammor
- M Meva59
- M mavikelebeeek
Tiniminimavihanim
- C Calcifer
Gelincik78
Nevreste
nursevdi
aypare ackerman
Taze fasulye
Butimar-
SUHAN
kavs-i kuzah
Ssevincli
slnn12345
YagmurSendeanlarsn
Tamam mavikelebek arkadaşımızın eksiği için okuyacaktim siz okudunuz sanırımÖzlem canım senin okumanda eksik yok 1.niyetin bitti zaten
2.niyetin için bir kişi kaldı okur rose de