Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okudum Allah kabul etsin
sunpineapple
PiXiEE
penyez83

ÖNDEN OKUYAN ARKADAŞLARIM İÇİN TÜM NİYETLERİ BİR DEFAYA MAHSUS PAYLAŞIYORUM KIZLAR KAYDEDERSİNİZ. SİZLERDEN RİCA LÜTFEN AMA LÜTFEN NİYETLERİ GÜNÜNDE OKUDUM YAZIN ÖNDEN GÜNÜN NİYETİ PAYLAŞILMADAN OKUDUM BİLDİRİMİ YAPMAYIN. TÜM LİSTEYE OKUDUM DEYİP GÜNLÜK BİLDİRİM YAPMAMAZLIK YAPMAYIN LÜTFEN

1 - sunpineapple niyeti – 2 Eylül Cuma

Allah'ım, lütfen eşimle olan sorunları tez vakitte çözelim, evliliğimiz sevgi, saygı, afiyet ve huzurla daima devam etsin. Bebeğimi sağlıkla, güzellikle kucağıma alayım, hayırlı bir evlat olsun. Evladımızı eşimle beraber güzellikler içinde büyütelim. Bana dünyada ve ahirette güzellikler nasip eyle, beni daima koru. Beraber dua ettiğimiz tüm dua kardeşlerimin de dualarını kabul eyle. Amin Amin Amin.

2 - flamel niyeti – 3 Eylül Cumartesi
En kısa ve en hayırlı şekilde kolaylıkla hamile kalmak ve hayırlı sağlıklı akıllı evlat sahibi olmak

3 - i p e k niyeti – 4 Eylül Pazar
Allahım bizleri kazalardan belalardan hastalıklardan nazarlardan koru. Bizlere hayırlı ev hayırlı komşu ve hayırlı bir ömür ver bizlerden razı ol.Amin.

4 - D u t niyeti – 5 Eylül Pazartesi
Bismillahitrahmanirrahim.
Alemlerin rabbi yüce allahım sen anamızın babamızın bizim günahlarımızı bağışla. Kıldığımız namazları kabul eyle. Ahirette karşında utandırma bizi. Yüce rabbim hanemizden sağlığı huzuru bereket ve bolluğu eksik etme. Borçlarımıza kolaylık ver. Hayırlısı ile kazasız belasız bize bir araba nasip et. Kızlarımın ömrünü uzun geleceğini güzel eyle. Senin yolunda saliha insanlar olsunlar. En hayırlı zamanda hayırlısıyla ayıpsız özürsüz bir de erkek evlat nasip eyle. Ey yüce allahım yürek dargınlıklarımı da sana bıraktım hesabını sen sor. Burdaki arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle günahlarını affeyle amiin amin amin

5 - RedGirl niyeti – 6 Eylül Salı
Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala Seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellim. Ey Allah’ım doğrulukla güçlü kıl ruhumu. Beni ailemi kötülüklerden koru, bizi bağışla ve sevdigin kullardan eyle. Kizima ve ogluma saglik ve sihhat ver. Onlari nazardan ve her turu kotuluklerden koru. Buyurken kimse onlara zarar veremesin, melekler hep korusun onları. Allah’ım, seni anmak, sana şükretmek, sana güzelce kulluk etmekte bize yardım et, amin

6 - Tiniminimavihanim niyeti – 7 Eylül Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim
Adım Esra , Allahım sen benim aileme sevdiklerime sağlık huzur mutluluk ver. Evimize helal kazanç ve bereket ver. Ailemin ve sevdiklerimin acısını bana yaşatma. Fitneden fesattan koru. Bana ve gönülden isteyen herkese kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle. Ve devamında sıkıntısız bir gebelik nasip et. Eğer ki bu bekleyiş benim imtihanımsa Rabbim Beni güçlü kıl iyileştir nolur Vekil olan sensin ben senden razıyım sende benden razı ol. Sabır güç ver. tedaviye gerek kalmadan doğal yolla beni buradan mucizemle yolcu etmeyi nasip et Allah’ım. Allah’ım sen yardıma muhtaç olan insanları zor durumda olan insanları feraha kavuştur. Onları daraltma. Hastalarımıza ya Şafii isminle şifa ver. Kız kardeşimin ve emek veren herkesin Kpss’den iyi puan alıp atanmasını erkek kardeşimin iyi bir üniversiteye gitmesini nasip et. Ona güzel ahlak ver. Kazasız belasız Türkiye’ye dönmemizi görevimizin başına geçmeyi nasip eyle. Belirsizliklerimizi ortadan kaldır Rabbim Vatanımıza milletimize kolaylık ver. Ahiretimizi kolay eyle. Dua grubumuza vesile olan Penyez ablamdan Filizden ve bütün arkadaşlarımın gönlünden geçenleri kabul eyle. Günahlarımızı affet bizleri bağışla. Amiiinn

7 - NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. niyeti – 8 Eylül Perşembe
Allah'ım bana, eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur, mutluluk nasip et.
Ailemin ve benim karşıma hep iyi insanlar çıkar Çocuklarımın okulda derslerinde başarılı olmalarını nasip et. Kızlarım yks sınavında başarılı olsunlar. İstedikleri yeri kazansınlar.
Beklediğim işten hayırlısı ile kolaylıkla olumlu haber gelmesini nasip et.
Duama dahil olan arkadaşlarımın gönüllerindeki dualarının gerçek olmasını nasip et.

8 - @Ada-anne niyeti – 9 Eylül Cuma
Rabbim evladımın her alanda yaşıtlarını yakalamasını nasıp etsin

9 - nursevdi niyeti – 10 Eylül Cumartesi
Adım Nurseven
Sorunsuz hamile kalmak hamileliğin rahat geçmesi ve sağlıklı sıhhatli çocuğumu kucağıma almak. İsteyen herkese Rabbim aratmadan evlat sahibi etsin. Okuyan arkadaşlarımın gönlündekini Rabbim kabul etsin

10 - Sohrab niyeti – 11 Eylül Pazar
Rabbimden saglıcakla ve hayırlısıyla kucağıma alabileceğim bir evlat diliyorum.. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

11 - begonvil1985 / İREM niyeti – 12 Eylül Pazartesi
“Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, okuyacağımız duâların vesilesi ile İrem kuluna kolaylık ver. Tek başına iki evlâdını büyütürken, önündeki zorlukları ve engelleri kaldır. Muhakkak ki ona zor gelen Sana kolaydır Allah’ım. Bebeğinin iştahının açılmasını sağla ve uykularını düzene sokmasına yardımcı ol. Huzurlu, uyumlu, akıllı , yüzü ve kalbi güzel bir bebek olsun. Oğlunu başarılı kıl, derslerine ilgisini ve sevgisini arttır. İrem kulunun çocuklarını hastalıklardan, kötülüklerden ve nazardan koru. Nazar vardır ama duâ’mızın koruyuculuğu daha fazladır. Onları nazardan koru. Amin Amin Amin”

12 - Teach_Mavi niyeti – 13 Eylül Salı
Allahım sen hakkımda en hayırlısını bilensin. Ol dersen her şey olur. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde en tez zamanda hamile kalmamı nasip eyle. Aminn. Ve adıma dua eden bütün arkadaşlarımın gönüllerinden geçenleri onlara nasip eyle.

13 - HejaR12 niyeti – 14 Eylül Çarşamba
"Bismillahirrahmanirrahim
Rabbim günahlarımla senin kapına geldim yine, sen affet, Estağfirullah, estağfirullah Estağfirullah... Eşim ve çocuklarımla sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu bir ömür nasip et, kızlarımı şefaatçi eyle bize onların hasretiyle yanan şu kalbime ferahlık ver Allah'ım, en hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla hayırla yeniden bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et, çocuklarımı senin rızana uygun salih kullar olarak yetiştirmemizi nasip eyle, amin... Ve burada benimle birlikte duama Amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını hayırlısıyla kolaylıkla onlara da nasip et Rabbim... "

14 - Cemoos niyeti – 15 Eylül Perşembe
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım senin kapına geldim,sana inandım,senden isterim sen kabul eyle.
Hiç beklenmedik şekilde Allah kullarına iyilik ulaştırandır. Her şeyin en inceliğini bilendir, Yüce Allah sonsuz hikmet sahibidir. Allah sonsuz lütuf sahibidir ve kulları üzerine lütfu bol olandır. Hiç beklenmedik yollardan kullarına faydalı olacak şeyleri ulaştıran yalnızca Allah’tır.
Rabbim içime ferahlık ver,sıkıntımı gider,yüzümü güldür,hakkımda hayirlisini hayırla nasip et.
Allah'ım hayirlisi ile tez zamanda kendi evime sahip olmayı nasip eyle. Evimi bereketlendir, rızkımızı bollaştır. Kızıma temiz ahlâk,iman gücü ver,okul hayatını kolaylaştır,arkadaşlarıyla arasına sıcaklık ver, sıkıntılarını gider ona mutluluk ver.
Duama amin diyen dua arkadaşlarıma ferahlık ver,dualarını kabul et.niyetiyle
Amin

15 - Melan-kolik5 niyeti – 16 Eylül Cuma
Allahım sen Ayşe Kübra kulunun kızını sağlıkla ve hayırlı zamanda hiçbir fiziksel ve zihinsel engeli olmadan kucağına almasını nasip et. Onu evlatlarıyla sınama. Çocuğuyla ilgili söylenen kötü şeylerin hiçbiri olmasın. Onu korktuklarından emin kıl. Bundan sonra gideceği bütün kontrollerinde iyi ve hayırlı haberler almasını nasip et. Gönlüne ferahlık ver. Sen anne olmayı isteyen kullarının kucaklarını boş bırakma. Duama amin diyen bütün arkadaşlarımın gönlündeki dileklerin en hayırlı olanını nasip et. Benim hakkımda da kızımla ilgili hakkımda hayırlı olanı ver beni korktuğuma uğratma amin.

16 - Z zerefsann niyeti – 17 Eylül Cumartesi
Allahım karnımdaki bebeğimi hayırla, sağlıkla, zamanında dünyaya getirmeyi nasip et. Doğumumu kolaylaştır, en hayırlı ve en sağlıklı şekilde bir doğum nasip et. Bebeğime de bana da sağlık ver Allahım. Hayatımızı düzenlemeyi, yuvamızda huzur içinde yaşamayı nasip et ya Rabbim. İşimizin kolaylaşmasını, bereketlenmesini, gelişmesini nasip et Allahım. Beni ve ailemi insanların tehlikesinden, şerrinden, hasedinden, nazarından koru Allahım. Amin.

17 - Jawlensky niyeti – 18 Eylül Pazar
İsmim Merve. Rabbim, İstediğim gönlümdeki yere atanmak, huzurla çalışmak istiyorum. Bana yardım et atanıp mesleğime kavusayim. Kızım okulunda arkadaşlarından geride kalmasın. Çok başarılı bir eğitim öğretim hayatı olsun inşallah. Amin. Duama amin diyen arkadaşlarımın da ne dileği varsa kabul olsun inşallah.

18 - N Neselikalpler niyeti – 19 Eylül Pazartesi
Eşimle aramdaki soğukluğun ve problemlerin sona ermesi, rabbimin eşime hidayet vermesi.Aramızda sevgi ve muhabbetin artması yuvamın mutluluk ve huzur bulması inşallah.

19 – YagmurSendeanlarsn niyeti - 20 Eylül Salı
Rabbim yağmurun tüm günahlarını affeyle bağışla sen merhametlilerin en merhametlisisin yağmurun işinde başarılı olmasını işinde yükselmesini nasip eyle herşeyin hayırlısını afiyetle nasip eyle ailesinde huzur mutluluk sağlık sıhhat bol bereket bol kazanç nasip eyle bizleri senin razı olduğun kullardan eyle amin

20 – YagmurSendeanlarsn –annesi niyeti – 21 Eylül Çarşamba
Nilüfer in bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eyle Rabbim bebek bekleyen herkese bu sevinçli haberi almayı nasip et grubtaki tüm arkadaşların aklından kalbinden geçen ne istekleri varsa nasip eyle amin

21 - begonvil1985 – ikinci niyeti – 22 Eylül Perşembe
"Bismillahirrahmanirrahim. Allah'ım İrem kulunun evladlarını hastalıklardan ve nazardan koru. İrem kulun senin emanetlerini büyütürken zorluk çekmesin, onun senden başka kimsesi yok. İrem kulun çocuklarına sağlık, afiyet ve güzel ahlak ver. amin"

22 - PiXiEE / FİLİZ niyeti – 23 Eylül Cuma

Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım. Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla Ya Rabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma Ya Rabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin

23 - Aktif Lora niyeti – 24 Eylül Cumartesi
Ya Erhamurrahimin. Senden başka kimsem yok Rabbim içimdekini yalnız Sen biliyorsun. Hayatımin düzene girmesini herşeyin hayırlısını ve çocuklarımı iyi bir şekilde buyutebilmeyi nasib et. Bana güç kuvvet ver. Amin.

24 - Aktif Lora – kardeşi niyeti – 25 Eylül Pazar
Allah'ım öncelikle okulumun işlerimin sıkıntısız bir şekilde halledebilmemi ve sevdiğim insanla barışmami nasib et. Amin.

25 - YagmurSendeanlarsn –annesi ikinci niyeti – 26 Eylül Pazartes
Özge edibe ve irem için herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle hayırlı insanlar çıkar karşılarına günahlarını affeyle huzur mutluluk sağlık sıhhat ver Rabbim aklilarindan kalplerinden geçen tüm hayırlı dileklerini nasip eyle Amin

26 - penyez83 niyeti – 27 Eylül Salı
Elhamdü lillahi rabbil alemiyn ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeiyn. Allah’ım bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla, dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma, rızana uygun yaşayıp rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı cümlemize nasip eyle. Allah’ım ellerimizi açtık sana yöneldik, bana eşime ve isteyen ümmeti Muhammed’in evlatlarına hacca gitmeyi nasip eyle. Hasbunallahu ve nimel vekil ve nimel Mevla ve nimel nasır Allah bize yeter. O ne güzel Vekil’dir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır. Rabbim dualarımızı 99. isminin hürmetine kabul eyle amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını tez vakitte kabul eyle. Aminnnnnnnnnnnnnn

27 - V Vavin niyeti – 28 Eylül Çarşamba
Allahım sen kadir olansın,hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eyle,yuvama mutluluk,huzur ver ,bizi doğru yoldan ayirma yarabbim,önümüzdeki zamanda hakkımızda hangi yer hayirlisiysa orada olalım, sen bekledigimiz durumu hayirlisi ile sonuçlandir,sen güç ver yarabbim,sen yardim et,burada gönülden dua eden arkadaşlarımın da hayırlısıyla dualarını kabul et amin

28 - Butimar- niyeti – 29 Eylül Perşembe
Allahım verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun. Bizlere dünya ve ahiret saadeti ver. Okuduğumuz esmalar yüzü suyu hürmetine Sen Feyza kulunun maddi ve manevi sıkıntılarını gider, borçlarından ve yüklerinden kurtar, göz aydınlığı ve müjdeler ver ışığa çıkar. Ona içinden geçen muradına Nail olmasını nasip eyle. Hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip eyle. Amin Amin diyen dua kardeşlerimizin niyetlerini de kabul eyle.

29 - P Papatya016 niyeti – 30 Eylül Cuma
Rabbim eşimin emeklerinin karşılığını alması, hayırlı mutlu,, sağlıklı, ailelerimizle birlikte güzel gğnlrr geçireceğimiz huzurla oturacağımız evimizi alıp oturmamızı,yavrumuzu güzel, ahlaklı sağlıkla büyütmemiz bide gireceğim sınava ders çalışma azmi verip sınavı kazanmam Rabbim.

30 - kavs-i kuzah niyeti – 1 Ekim Cumartesi
Üzerimizde ki imtihanı kolaylaştır YA RABBİM. Sen işlerimizi düzene sok, kolaylaştır. Resulullah'ın bereketi hürmetine maddi ve manevi bereket ihsan eyle bana ve aileme. Bizi doğru yola ilet, sapıtmışların yoluna değil. Bu dünyadan çıkarken imanla çıkar. Bizi bu dünyaya bırakma. Çocuklarımı salih saliha eyle. Sen'in hoşuna giden kullar olmamızı nasip eyle. Bildiğimiz bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı gider. Dünya ve ahiret nimetlerinin tümünü istiyorum. Mülk Senin, verecek Sensin. Hakkımızda kötü düşünen insanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse Sana havale ediyorum Ya RABBİM. Şüphesiz Senin herşeye gücün yeter. Duama amin diyen din kardeşlerimin de gönlünden geçen dualarını hayırlısıyla kabul eyle.

31 - Nefes0858 / FERDA niyeti – 2 Ekim Pazar
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi oğlumu hayırlı ahlaklı akıllı vatanına ailesine sevdiklerine bağlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip et , sağlıklı hayırlı ömür nasipET, evladımı ve bütün yavruları kötülüklerden koru duama Amin diyen bütün arkadaşlarımın niyetini kabul et Aminn.

32 - goah niyeti – 3 Ekim Pazartesi
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım..Şimdiden teşekkürler canim

33 - duayamuhtaciz niyeti – 4 Ekim Salı
Allah'ım sen bana, aileme, nişanlıma ve ailesine bu dünyada da ahirette de afiyet ve kolaylık ver. Tüm işlerimizde kolaylık nasip eyle. Günahlarımızı bağışla, rızkımızı kazancımızı Ya Rezzak adınla arttırıp bereketli kıl. Düğünümüzle ilgili her şeyin hayırla kolaylıkla afiyetle geçmesini sağla. Nişanlım ve bana kendi güzel, konumu güzel, büyük, bereketli bir ev nasip et kolaylıkla. Evliliğimin hayır afiyet bolluk bereket içinde olmasını, senden başkasına muhtaç olmadan yaşamayı nasip et bize. Burada benimle birlikte dua eden arkadaşlarımın da dualarını kabul et hayırlısıyla. Aminn

34 - Sehrazat6 niyeti – 5 Ekim Çarşamba
İsmim Fatma;
«Bismillahirrahmanirrahim’in kudreti hürmetine senden istiyorum.
Derecemi yükselt, göğsüme genişlik ver ve işlerimi kolaylaştır. Fazlın ve kereminle bizi hesap edilmeyen yönden rızıklandır, İzzetinin celali, heybetinin celali ve azametinin kudreti hürmetine senden istiyorum, bizleri de salih kullarından eyle. Rabbim; gebelik sürecimi hayırla afiyetle tamamlayıp vakti gelince bebeğimi hayırla afiyetle normal doğum ile saglikla kucağıma almayı nasip eyle,amin. Doktorum beni sevsin ve Güler yüzlü ilgili olsun. Amin.
eşim gittiği görevden afiyetle dönsün sağ salim, Bizleri düşmanlarımızdan koru, Borçlarımızı hayırla ödeyip bitirmeyi tez vakitte nasip eyle. Ailemin maddi manevi yardımcısı ol, Allah'ım. Hayırla temiz güzel bir ev alıp oturmayı nasip et onlara amin. Dua grubundaki arkadaşlarımın dualarını kabul eyle. Maddi manevi butun hastaliklarimiza şifa ver,amin.

35 - K Kipa2008 / ÖZLEM niyeti – 6 Ekim Perşembe
Allahım Özlem kulunun sevdiği adam Erdalın en kısa zamanda mahkemesinin olması ve en kısa zamanda cezaevinden cıkmasını dilerim. Allahım sevdiği adamı özlem kuluna biran önce kavuştur. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın da dileklerini kabul et Amin

36 – SUHAN niyeti – 7 Ekim Cuma
Rabbim sana sigindim.şifa veren sensin ..ablama şifa ver kalbine ferahlik nasip et.aileme evlerimize sekine indir.serinlik sakinlik ver.isyandan koru beni.isyandan koru beni.isyandan koru beni.şuphesiz ne zaman sana el acsam bedbah olmadim.

37 - Gelincik78 niyeti – 8 Ekim Cumartesi
Eûzu billahi mine’ş-şeytani’r-racim Bismillahirrahmanirrahim Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin
Allahım sen affedicisin affetmeyi seversn benim, esmin, esimin anası-babasını ve bütün eş dost ve akrabalarnın, benm anamın-babamn ,bütün es dost akarabalarmın ve dahi bütün müslüman kardeşlerimin gelmiş gecmiş günahlarını bağışla Bizlere bu dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler ihsan eylebedenlerimizden sağlığımızı, evimizden huzur ve bereketi eksik etme ya rabbibizleri iyi, güzel, imanlı, ahlaklı insanlarla karsılaştır ya rabbibizleri kimseye muhtaç etme senn kapından baska kapıya muhtaç etme ya rabbi Peygamber efendimiZ (sav) “ evlenin çoğalın ben ümmetimin çokluğuyla övünürüm” dye buyurmuşlardır; Sen bize tez vakitte sağlıklı sihatli senin senin yolunda hayırlı, güzel kaderli, salih saliha evlatlar yetiştirmeyi nasp eylebizim gbi evlat sahibi olmak isteyen mümin kardeslermize de saglıklı hayırlı evlatlar nasp eyle ya rabbialdığımız evi be aracı hakkımızda hayırlı kılcanımıza , malımıza, kimsenin malına , canına ve dahi hiç bir canlıya zarar vermedn kullanmayı nasp eylesen isteyen kullarına daha iyisini, dha güzelini, daha hayırlısını nasp eyle son nefesimizde "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" diyerek çene kapayan kullarından olmayı nasp eylepeygamber efendimize (sav) komşu olan kullarından olmayı nasip eyle AMİN

38 - K Kipa2008 / ÖZLEM –ikinci niyeti – 9 Ekim Pazar
Allah'ım belediyeden beklediğim işe en kısa zamanda girmemi ve huzurlu mutlu başarılı uzun yıllar çalışmayı diliyorum. Duama amin diyen arkadaşlarımın da dilekleri kabul olsun. Amin

39 - M M_atruska niyeti – 10 Ekim Pazartesi
Bedriye kızı Hazal niyetim
Allah'ım sen ol dersen olur.nefsimi terbiye etmek için bana yardım et.hayirlisiyla ideal kiloma geleyim. Rabbim evimden huzuru sağlığı bereketi eksik etme.
Yalnız senden diliyorum Allah'ım aklen bedenen ruhen sağlıklı hayırlı imanlı Salih ve Saliha evlatlar nasip eyle. Tüm dua arkadaşlarımın niyetlerini hayırlısı kabul et. amin amin amin

40 - Saliha40 niyeti – 11 Ekim Salı
Saglikli huzurlu bereketli imanlı bir hayat.

41 - A anabel lee niyeti – 12 Ekim Çrşamba
Allah'ım eşimi, beni ve çocuklarımı yolundan ayırma,dilimizden zikrini, aklımızdan fikrini, kalbimizden imanını eksik etme, bizleri senin razı olduğun, Peygamber Efendimizin şefaatçi olduğu kullarından eyle, bizlere iki dünyada da sıkıntı gösterme, dünyaya geldiğimiz gibi günahsız bir şekilde, son nefesimizde imanla bu dünyadan ayrılmayı nasip et. Amin Amin Amin

42 - selef0111 / ÜMMÜGÜLSÜM niyeti – 13 Ekim Perşembe
Eşimle hayırlarla,kolaylıkla kavuşup yuva kurabilmeyi,Allahın rızasına uygun bir çift olmayı,birbirimizi tam bir sadakat ve muhabbetle sevip saymayı diliyorum Rabbimden.Amin

43 - Meybuz niyeti – 14 Ekim Cuma
Allah'ım sen hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle, gönlümüzdekinide hakkımızda hayırlı eyle, ya rabbim bizi senden başkasına yük eyleme.

44 - Cuel /ELİF Niyeti – 15 Ekim Cumartesi
Her şeyden önce kızlarımın hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlığın,huzurun,tatlı dilin,anlayışın ve bereketin çoğalmasını, İşlerimizde de helal yolda başarılar nasip etsin Rabbim

45 - The niyeti – 16 Ekim Pazar
Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle. Arkadaşımın bebeğine sağ saglim kavusabilmesini nasip et. Eşimin yeni bir işe başladi, hakkımızda hayırlısıdir inşallah. Bu yeni iş eşime ve bana hayırlı rızık vesilesi olsun . Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım. Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin...

46 - tr_lelli niyeti – 17 Ekim Pazartesi
Allahım sana sığınıyorum , senden başka şifacı yok. Sen alerjim için bana şifa ver.
Sana sığınıyorum, dert sende devası sende.
Ol de olsun amin.

47 - madamseker niyeti – 18 Ekim Salı
Rabbim dualarımdan hayallerimden bile güzel bir başlangıç nasip ettin şükürler olsun, elhamdulillah . Yaşadıklarımızdan hayırsız olanları hayra çevir işlerimizin umduğumuzda da güzel su gibi akıp gitmesini nasip eyle. Öncelikle evimizdeki huzur ve bereketi arttır . Sevgi ve saygımızı daim eyle her geçen gün daha da artır. İmanımızı kuvvetlendir. Eşime ve baba senin katından hayırlı, sağlıklı ,güler yüzlü, temiz ahlaklı evlat nasip eyle bize ve bizim gibi evlat hasreti çeken herkese bu güzel duyguyu tatmayı ve hayırlı, örnek, sevgi dolu anne baba olabilmeyi nasip eyle . Yüzlerimizi güldür.

Yeni yerimizde huzur mutluluk birlik nasip eyle. Yeni evimizde güzel haberler alıp huzurla yaşayabilmeyi nasip et. Yeni ayrılmış olan yakınıma ve çocuklarına hayırlı güzel ömür nasip eyle. Onların yolunu işini aydınlat kimselere muhtaç etme. Gönül yorgunluklarını al rabbim Bilip bilmediğimiz tüm kötülüklerden , zorluklardan koru kolla bizleri. El açıp dua eden , zorda olan arkadaşlarıma yardımcı ol. Amin amin amin

48 – Hali niyeti – 19 Ekim Çarşamba
Niyetim sağlıklıca hayırlıca en yakın ve hayırlı zamanda evlat(lar) sahibi olmak

49 - gucci niyeti – 20 Ekim Perşembe
2 aydır yaşadığım sağlık sorunumun şifa bulması afiyet sağlık sıhhat ve huzur için

50 - namaste21 niyeti – 21 Ekim Cuma
Allahım kalbimdeki dualarımı biliyorsun.Dualarımı en hayırli en güzel en çabuk haliyle kabul et. Ailemle sağlıklı, imanlı, huzurlu, mutlu, sevgi ,saygı ,bolluk bereketlibir ömür ver bizlere.AMİN

51 - Sadelikherseydir niyeti – 22 Ekim Cumartesi
Allah'ım senden önce senin rizani,senin razı olduğun bir kul olmayı ve evlatlarımi da senin yolunda sağlıklı imanlı güzel ahlaklı evlatlar olarak eşimle birlikte sağlıcakla yetiştirmeyi istiyorum sen nasip et ya Rabbim...

52 - C Cittaslow niyeti – 23 Ekim Pazar
Allahim senden istenen şeylerin hayırlısını,duanın hayırlısını,işlerin hayırlısını,hayatın hayırlısını,ölümün hayırlısını istiyorum.imanimi gerçek eyle,derecelerimi yükselt,ibadetlerimi kabul eyle günahlarımı bağışla yarabbim. Allahim ailemle eşimle kızımla damadimla sağlık ve huzur içinde uzun ömür nasip eyle.Kiziminda kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlar almasını ve bir ev sahibi olmasını nasip eyle yarabbim. Allahim önümdeki engelleri kaldır i,şimi gücümü rast getir,zorumu kolaylaştır gönlumdekileri sen biliyorsun yarabbim.Şu anda evinde veya hastanelerde hasta olup dua bekleyen tüm din kardeşlerime ve bana eş Şafi isminle acil şifalar ver sen merhamet eyle yarabbim. Buradaki dua kardeşleriminde gönüllerinden ne geçiyorsa sen kabul eyle yarabbim AMİN

1 – sunpineapple

2 - flamel

3 - i p e k

4 - D u t

5 - RedGirl

6 - Tiniminimavihanim

7 - NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

8 - @Ada-anne

9 - nursevdi

10 - Sohrab

11 - begonvil1985

12 - Teach_Mavi

13 - HejaR12

14 - Cemoos

15 - Melan-kolik5

16 - Z zerefsann

17 - Jawlensky

18 - N Neselikalpler

19 - YagmurSendeanlarsn

20 - YagmurSendeanlarsn – annesi niyeti

21 - begonvil1985 – ikinci niyeti

22 - PiXiEE

23 - Aktif Lora

24 - Aktif Lora - KARDEŞİ

25 - YagmurSendeanlarsn – annesi ikinci niyeti

26 - penyez83

27 - V Vavin

28 - Butimar-

29 - P Papatya016

30 - kavs-i kuzah

31 - Nefes0858

32 - goah

33 - duayamuhtaciz

34 - Sehrazat6

35 - K Kipa2008

36 - SUHAN

37 - Gelincik78

38 - K Kipa2008 ikinci niyeti

39 - M M_atruska

40 - Saliha40

41 - A anabel lee

42 - selef0111

43 - Meybuz

44 - Cuel

45 - The

46 - tr_lelli

47 - madamseker

48 - Hali

49 - gucci

50 - namaste21

51 - Sadelikherseydir

52 - C Cittaslow

Favorilere eklendi Filizimm
İnşallah bugün ilk sıradaki arkadaşıma okuyup bildirimi yapacağım

2 Eylül Cuma gunu niyetini okudum

Canım 313 tane tek mi okuycaz . İki kişiye okunduğu için 313+313 mü okuycaz

Favorilere kaydedildi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…