Canım Allah razı olsun neden iptal etmiş? Haber etti mi size?M M_atruska canim senin niyetineBlack Light yerine 129 okudum kalan 150 kendi niyetine okuyup yazarmısın buraya
Jawlensky mervem canim senin niyetine Black Light yerine 129 okudum kalan 150 kendi niyetine okuyup yazarmisin buraya
Black Light üyelik iptali yapmış yarından sonra listede olmayacak sizin niyetleriniz eksik kalmasın
Maalesef canim haber etmedi gruptan vavine yazdım haber gelsin ona göre yol alacağızCanım Allah razı olsun neden iptal etmiş? Haber etti mi size?
Ayıp etmiş. NeyseMaalesef canim haber etmedi gruptan vavine yazdım haber gelsin ona göre yol alacağızPiXiEE
Pazar günü için okudum14 AĞUSTOS PAZAR
M M_atruska VEJawlensky niyetlerine okumayanlar
Sohrab
flamel
madamseker
Jawlensky
kavs-i kuzah
YagmurSendeanlarsn
YagmurSendeanlarsn annesi
The
Aktif Lora
@Ada-anne
YagmurSendeanlarsn annesi 2.niyet
sunpineapple
Black Light yerine M M_atruska kendi neiyetine 150 okuyacak
Black Light yerine Jawlensky kendi niyetine 150 oluyacak
PiXiEE bilgine canım
V Vavin canım niyetin geç ulaştığı için seni listeye alamamıştık
Black Light son sıradaki arkadaş üyelik iptali yapmış listeden çıkarıyoruz yarından itibaren yok
Onun yerine katılır mısın günlük 2 kişi niyetine 279+279 okuyoruz
Okurum yetiştiririm günlük bildirim yaparım dersen yazalım seni
PiXiEE Bilgine canim
Tamam canım sağol banada başka yerden haber geldi günlük okumaya devam edecekmiş listede kalıyor
V Vavin canım senden haber gelene kadarV Vavin canım niyetin geç ulaştığı için seni listeye alamamıştık
Black Light son sıradaki arkadaş üyelik iptali yapmış listeden çıkarıyoruz yarından itibaren yok
Onun yerine katılır mısın günlük 2 kişi niyetine 279+279 okuyoruz
Okurum yetiştiririm günlük bildirim yaparım dersen yazalım seni
PiXiEE Bilgine canim
Allah okuyan herkesten razı olsun rabbim dualarımızı kabul eylesinmadamseker HejaR12
Canlar dualarınız tamamlandı ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Okuyan herkesten ALLAH razı olsun
PiXiEE bilgine canim
15 -begonvil1985 / İREM niyeti 15 AĞUSTOS PAZARTESİ
“Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, okuyacağımız duâların vesilesi ile İrem kuluna kolaylık ver. Tek başına iki evlâdını büyütürken, önündeki zorlukları ve engelleri kaldır. Muhakkak ki ona zor gelen Sana kolaydır Allah’ım. Bebeğinin iştahının açılmasını sağla ve uykularını düzene sokmasına yardımcı ol. Huzurlu, uyumlu, akıllı , yüzü ve kalbi güzel bir bebek olsun. Oğlunu başarılı kıl, derslerine ilgisini ve sevgisini arttır. İrem kulunun çocuklarını hastalıklardan, kötülüklerden ve nazardan koru. Nazar vardır ama duâ’mızın koruyuculuğu daha fazladır. Onları nazardan koru. Amin Amin Amin”
16 -
kavs-i kuzah / AYŞE niyeti 15 AĞUSTOS PAZARTESİ
Ey bizi nimetleriyle perverde eden SULTANIMIZ!
Bize (bana, eşime, çocuklarıma, aileme, dua grubundaki arkadaşlarıma ve tüm müslüman kardeşlerime) gösterdiğin numunelerin ve gölgelerin asıllarını, menba’larını göster.
Ve bizi makarr-ı saltanatına celbet. Bizi bu çöllerde mahvettirme. Bizi huzuruna al. Bize merhamet et. Burada bize tattırdığın leziz nimetlerini orada yedir. Bizi zeval ve teb’id ile tazib etme. Sana müştak ve müteşekkir şu muti raiyyetini başıboş bırakıp idam etme. YA RAB! kusurumuzu affet bizi kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Ruhumuzu cesedimize, kalbimizi nefsimize, aklımızı midemize hakim eyle.
Lezzeti şükür için isteyen kullarından eyle. YA RAB! Resûl-u Ekrem Aleyhissalatü Vesselamın bereketi hürmetine bize ihsan ettiğin maddi ve manevi rızkımıza bereket ihsan et!...
İmtihanımızı kolaylaştır. Bize iftira atanlar ıslah olacaksa, Sen ıslah et Rabbim. Değilse Sana havale ediyorum. Amin!… Allah cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin.
12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
LİSTEMİZ ALIMLARA KAPALIDIR.
GÜNLÜK İKİ KİŞİNİNİ NİYETİ NE OKUNACAK
Kişi başı 279 tane okunacak
Dua sahibi toplam sayının 12.000’ e tamamlanması için kendi niyetinin sırası gelince kendisi için 3 tane fazla okuyacak yani 279+3 = 282 tane
İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 279+279= 558 tane okuyacak.
Günlük iki kişiye okunacağı için toplam 558+ 558=1116 tane okuyacak.
Üç kere niyetlenen arkadaşlarım 279+279+279=837 tane tek kişinin niyetine okuyacak. Günlük iki kişiye okuyacağımız için günlük okuma sayısı toplam 837+837=1672 tane olacak.
Ssevincli
RedGirl
ezgiisel
duayamuhtaciz
K Kipa2008
Sohrab
D u t
Teach_Mavi
Cuel
flamel
madamseker
HejaR12
M M_atruska
Jawlensky
begonvil1985
kavs-i kuzah
goah
Tiniminimavihanim
YagmurSendeanlarsn
sendeanlarsn annesi
gülçin
A Asya89
Melan-kolik5
The
M Meva59
_rose_
DantelKiz
Sehrazat6
P Papatya016
nursevdi
La fontaine
Aktif Lora
PiXiEE
@Ada-anne
BEGONVİL - ikinci niyet
kipa2008 - ikinci niyet
sendeanlarsn annesi ikinci niyet
Madammor
sunpineapple
penyez83
NURAN
Gelincik78
Black Light
M M_atruska canim senin niyetineBlack Light yerine 129 okudum kalan 150 kendi niyetine okuyup yazarmısın buraya
Jawlensky mervem canim senin niyetine Black Light yerine 129 okudum kalan 150 kendi niyetine okuyup yazarmisin buraya
Black Light üyelik iptali yapmış yarından sonra listede olmayacak sizin niyetleriniz eksik kalmasın
Arkadaşlarımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah15 -begonvil1985 / İREM niyeti 15 AĞUSTOS PAZARTESİ
“Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, okuyacağımız duâların vesilesi ile İrem kuluna kolaylık ver. Tek başına iki evlâdını büyütürken, önündeki zorlukları ve engelleri kaldır. Muhakkak ki ona zor gelen Sana kolaydır Allah’ım. Bebeğinin iştahının açılmasını sağla ve uykularını düzene sokmasına yardımcı ol. Huzurlu, uyumlu, akıllı , yüzü ve kalbi güzel bir bebek olsun. Oğlunu başarılı kıl, derslerine ilgisini ve sevgisini arttır. İrem kulunun çocuklarını hastalıklardan, kötülüklerden ve nazardan koru. Nazar vardır ama duâ’mızın koruyuculuğu daha fazladır. Onları nazardan koru. Amin Amin Amin”
16 -
kavs-i kuzah / AYŞE niyeti 15 AĞUSTOS PAZARTESİ
Ey bizi nimetleriyle perverde eden SULTANIMIZ!
Bize (bana, eşime, çocuklarıma, aileme, dua grubundaki arkadaşlarıma ve tüm müslüman kardeşlerime) gösterdiğin numunelerin ve gölgelerin asıllarını, menba’larını göster.
Ve bizi makarr-ı saltanatına celbet. Bizi bu çöllerde mahvettirme. Bizi huzuruna al. Bize merhamet et. Burada bize tattırdığın leziz nimetlerini orada yedir. Bizi zeval ve teb’id ile tazib etme. Sana müştak ve müteşekkir şu muti raiyyetini başıboş bırakıp idam etme. YA RAB! kusurumuzu affet bizi kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Ruhumuzu cesedimize, kalbimizi nefsimize, aklımızı midemize hakim eyle.
Lezzeti şükür için isteyen kullarından eyle. YA RAB! Resûl-u Ekrem Aleyhissalatü Vesselamın bereketi hürmetine bize ihsan ettiğin maddi ve manevi rızkımıza bereket ihsan et!...
İmtihanımızı kolaylaştır. Bize iftira atanlar ıslah olacaksa, Sen ıslah et Rabbim. Değilse Sana havale ediyorum. Amin!… Allah cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin.
12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
LİSTEMİZ ALIMLARA KAPALIDIR.
GÜNLÜK İKİ KİŞİNİNİ NİYETİ NE OKUNACAK
Kişi başı 279 tane okunacak
Dua sahibi toplam sayının 12.000’ e tamamlanması için kendi niyetinin sırası gelince kendisi için 3 tane fazla okuyacak yani 279+3 = 282 tane
İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 279+279= 558 tane okuyacak.
Günlük iki kişiye okunacağı için toplam 558+ 558=1116 tane okuyacak.
Üç kere niyetlenen arkadaşlarım 279+279+279=837 tane tek kişinin niyetine okuyacak. Günlük iki kişiye okuyacağımız için günlük okuma sayısı toplam 837+837=1672 tane olacak.
Ssevincli
RedGirl
ezgiisel
duayamuhtaciz
K Kipa2008
Sohrab
D u t
Teach_Mavi
Cuel
flamel
madamseker
HejaR12
M M_atruska
Jawlensky
begonvil1985
kavs-i kuzah
goah
Tiniminimavihanim
YagmurSendeanlarsn
sendeanlarsn annesi
gülçin
A Asya89
Melan-kolik5
The
M Meva59
_rose_
DantelKiz
Sehrazat6
P Papatya016
nursevdi
La fontaine
Aktif Lora
PiXiEE
@Ada-anne
BEGONVİL - ikinci niyet
kipa2008 - ikinci niyet
sendeanlarsn annesi ikinci niyet
Madammor
sunpineapple
penyez83
NURAN
Gelincik78
Black Light
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?