Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Canım bu listede de hep gecikmeli okudu sıkıntısı mı var anlayamadım

Okuyup okumadığını bilmediğim için de yerine tamamlayamadim bilgine
canım melek kalpli arkadaşım herkese yetişmeye çalışıyorsun Allah senden razı olsun ama sen olmasan mesela ne olacak dualar hep gecikmeli olacak yada niyetler tamamlanmayacak. halbuki listenin en başında defalarca belirttim düzenli okumayacaksanız bildirim yapayacaksanız hiç katılım sağlamayın diye. buna sürekli düzenli bildirim yapıp bir problem olduğundan dolayı siteye giremeyen arkadaşlarımı dahil etmiyorum ama. işi olduğu için , tatil planı olduğu için , başka dua gruplarında olup yetişemezsem kimsenin hakkına girmeyim mantığında olup listeye en başından katılmayan arkadaşlarımız oldu.
Lütfen herkes dualarını gününde okumaya özen göstersin . dua listesini oluşturan bizlerde huzursuz oluyoruz içimiz rahat etmiyor

ahh melek kalpli canım dua kardeşimmm ALLAH senden de razı olsun senden gördüklerimi yapıyorum duası bitmeyen geciken arkadaşların yerine sende tamamlıyorsun

ikimizde duası bitmeyen arkadaşlar için huzursuz oluyoruz keza gününde bildirim yapan arkadaşlara karşı da huzursuzluk hissediyoruz

sadece okuyamadım şuradayım buradayım sıkıntım var....gibi gibi..... yazsalar .... yeterli bizler zaten tamamlarız ALLAH'ın izni ile

HANIMLAR DUALARI TAMAMLAYALIM DESTEK İSTEYEN YAZSIN LÜTFEN

20 TEMMUZ ÇARŞAMBA Jawlensky NİYETİNE OKUMAYANLAR
Z zeynepmuratselo

21 TEMMUZ PERŞEMBE madamseker NİYETİNE OKUMAYANLAR
SUHAN (HASTANEDE İDİ )
Z zeynepmuratselo

@22 TEMMUZ PiXiEE NİYETİNE OKUMAYANLAR
SUHAN (HASTANEDE İDİ )
Z zeynepmuratselo
kavs-i kuzah

23 TEMMUZ i p e k NİYETİNE OKUMAYANLAR
SUHAN (HASTANEDE İDİ )
Z zeynepmuratselo
kavs-i kuzah
The

24 TEMMUZ PAZAR kavs-i kuzah NİYETİNE OKUMAYANLAR
SUHAN (HASTANEDE İDİ )
pembe4044
sunpineapple
@Btlaydnz23
Sohrab
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
i p e k
kavs-i kuzah
The
Gelincik78
La fontaine
C Cilek kizzz

HANIMLAR DUALARI TAMAMLAYALIM DESTEK İSTEYEN YAZSIN LÜTFEN

az kaldı bitiyor

kavs-i kuzah nıyetıne okudum, Rabbım kabul etsin inşallah
penyez83
PiXiEE
Sohrab Ayyy nazara geldim bildirim yapmışsın dün akşam kaçırmışım diyorum gününü gününe bildirim yapar tek tek mesajlarını okudum geriden eksiği olamaz dedim kendi kendime

canım kusura bakma seni okumayanlar listesine yazdığım için

Ben de hemen alıntı yapıp paylasacaktım, mesajı okuyup oyle paylasayım dedim
Sorun deıl canım benım

25 Temmuz The Rabbim niyetini dualarini kabul etsin

penyez83 Okudum

The niyetine okudum
PiXiEE
penyez83
Kızlar yatılı misafirim geldi de elimden geldiğince geciktirmemeye çalışırım ama haberiniz olsun hakkınızı helal edin
Canım düzenli günlük okuyorsun sen zaten olurda sadece sen kalırsan seni okudu görürüz
biliriz ki dantelkiz mutlaka okumuştur senin yerine okumayız.. haber verdiğin için sağol canım varsa hakkımız helal olsun

22 temmuz, 23 temmuz okudum. Yarın diğerini tamamlayıp bildirim yapacağım inşaallah

La fontaine CANIM TOPLU DEĞİLDE OKUDUKÇA BİLDİRİM YAPARMISIN LÜTFEN DUALARIN BİTMESİ GECİKMESİN
Toplu okunustum cnm o yuzden oyle oldu
Benim ufakligin atak haftasi sanirimsurekli kucak istiyo
Emzirmek istiyorum asla almiyo
Daha cok agliyo
Wakit buldugum anda okuyup bildirim yapiyorum kusira bakmayin lutfen ama her duama sizleride katiyorum
Ozellikle cocuk icin dua edenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…