Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

ayyy ne güzel demekki kısmetinde varmış canım benim

Ben de katılabilir miyim:)

İki niyetle katılmak istiyorum

Aminnnn Seni görmek çook güzel paremmm beniimmmmm iyiki geldin hoşgeldin

Aminnnn Seni görmek çook güzel paremmm beniimmmmm iyiki geldin hoşgeldin
Ah kuzum benim biliyorsun işlerim.bitsin bende grup yapicam deyip duruyordum

Şükür denk geldi penye ve pixee ve sen kurbikim hep birlikte ve diğer arkadaşlar ❣❣❣❣

Ben katilirim

Niyetim aynı canım katılacağım

Bende katılıcam kuzum

Rabbim kabul etsin inşallah bu sefer katılamayacağım zorlanıyorum inşallah daha sonraki dualarda buluşuruz Allah razı olsun kızlar

Etiket için teşekkür ederim canım. niyetimi yarın yazacağım. Sonda da olabilrim sıkıntı yok

PiXiEE yeni listede olmak istiyorum,dileğim allahim,sen hayırlı ve sağlıklı evlat nasip et,yolumu kolaylaştır,yolumu aç,doğru yol göster,sen günahlarımı affet,mutlu huzurlu yuvam olsun,sen herşeye kadirsin

Canım valla katılmayı çok isterim. Çokta faydasını gördüm. Ama benim doğuma 10 gün gibi bir süre kaldı. Hem bebek hem lohusalık derken okuyamam. RABBİM ettiğiniz duaları kabul etsin bir dahaki sefere katılırım inşallah. Dualarınızda banada yer verin sağlıkla normal doğum ile bebeğimi kucağıma alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…