- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
Dediğim gbi biraz gec başşarmyazdık seni listeye artık çok geç canımm
günlük 1 kişi niyetine 313 kez okuyacaksın .. yine yetiştiremem dersen çıkarırız listeden canım sıkıntı yok
olur okurum diyorsan pixee özelden niyetini at canım
Tamam canım sağol Allah razı olsun kuzumTamam nefesim günlük bir kişi olacak büyük ihtimal
PiXiEE ye özelden niyetini yollarsın canım bildirimleri pixee ile birlikte takip ediyoruz korkma yetişmez diye... ben destek olurum yetişmediği günlerde sana
Tamam canim listeye yazdik, günlük bildirim konusunda ve kime okudunu yazma konusunda biraz daha hassas olmanı rica ediyoruzBen de katılacağım inşallahpenyez83
Evet anladım canım ,iki kişi bir günde okununca bana sayı fazla geldi ..Günlük 313 bir kişi niyetine okuyacağız canım büyük ihtimal
Günde bir kişi için 313 okunacak canımEvet anladım canım ,iki kişi bir günde okununca bana sayı fazla geldi ..
O zaman yanlış anlamışım canım , katılıyorum beni de yazarsan sevinirim .. Msj olarak niyetimi atıyorumGünlük 313 bir kişi niyetine okuyacağız canım büyük ihtimal
Ne zaman başlarız canımGünde bir kişi için 313 okunacak canım
Katılmayı düşünüyorsan niyetini özelden pixee ye atabilirsin
Ne zaman başlarız canım
Evet, günde bir kişi olursa okuyabilirim canım ben deCanım sanada sayı yüksek gelmişti sanırım günde bir kişiye 313 okuyabilirmisin
Ortak karar ile günde bir kişiye okuruz
Tamam canim seni de listeye yazdik niyetini özelden pixiee ye atarmisinEvet, günde bir kişi olursa okuyabilirim canım ben de
Attım hemen canımmm, teşekkür ederim haber verdiğin içinTamam canim seni de listeye yazdik niyetini özelden pixiee ye atarmisin
Arayı fazla açmayalımPiXiEE Yarın listeyi yapar ve akşam dan ilk niyeti paylaşır yani cuma günü başlanır diye tahmin ediyorum canım
Yarın akşam paylasacak ilk niyetiArayı fazla açmayalım
SüperYarın akşam paylasacak ilk niyeti
Katılamayacağım başka sefere inşallah313 “Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram”
Herkese kişi başı 313 adet okuyacağız
Günlük iki kişiye okuyacagız
Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparkenpenyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.
DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
KATILMAK İSTEYENLER NİYETLERİNİ ÖZELDEN PAYLAŞSINLAR LÜTFEN
ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN.
@ohbb-kaplan
@Mintimint
@Sadelikherseydir
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Taze fasulye
@Cikolataparcacigi
@oznurvarol
@Mavihali
@Minnosprenses
@Mabellee
@ada_elif
@lucina06
@ShiningLife
@hayalleriolankiz
@Sevgicik
@Tospaagtd
@mavikelebeeek
@papatyalikizz
@d u t
@rana20
@Asiltutku
@buglemm
@hersey_dua_ile
@OraEtLabora
@Assos32
@ezgiisel
Nefes0858
@yagmurdansonra
@Mavis40
@anabel lee
@Btlaydnz23
@pembe4044
SUHAN
Fatmazell
@Hogwartss
@Cilek kizzz
@Kendikendine
@zeynepmuratselo
@ezgiisel
@Kipa2008
@madamseker
@kavs-i kuzah
goah
@Sendeanlarsn
@Asya89
The
@Meva59
@_rose_
@Sehrazat6
@Papatya016
@La fontaine
@sunpineapple
@J a n e
@Vavin
@N u r
Hoşgeldin canim Bu gün kapatıp ilk niyeti akşam paylasacak... niyetini özelden pixiee ye atabilirsinliste kapandımıPiXiEE kapanmadıysa benide eklermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?