Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Z zeynepmuratselo canım siteye giriyorsun buraya bir şeyler yazmanı bekliyoruz ama sen okudum, okuyamadım yazmıyorsun daha öncede yazdık ne olur bilgi ver gözünü sevdiğim

26 temmuz V Vavin niyetine

27 temmuz Gelincik78 niyetine

28 temmuz benim niyetim senin yerine kendim okudum sen okuma duama amin de yeter benim için

29 temmuz Madammor

3 ARKADAŞ İÇİN OKUDUN MU ????

The CANIMMMM NERDESİNNN BENİM NİYETİME OKUDUN MU DURUMUN NEDİR

Reactions: The

Madammor niyeti için okudum Allah kabul etsin amin

PiXiEE penyez83

okudum canım, Allah kabul etsin

Jawlensky canım duanda yazıyordu aklımda kaldı KPSS sınavına girecektin RABBİM yar ve yardımcın olsun ALLAH zihin açıklığı versin dualarımız seninle

300 salavat çektim eksiğin olan arkadaşa bağışlarsın sınav öncesi yoğunsundur belki, bende sana destek olayım istedim

Son düzenleme:
@Btlaydnz23 canım duaların bitmesi çok gecikti belki okudun ama bildirimin olmayınca, senin yerine 24 temmuz kavs-i kuzah ve 25 temmuz maya_ niyetine okudum ALLAH kabul etsin

kavs-i kuzah ve The
dualarınız tamamlandı canlarrr ALLAH kabul etsin aminnnn

PiXiEE bilgine canım

CUMARTESİ VE PAZAR NİYETLERİ

29 - DantelKiz / KÜBRA niyeti – 30 Temmuz Cumartesi

Allah'ım bizi doğru yoldan ayırma sana layık kul peygamberimizin yolundan giden ümmet olmayı nasip eyle
Bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip et evlat hasreti ile yanıp tutuşan herkese hakkıyla evlat sahibi olmayı nasip eyle kucaklarımızı boş bırakma
Yapılan haksızlıklara göğüs gerebilme gücü ver anneme babama aileme sağlık sıhhat ver
Kim benim hakkımda ne düşünüyorsa aynısından ona da nasip et amin

30 - La fontaine niyeti - 31 Temmuz Pazar
Allah'ım okuduğumuz bu salâvatı şerifleri kabul ve makbul eyle. Bu okuduğumuz salavatların yüzü suyu hürmetine evimize bereket muhabbet nasip eyle yuvamı bütün kem gözden nazardan muhafaza eyle. Evlatlarımın güzel ahlaklarını arttır Rabbim. Güzel ahlaklı insanlarla karşılaştır. Ömürlerine bereket ver evlatlarımı bizsiz bizi evlatsız bırakma Rabbim dost görünümlü düşmandan düşman görünümlü düşmandan sana sığınırım. Yarattığın herşeyin şerrinden evlatlarımı beni eşimi yuvamı ve bütün inananları muhafaza eyle. Yeni taşınacağımız evimizin bize hayır getirmesini nasip eyle amin. Ve bu dua sayfasındaki tüm arkadaşlarımın dualarını kabul eyle aminnn

12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’

Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.

1 - SUHAN
2 - pembe4044
3 - Teach_Mavi
4 - sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi
13 - Aktif Lora
14 - Aktif Lora kardeşi
15 - Butimar-
16 - Sohrab
17 - Z zeynepmuratselo
18 - C Calcifer
19 - Jawlensky
20 - madamseker
21 - PiXiEE
22 - i p e k
23 - kavs-i kuzah
24 - The
25 - V Vavin ** 26 TEMMUZ SALI
26 - Gelincik78 ** 27 TEMMUZ ÇARŞAMBA
27 - penyez83 ** 28 TEMMUZ PERŞEMBE
28 - Madammor ** 29 TEMMUZ CUMA
29 - DantelKiz ** 30 TEMMUZ CUMARTESİ
30 - La fontaine ** 31 TEMMUZ PAZAR
31 - C Cilek kizzz ** 1 AĞUSTOS PAZARTESİ
32 - begonvil1985- ikinci niyeti ** 2 AĞUSTOS SALI

CUMARTESİ VE PAZAR NİYETLERİ

Madammor niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah
PiXiEE penyez83
Canımmm gönlü guzel arkadaşım Allah razı olsun Hızır gibi yetiştin. Rabbim seni hiç darda birakmasin çok teşekkür ederim.
Bugünün niyetine bağışlansin o zaman. DantelKiz niyetine Rabbim kabul etsin inşallah

Senden de ALLAH razı olsun canimsinnn mervemmm dantel kız için 75 okudun mu peki (destek için ben 300 okumuştum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…