Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okudum kızlar Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

Okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Okudum Allah kabul eder insallah
penyez83 PiXiEE

19 - _rose_ / niyeti / 9 Kasım Çarşamba
“Allah’ım gönlümden geçenin hayırlısı ile gerçekleşmesini diliyorum. Hayatımda her anlamda bir şeylerin düzene girmesini istiyorum. Hepimizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun”

20 - MssPARE / niyeti / 9 Kasım Çarşamba
Allаhım, ben elimden geleni yаptım. Elimden gelmeyenler için ellerimi sаnа аçtım!
Allah'ım! Bu dünyaya nasıl masum ve günahsız geldiysek; bizlere yine huzuruna masum ve günahsız dönmeyi nasip eyle...bizleri, imtihаndаn imtihаnа yormа ağır imtihanlar verme Yarabbim Allаh'ım, dаvrаnışlаrımızı 'İnаncımızlа' bütünleştir;
Allah'ım Aileme sağlık huzur mutluluk ver "Ya şafi Ismin hürmetine kardeşime şifa ver kiz kardeşimin bebeğini sağlıkla gelsin ve kardeşimin geleceğini güzel eyle mutlu eyle benim kalbimdekilerini biliyorsun mevlam ...
bu dua grubuna birbirimizi tanımadan toplandık senin yolunda sana dualar ettik Ya Rabbim bizi cennette peygamber efendimizin sancağı altında toplamayı da nasip et..
- Ya Rabbi ...Ya Hayyum Ya Kayyum Ya Rahim Ya Rahman Ya Erhamerrahimiyn..Niyetiyle

Sübhanallahi ve Bihamdihi Sübhanallahil Azim

Herkese kişi başı 100 adet okuyacağız

Günlük iki kişiye okuyacağız

Liste alıma kapalıdır.

2 gün üst üste bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.

_rose_ ve MssPARE canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnn PiXiEE

Bugünkü arkadaşların niyetine okudum Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin penyez83 PiXiEE

_rose_ MssPARE niyetinize okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin

penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…