Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Canım bende katılacağımı yazmıştım gözden kaçmış sanırım

Ben şöyle anladım 1 kişi 313 tane okumuyor,313 bütün kişi sayılarına bölünecek penyez83
313 sayısı katılımcı sayısına göre bölüştürülmeyecek

Şöyle canım her gün 2 kişinin niyetine okunacak

Günlük toplam sen 313 + 313 bir günde 626 kez okumuş olacaksın

1.kisi niyetine 313
2.kisi niyetine 313
3.kisi niyetine 313
4.kisi niyetine 313
.....
Şeklinde devam edecek

Eski listelerde okunacak sayı belli idi mesela 12.000 toplamda okunan sayi idi katılımcı sayisina bölünüp günlük okunacak sayı bulunup o sayıya göre okuyorduk

Bu liste öyle değil katılımcılar her gün bir kişi niyetine 313 ikinci kişi niyetine 313 okuyacak

Biraz uzun yazdım umarım anlaşılır

Teşekkür ederim bu sefer katılamayacağım

Canım günde 30 dakika kadar sürer azar azar okuyup gün içinde tamamlarsın belki...ama birşey de diyemiyorum sizin gece gündüz belli değildir şuan... bebeğiniz küçük
Normalde olsa sayı hiç problem değil biliyorsun ama oğlumun dakikası dakikasını tutmuyor canım katılmak çok istiyorum ama yetiştiremem kimsenin hakkına girmiyim inşallah bi kaç ay sonra katılırım

Normalde olsa sayı hiç problem değil biliyorsun ama oğlumun dakikası dakikasını tutmuyor canım katılmak çok istiyorum ama yetiştiremem kimsenin hakkına girmiyim inşallah bi kaç ay sonra katılırım
Günde bir kişi için 313 okurum diyormusun nefesim
Ortak karar ile bir kişiye okuruz buradaki maksat hep birlikte dualarda buluşmak canım

Allah kabul etsin

Bn geride kalırım yaa sanrm yetişemcemnkatılamıcam bu defa

Bende varımm

Öyle olursa okurum Allahın izniyle canım
Tamam nefesim günlük bir kişi olacak büyük ihtimal
PiXiEE ye özelden niyetini yollarsın canım bildirimleri pixee ile birlikte takip ediyoruz korkma yetişmez diye... ben destek olurum yetişmediği günlerde sana

Bn geride kalırım yaa sanrm yetişemcemnkatılamıcam bu defa
yazdık seni listeye artık çok geç canımm

günlük 1 kişi niyetine 313 kez okuyacaksın .. yine yetiştiremem dersen çıkarırız listeden canım sıkıntı yok

olur okurum diyorsan pixee özelden niyetini at canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…