Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Nuran can komşum
Gelincik78
Black Light

SON 3 kisi Canlar niyetlerinize ben ve Nuran okuduk

Nuran ve benim Listede okumadığımiz kalmadı

RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSIN

PiXiEE bilgine canim

P Papatya016 Canım son 3 arkadaş niyeti paylaşıldı Pazar pazartesi.... belki pazartesi gününü görmemişsindir diye yazdım bilgine

Arkadaşlarımızın adına okundu böylelikle listenin tamamı bitti Allah kabul etsin rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah

41_42_43 deki arkadaşların niyetine okudum Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin penyez83 PiXiEE

NURAN & Gelincik78 & Black Light

Rabbim niyetlerinizi dualarinizi kabul etsin

PiXiEE Okudum

cumartesi ve pazar niyetlerini okudum rabbim kabul etsin dualarımızı. Bazı dualarımı geciktirdim arkadaşlar hakkınızı helal edin. Ev taşınma evrak işlerimden dolayı yoğun ve yorgundum . Allah razı olsun penyez83 yardımcı oldu rabbim canı gönülden edilen tüm dualarımızı kabul eylesin bu dünyada ahirette ferahlık afiyet nasip eylesin PiXiEE

Son 3 arkadaşım niyetine de okudum. Rabbim kabul etsin. Okuyan herkesten Allah razı olsun. Tez zamanda hayırlısıyla kolaylıkla dualarımızın kabulünü nasip etsin Rabbim.
penyez83 @PİXİEE kızlar hakkınızı helal edin, Allah razı olsun sizden

Persembeyi okudum fakat cuma gununun arkadaslarini etiket yapmisim cuma ve bu gunude okudm k bakmayin

K Kipa2008 begonvil1985 arkadaşlarimin dualarının kabulu icin okudum rabbim kabul etsin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…