Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Bu platformda büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına geliyor. Peki seni de etiketlerim
Canım pixiee de bende genelde bilgisayar dan yazıyoruz çoğunlukla büyük harf yazmış oluyoruz

NERDE YAZIYOR ACABA BU KURAL ÇOK MERAK ETTİM
Forum kurallarını açıp okuyabilirsin.

Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız, yazmanız durumda mesajınıza yönetim ekibi tarafından müdahale edilebilir.

BİLGİLENDİRMEN İÇİN SAĞOL
HAZIR KONUŞABİLİYORKEN DUALARI DA GECİKTİRMEMENİ RİCA EDECEĞİM. 2 GÜN ÜST ÜSTE BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILACAK ŞEKLİNDE BİLDİRİM YAPMIŞTIK HATTA HER NİYETİN BAŞINDA PAYLAŞIYORUZ

NERDE YAZIYOR ACABA BU KURAL ÇOK MERAK ETTİM
canım inan maya yazana kadar bende bağırmak anlamına geldiğini ve yasak olduğunu bilmiyorum çalışırken masa başında pc den yazdığım için hiç dikkat etmedim... klavye büyük harf mi yazıyor küçük harf mi yazıyor diye
neyse varsa öyle kural öğrenmiştik olduk

Evet ama gerçekten çok rahatsızdim. Besin zehirlenmesi yaşadım ve bilgilendirme yaptım çok kötü olduğuma dair. Bugün toparladım ve okudum hemen

nursevdi / nurseven canım niyetine okudum ALLAH tez vakitte kabul etsin aminnnnn
PiXiEE

9. Arkadaşım için okudum. Rabbim kabul etsin.
penyez83 PiXiEE bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…