Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okuyacagim dediyse okur. Allah kabul etsin. Haber verdiğin için sagol
bilemem okur mu okumaz mı. okurum der gecikmeli okur yada belkide çoktan okuyup bitirmiştir yüzde yüz emin olmadığım için ki liste yapılırken defalarca düzenli bildirim yapabilenler katılsın diye yazmıştık. listeyi hazırlayan kişi olarak kimsenin vebalı kalmasın bende ben o yüzden yazdım isteyene kendine fazla okur isteyen okumaz

Ablaacım PiXiEE Filizimm iletişim halindeyim duaların ss ni almış.Hepsini okuyorum dedi.Cuma günün dualarını şimdi okuyormuş.Ben günlük buraya onunda bildirimiini yazarım
tamam canım yazarsan çok iyi olur içime tam siner öyle olunca

Sende haklisin canım bir çok kişi katiliyor herkese birden hakim olmak

20 ağustos niyetlerini okudum PiXiEE penyez83

12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn

LİSTEMİZ ALIMLARA KAPALIDIR.

GÜNLÜK İKİ KİŞİNİNİ NİYETİ NE OKUNACAK

Kişi başı 279 tane okunacak

Dua sahibi toplam sayının 12.000’ e tamamlanması için kendi niyetinin sırası gelince kendisi için 3 tane fazla okuyacak yani 279+3 = 282 tane

İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 279+279= 558 tane okuyacak.

Günlük iki kişiye okunacağı için toplam 558+ 558=1116 tane okuyacak.

Üç kere niyetlenen arkadaşlarım 279+279+279=837 tane tek kişinin niyetine okuyacak. Günlük iki kişiye okuyacağımız için günlük okuma sayısı toplam 837+837=1672 tane olacak.

27 - DantelKiz niyeti – 21 Ağustos Pazar
Allahım bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlardan sana sığınırız Sen bizi bilensin senin yolundan Peygamber efendimizin yolundan hakkıyla gidebilmeyi nasip et. Günahlarımızı bağışla. Sen ol deyip olduransın isteyen herkese saglıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip et kolayca evlatlarımıza kavuşmayı nasip et Yarabbim. Ailelerimize huzur saglık sıhhat bereket ver Annemin saglıkla ilgili problemlerine Şafii isminle şifa ver . Benimle ilgili olan şeyleri sana havale ettim Rabbim sen en iyisi bilensin zalimin zulmunden sana sığınırım dualarımızı kabul eyle aminn

28 - Sehrazat6 / FATMA niyeti – 21 Ağustos Pazar
Rabbim; gebelik sürecimi hayırla afiyetle tamamlayıp vakti gelince bebeğimi kucağıma almayı nasip eyle, eşim gittiği görevden afiyetle dönsün sağ salim, Bizleri düşmanlarımızdan koru, maddi manevi huzur hayır afiyet ver,üzerimize bereket yağdır. Borçlarımızı hayırla ödeyip bitirmeyi tez vakitte nasip eyle. Ailemin maddi manevi yardımcısı ol,Allah'ım. Amin amin.

1 - Ssevincli

2 - RedGirl

3 - ezgiisel

4 - duayamuhtaciz

5 - K Kipa2008

6 - Sohrab

7 - D u t

8 - Teach_Mavi

9 - Cuel

10 - flamel

11 - madamseker

12 - HejaR12

13 - M M_atruska

14 - Jawlensky

15 -@begonvil1985

16 - kavs-i kuzah

17 - goah

18 - Tiniminimavihanim

19 - YagmurSendeanlarsn

20 - YagmurSendeanlarsn annesi

21 - GÜLÇİN

22 - A Asya89

23 - Melan-kolik5

24 - The

25 - M Meva59

26 - _rose_

27 - DantelKiz

28 - Sehrazat6

29 - P Papatya016

30 - nursevdi

31 - La fontaine

32 - Aktif Lora

33 - PiXiEE

34 - @Ada-anne

35 - begonvil1985 – ikinci niyeti

36 - K Kipa2008 – ikinci niyeti

37 - YagmurSendeanlarsn –annesi ikinci niyeti

38 - Madammor

30 - sunpineapple

40 - penyez83

41 - NURAN

42 - Gelincik78

43 - Black Light

Okudum Allah kabul etsin

DantelKiz & Sehrazat6
Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin

PiXiEE penyez83 okudum

M Meva59 ve _rose_ için okudum. Allahım kabul etsin PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…