Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

K kadriye Kızı Gülçin ve A Asya89 arkadaslarin dualarinin kabulü icin okudum rabbim kabul etsin aminn

Kadriye kızı gülçin ve A Asya89 arkadaşlarımızın niyetlerine okudum penyez83 PiXiEE

23 - Melan-kolik5 / NİYETİ 19 AĞUSTOS CUMA
Doğacak bebeğimin hayırlı sağlıklı sağ salim ve zamanında doğması benim niyetim

24 - The / NİYETİ 19 AĞUSTOS CUMA
Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle.
Eşimin yeni bir işe başlıyor, hakkımızda hayırlısıdir inşallah. Bu yeni iş eşime ve bana hayırlı rızık vesilesi olsun .
Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım.
Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin...

12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn

GÜNLÜK İKİ KİŞİNİNİ NİYETİ NE OKUNACAK
Kişi başı 279 tane okunacak

Dua sahibi toplam sayının 12.000’ e tamamlanması için kendi niyetinin sırası gelince kendisi için 3 tane fazla okuyacak yani 279+3 = 282 tane

İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 279+279= 558 tane okuyacak.

Günlük iki kişiye okunacağı için toplam 558+ 558=1116 tane okuyacak.

Üç kere niyetlenen arkadaşlarım 279+279+279=837 tane tek kişinin niyetine okuyacak. Günlük iki kişiye okuyacağımız için günlük okuma sayısı toplam 837+837=1672 tane olacak.

Ssevincli

RedGirl

ezgiisel

duayamuhtaciz

K Kipa2008

Sohrab

D u t

Teach_Mavi

Cuel

flamel

madamseker

HejaR12

M M_atruska

Jawlensky

begonvil1985

kavs-i kuzah

goah

Tiniminimavihanim

YagmurSendeanlarsn ( 17 AĞUSTOS ÇARŞAMBA )

YagmurSendeanlarsn annesi (17 AĞUSTOS ÇARŞAMBA )

kadriye kızı gülçin ( 18 AĞUSTOS PERŞEMBE )

A Asya89 ( 18 AĞUSTOS PERŞEMBE )

23- Melan-kolik5 (19 AĞUSTOS CUMA)

24- The ( 19 AĞUSTOS CUMA )

M Meva59

_rose_

DantelKiz

Sehrazat6

P Papatya016

nursevdi

La fontaine

Aktif Lora

PiXiEE

@Ada-anne

begonvil1985 ikinci niyet

K Kipa2008 ikinci niyet

YagmurSendeanlarsn annesi ikinci niyet

Madammor

sunpineapple

penyez83

NURAN

Gelincik78

Black Light

La fontaine canım geçen hafta cuma günü yazmıştın hafta sonları siteye giremiyorum diye.. cuma cumartesi ve pazar niyetlerini okuduğunu cumadan yazmıştın.. (pazartesi yine bildirimleri yaptın)

bu gün cuma bu hafta da aynısı olacak ise yine önceden bilgi verirsen iyi olur... yani ; 19 ağustos cuma 20 ağustos cumartesi ve 21 ağustos pazar niyetlerini okudun ise bağışlamasını yapıp bu günden bildirimini yaparsan iyi olur .. toplu niyetler 337. sayfada var

Melan-kolik5 ve The canlar niyetlerinize ben ve NURAN okuduk ALLAH kabul etsin aminnnnn

Cuma günü dualarımı bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah niyetlerini
penyez83
PiXiEE

23. 24. Arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin.
penyez83 PiXiEE bilginize

Melan-kolik5 & The
Rabbim niyetlerinizi dualarinizi kabul etsin

PiXiEE penyez83 Okudum

19 Ağustos niyetlerini okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…