Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

The için okudum kızlar, Allah kabul etsin penyez83 PiXiEE

V Vavin niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn PiXiEE bilgine

Gelincik78 canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE bilgine

canım bende okumustum ama yazmaya fırsatım olmamıstı yıne de tesekkurler canım
Kişilerin niyetlerini de okuyorsunuz değil mi? 20 21 22 diye nitel ifadelerle yazınca pek anlasilmayabilir. Okumuştunuz ama kime mesela.
Uyarılar yapılmış ben de yazmak istedim yine de. İki elim kanda halimle bile buraya girip yazdığım için.

Canımın içi babacığını yoğun bakımda beklerken bile buraya yazdın olurda giremezsem okuyorum günlük haberiniz olsun diye o durumda bile kime okuduğunu etiket ederek bildirimini hep yaptın

Evet iki elin kanda iken kimsenin hakkına girmedin Senin bu davranışının üzerine yazacak bir şey bulamıyorum

ALLAH razı olsun düşünceli arkadaşlardan

Estağfurullah canım senin kalbinin güzelliği yanında lafı olmaz

i p e k canım duan tamamlandı seni sevdiklerini duana amin diyen hepimizi ve ümmeti Muhammedin evlatlarını peygamber efendimizin S.a.v şefaatine nail eylesin RABBİM İNŞAALLAH aminnnnnn

PiXiEE bilgine canim

Ben 22 için bildirim yapmıştım canım
The canım kime okuduğunu etiket edersen daha iyi olur mesajlarını okursan yazdiklarin net değil.... yazdıklarını çözmeye çalışıyorum kime okudu acaba diye ALLAH tan muhasebe de meslek çözüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…