Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Canım ben Black Light günlük okuyor diye biliyorum öyle yazmış çünkü mesajında Tiniminimavihanim da bilgi alır yazar buraya... ama senin dediğin gibi fazla okumaktan zarar gelmez.. okumak isteyen okur

20 Ağustos okudum

25 ve 26 okudum 20 ağustos
PiXiEE penyez83

Okuyacagim dediyse okur. Allah kabul etsin. Haber verdiğin için sagol

25. Ve 26. Arkadaşlarım için okudum. Rabbim kabul etsin
@PİXİEE penyez83 bilginize

Ablaacım PiXiEE Filizimm iletişim halindeyim duaların ss ni almış.Hepsini okuyorum dedi.Cuma günün dualarını şimdi okuyormuş.Ben günlük buraya onunda bildirimiini yazarım

M Meva59 ve _rose_ arkadaslarımın dualarının kabulu ıcın okudum Allah kabul etsin inşallah

Black Light okumuş Filiziimmm bilginiz olsunn penyez83

25_26 daki arkadaşların niyetine okudum Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin penyez83 PiXiEE

Benim ikinci niyetim geldiğinde okurum

Ablaacım PiXiEE Filizimm iletişim halindeyim duaların ss ni almış.Hepsini okuyorum dedi.Cuma günün dualarını şimdi okuyormuş.Ben günlük buraya onunda bildirimiini yazarım
K Kipa2008 özlem cim canım Black Light günlük okuyormuş okudum bildirimini de listemizde olan tiniminihanim esram kendini yazarken jane yide okudu diye yazacak bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…