Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

M mavikelebeeek ve @Tiniminimavihanım (canım Esramm) niyetine okudum. Allahım kabul etsin inşallahh PiXiEE penyez83

Cumartesi pazar günkü arkadaşlarım için okudum aminn @PİXİEE

M mavikelebeeek , C Calcifer , Tiniminimavihanim ve K Kipa2008 için okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin amin
penyez83

Kendi niyetime ve arkadaşlarımın niyetine okudum Allah dileklerimizi ve dualarımızı kabul etsin penyez83 PiXiEE

M mavikelebeeek sema Tiniminimavihanim esrammmm C Calcifer ve K Kipa2008 özlem 2.niyeti

canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn PiXiEE

Rabbim niyetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin
penyez83 Okudum

M mavikelebeeek Tiniminimavihanim kendin ve K Kipa2008 niyetine okudum. Rabbim dualarımızı kabul etsin

penyez83 PiXiEE

Mavikelebeeek Tiniminimavihanım calcifer kipa2008 ikinci niyeti arkadaşlarımızın niyetleri için okudum. Allah kabul etsin .
Pixiee
Penyez83 bilginize canım

Cumartesi ve pazar gunu olan arkadqslarimin niy3tlerine okudum Allah kabul etsin

M mavikelebeeek ve @Tiniminimavihanım (canım Esramm) niyetine okudum. Allahım kabul etsin inşallahh PiXiEE penyez83

Cimartesi ve pazar niyetlerini okudum allah kabul etdin PiXiEE penyez83

İyikiii dualarımız var çok şükür Rabbim okunan dualarımızı niyetlerimizi kabul eylesin aminnnn. Ağzınıza yüreğinize sağlık

Son düzenleme:
Cumartesi ve pazar niyetlerini okudum Allahım kabul etsin niyetleri amin

Tiniminimavihanim ve M mavikelebeeek için okudum kızlar PiXiEE penyez83

M mavikelebeeek Tiniminimavihanim C Calcifer K Kipa2008 niyetlerinize okundu Allah kabul etsin inşallah

Cumartesi ve pazar niyetlerini okudum. Allah kabul etsin
penyez83
PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…