Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

CUMARTESİ VE PAZAR NİYETLERİ ;

Sübhanallahi ve Bihamdihi Sübhanallahil Azim

Herkese kişi başı 100 adet okuyacağız

Günlük iki kişiye okuyacağız

Liste alıma kapalıdır.

25 - M mavikelebeeek Sema / niyeti 12 Kasım Cumartesi
Allah’ım Sema kuluna zihin açıklığı ver. Gireceği sınavda yüksek puan alıp hayırlı ve mutlu olacağı bir yeri kazanmasını nasip et. Gönlündeki kişiyle tez vakitte evlenip mutlu olmasını nasip et. Amin Amin Amin

26 - Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Esra / niyeti 12 Kasım Cumartesi
Adım Esra. En yakın zamanda kolaylıkla sağlıkla Türkiye’ye dönebilmeyi belirsizliklerimizin çözümlenmesi kolaylaştır Allah’ım.
Yuvamızı şenlendirecek evlat sahibi olmayı bana ve isteyen arkadaşlarıma kolaylıkla hayırla nasip et. Bu ay son bekleyişim olsun aminnn

27 - C Calcifer niyeti / 13 Kasım Pazar
Rabbim yarıda kalmış işlerimizin bir an önce hayırlı bir şekilde olmasını nasip et. Eşime bol kazançlı işler nasip et. Maddi manevi darda sıkıntıda bırakma bizi

28 - K Kipa2008 Özlem / ikinci niyeti 13 Kasım Pazar
Allah'ım Özlem kulunun belediyeden beklediği işe en kısa zamanda girmeyi ve huzurlu mutlu başarılı uzun yıllar çalışmayı diliyorum.Duama amin diyen arkadaşlarımın da dilekleri kabul olsun.Amin

C Calcifer ve K Kipa2008 niyetine okudum. Allahım kabul etsin inşallah 🤲 penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE

Liste alıma kapalıdır.

Allah’ım Sema kuluna zihin açıklığı ver. Gireceği sınavda yüksek puan alıp hayırlı ve mutlu olacağı bir yeri kazanmasını nasip et. Gönlündeki kişiyle tez vakitte evlenip mutlu olmasını nasip et. Amin Amin Amin

Adım Esra. En yakın zamanda kolaylıkla sağlıkla Türkiye’ye dönebilmeyi belirsizliklerimizin çözümlenmesi kolaylaştır Allah’ım.
Yuvamızı şenlendirecek evlat sahibi olmayı bana ve isteyen arkadaşlarıma kolaylıkla hayırla nasip et. Bu ay son bekleyişim olsun aminnn

Rabbim yarıda kalmış işlerimizin bir an önce hayırlı bir şekilde olmasını nasip et. Eşime bol kazançlı işler nasip et. Maddi manevi darda sıkıntıda bırakma bizi

Allah'ım Özlem kulunun belediyeden beklediği işe en kısa zamanda girmeyi ve huzurlu mutlu başarılı uzun yıllar çalışmayı diliyorum.Duama amin diyen arkadaşlarımın da dilekleri kabul olsun.Amin

Cumartesi pazar niyetlerini okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallah 🌸💞 penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE

Liste alıma kapalıdır.

Pazar günkü okumalarımı da tamamladım kızlar PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83

21 - begonvil1985 begonvil1985 İrem / niyeti için okumayanlar – 10 Kasım Perşembe
M mavikelebeeek

22 - Jawlensky Jawlensky / niyeti için okumayanlar – 10 Kasım Perşembe
M mavikelebeeek

23 - Madammor Madammor / niyeti için okumayanlar – 11 Kasım Cuma
M mavikelebeeek

24 - M Meva59 / niyeti için okumayanlar – 11 Kasım Cuma
M mavikelebeeek

25 - M mavikelebeeek Sema / niyeti için okumayanlar – 12 Kasım Cumartesi
HejaR12 HejaR12
Aktif Lora Aktif Lora
Jawlensky Jawlensky
M mavikelebeeek
aypare ackerman aypare ackerman

26 - Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Esra / niyeti için okumayanlar – 12 Kasım Cumartesi
HejaR12 HejaR12
Aktif Lora Aktif Lora
Jawlensky Jawlensky
M mavikelebeeek

27 - C Calcifer / niyeti için okumayanlar – 13 Kasım Pazar
HejaR12 HejaR12
Aktif Lora Aktif Lora
Z zerefsann
_rose_ _rose_
Jawlensky Jawlensky
M mavikelebeeek

28 - K Kipa2008 Özlem / 2. niyeti için okumayanlar – 13 Kasım Pazar
HejaR12 HejaR12
Aktif Lora Aktif Lora
Z zerefsann
_rose_ _rose_
Jawlensky Jawlensky
M mavikelebeeek

PiXiEE PiXiEE bilgine canım

29 - begonvil1985 begonvil1985 İrem / 2. niyeti 14 Kasım Pazartesi
“Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim İrem kulunun oğlunu derslerinde başarılı kıl. Emeklerinin karşılığını almasını sağla. Gireceği tüm sınavlarda istediği başarıyı yakalasın. Amin Amin Amin”

30 - Gelincik78 Gelincik78 niyeti / 14 Kasım Pazartesi
Eûzu billahi mine’ş-şeytani’r-racim Bismillahirrahmanirrahim Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin
Allahı’m sen affedicisin affetmeyi seversin benim, eşimin, eşimin anası-babasını ve bütün eş dost ve akrabalarının, benm anamın-babamn ,bütün es dost akarabalarmın ve dahi bütün müslüman kardeşlerimin gelmiş gecmiş günahlarını bağışla Bizlere bu dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler ihsan eylebedenlerimizden sağlığımızı, evimizden huzur ve bereketi eksik etme ya rabbibizleri iyi, güzel, imanlı, ahlaklı insanlarla karsılaştır ya rabbibizleri kimseye muhtaç etme senn kapından baska kapıya muhtaç etme ya rabbi Peygamber efendimiZ (sav) “ evlenin çoğalın ben ümmetimin çokluğuyla övünürüm” dye buyurmuşlardır; Sen bize tez vakitte sağlıklı sihatli senin senin yolunda hayırlı, güzel kaderli, salih saliha evlatlar yetiştirmeyi nasp eylebizim gbi evlat sahibi olmak isteyen mümin kardeslermize de saglıklı hayırlı evlatlar nasp eyle ya rabbialdığımız evi be aracı hakkımızda hayırlı kılcanımıza , malımıza, kimsenin malına , canına ve dahi hiç bir canlıya zarar vermedn kullanmayı nasp eylesen isteyen kullarına daha iyisini, dha güzelini, daha hayırlısını nasp eyle son nefesimizde "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" diyerek çene kapayan kullarından olmayı nasp eylepeygamber efendimize (sav) komşu olan kullarından olmayı nasip eyle AMİN

Liste alıma kapalıdır.

2 gün üst üste bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.

Back