Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

17 - goah niyeti - 16 Ağustos Salı
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım

18- Tiniminimavihanim niyeti - 16 Ağustos Salı
Bismillahirrahmanirrahim
Adım Esra , Allahım sen benim aileme sevdiklerime sağlık huzur mutluluk ver. Evimize helal kazanç ve bereket ver.Ailemin ve sevdiklerimin acısını bana yaşatma. Fitneden fesattan koru.
Bana ve gönülden isteyen herkese kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle.Ve devamında sıkıntısız bir gebelik nasip et. Eğer ki bu bekleyiş benim imtihanımsa Rabbim Beni güçlü kıl iyileştir nolurVekil olan sensin ben senden razıyım sende benden razı ol.Sabır güç ver. tedaviye gerek kalmadan doğal yolla beni buradan mucizemle yolcu etmeyi nasip et Allah’ım
Allahım sen yardıma muhtaç olan insanları zor durumda olan insanları feraha kavuştur.Onları daraltma. Hastalarımıza ya Şafii isminle şifa ver. Kızkardeşimin ve emek veren herkesin Kpss’den iyi puan alıp atanmasını erkek kardeşimin iyi bir üniversiteye gitmesini nasip et.Ona güzel ahlak ver. Kazasız belasız Türkiye’ye dönmemizi görevimizin başına geçmeyi nasip eyle.Belirsizliklerimizi ortadan kaldır Rabbim Vatanımıza milletimize kolaylık ver. Ahiretimizi kolay eyle. Dua grubumuza vesile olan Penyez ablamdan Filizden ve bütün arkadaşlarımın gönlünden geçenleri kabul eyle. Günahlarımızı affet bizleri bağışla. Amiiinn

1 - Ssevincli

2 - RedGirl

3 - ezgiisel

4 - duayamuhtaciz

5 - K Kipa2008

6 - Sohrab

7 - D u t

8 - Teach_Mavi

9 - Cuel

10 - flamel

11 - madamseker

12 - HejaR12

13 - M M_atruska

14 - Jawlensky

15 -@begonvil1985

16 - kavs-i kuzah

17 - goah

18 - Tiniminimavihanim

19 - YagmurSendeanlarsn

20 - YagmurSendeanlarsn annesi

21 - GÜLÇİN

22 - A Asya89

23 - Melan-kolik5

24 - The

25 - M Meva59

26 - _rose_

27 - DantelKiz

28 - Sehrazat6

29 - P Papatya016

30 - nursevdi

31 - La fontaine

32 - Aktif Lora

33 - PiXiEE

34 - @Ada-anne

35 - begonvil1985 – ikinci niyeti

36 - K Kipa2008 – ikinci niyeti

37 - YagmurSendeanlarsn –annesi ikinci niyeti

38 - Madammor

30 - sunpineapple

40 - penyez83

41 - NURAN

42 - Gelincik78

43 - Black Light

goah ve Tiniminimavihanim esrammm
canlar niyetlerinize ben ve NURAN okuduk RABBİM tez günde ettiğiniz duaları oldu sevinci yaşatsın aminnnn

esrammm cansın duanda özellikle yazmışsın bizi, RABBİM cümlemizin niyetlerini kabul eylesin.... gönülden inanıyorum gün gelecek buraya yazacaksın ablaaaaaaa türkiyeye döndük ve

PiXiEE bilgine canım okuduk

goah Tiniminimavihanim için okudum
penyez83
PiXiEE

goah & Tiniminimavihanim

Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin

PiXiEE penyez83 Okudum

Niyetleri okudum rabbim kabul eylesin aminn PiXiEE penyez83

Arkadaşlarımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

17. Ve 18. Arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin
@PİXİEE penyez83 bilginize

Okudum canım PiXiEE penyez83

Goah ve Esra arkadaşlarımızın niyetine okudum Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin penyez83 PiXiEE

16 Ağustos niyetlerini okudum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…