- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
C Calcifer niyetine okudum. Allah kabul etsin12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.
iki gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşım listeden çıkarılacaktır.
Okumaların bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.
18 - C Calcifer niyeti – 19 Temmuz Salı
Çocuğum için hakkında hayırlısını kolaylaştırsın rabbim ve iyi insanlarla karşılaştırsın
@SUHAN
pembe4044
Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
@goah
duayamuhtaciz
begonvil1985
@gülçin
@Btlaydnz23
@nursevdi
Aktif Lora
Aktif Lora KARDEŞİ
Butimar-
Sohrab
@zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
@N u r
@kavs-i kuzah
@Maya-
@Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
@DantelKiz
La fontaine
@Cilek kizzz
begonvil1985 - ikinci niyet
GÜNLÜK OKUMAYA ÖZEN GÖSTERELİM LÜTFEN
18. Arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin0 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
Okumaların bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.
Çocuğum için hakkında hayırlısını kolaylaştırsın rabbim ve iyi insanlarla karşılaştırsın
@SUHAN
pembe4044
Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
@goah
duayamuhtaciz
begonvil1985
@gülçin
@Btlaydnz23
@nursevdi
Aktif Lora
Aktif Lora KARDEŞİ
Butimar-
Sohrab
@zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
@N u r
@kavs-i kuzah
@Maya-
@Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
@DantelKiz
La fontaine
@Cilek kizzz
YARIN İZİNLİ OLACAĞIM İÇİN YARININ DUASINI VE PERŞEMBE DUASINI BUGÜNDEN PAYLAŞIYORUM KIZLAR
19 -Jawlensky /MERVE niyeti – 20 Temmuz Çarşamba
Allah'ım bana eşime çocuklarımıza anneme babama uzun sağlıklı huzurlu ömür ver. Paramiza bereket ver borçlarımızı ödemeyi nasip et. Ehliyetimi kolaylıkla almayı kpssden de yeterli puanı alıp gönlümdeki yere atanmayı bana nasip eyle. Rabbim yıllardır içimde yara, sen biliyorsun, atanmam için bana yardım et. Duama amin diyen arkadaşlarımın da gönüllerindeki muradı ver. Amin.
20 -madamseker /VİLDAN niyeti – 21 Temmuz Perşembe
Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin
@SUHAN
pembe4044
Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
@goah niyeti
duayamuhtaciz
begonvil1985
Gülçin
@Btlaydnz23
@nursevdi
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
Butimar-
Sohrab
@zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
@N u r
@kavs-i kuzah
@Maya-
@Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
@DantelKiz
La fontaine
@Cilek kizzz
begonvil1985 – ikinci niyeti
@Kendikendine fatma'cım durumun nedir canım okuyormusun 16 temmuz dahil 18 temmuz dahil okudum bildirimin yokbilgi verirmisin lütfen
ButimarGERİDE KALAN ARKADAŞLARIM 2 GÜN İÇERİSİNDE YETİŞTİRİRSENİZ MEMNUN OLURUM KİMSENİN DUASI BEKLEMESİN LÜTFEN GÜNÜ GÜNÜNE İLERLEYELİM
12 - @nursevdi / NURSEVEN niyeti için okumayanlar – 13 TemmuzÇarşamba
La fontaine
@Cilek kizzz
13 -Aktif Lora niyeti niyeti için okumayanlar – 14 Temmuz Perşembe
La fontaine
@Cilek kizzz
pembe4044
14 -Aktif Lora – Kardeşi niyeti niyeti için okumayanlar – 15 Temmuz Cuma
pembe4044
La fontaine
@Cilek kizzz
15 -Butimar- /FEYZA niyeti niyeti için okumayanlar – 16 Temmuz Cumartesi
pembe4044
La fontaine
@Cilek kizzz
@Kendikendine
16 -Sohrab niyeti niyeti için okumayanlar – 17 Temmuz Pazar
pembe4044
La fontaine
@Cilek kizzz
@Kendikendine
17 - @zeynepmuratselo niyeti için okumayanlar– 18 Temmuz Pazartesi
pembe4044
@Kendikendine
@Maya-
@Vavin
La fontaine
@Cilek kizzz
YARIN İZİNLİ OLACAĞIM İÇİN YARININ DUASINI VE PERŞEMBE DUASINI BUGÜNDEN PAYLAŞIYORUM KIZLAR
19 -Jawlensky /MERVE niyeti – 20 Temmuz Çarşamba
Allah'ım bana eşime çocuklarımıza anneme babama uzun sağlıklı huzurlu ömür ver. Paramiza bereket ver borçlarımızı ödemeyi nasip et. Ehliyetimi kolaylıkla almayı kpssden de yeterli puanı alıp gönlümdeki yere atanmayı bana nasip eyle. Rabbim yıllardır içimde yara, sen biliyorsun, atanmam için bana yardım et. Duama amin diyen arkadaşlarımın da gönüllerindeki muradı ver. Amin.
20 -madamseker /VİLDAN niyeti – 21 Temmuz Perşembe
Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin
@SUHAN
pembe4044
Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
@goah niyeti
duayamuhtaciz
begonvil1985
Gülçin
@Btlaydnz23
@nursevdi
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
Butimar-
Sohrab
@zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
@N u r
@kavs-i kuzah
@Maya-
@Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
@DantelKiz
La fontaine
@Cilek kizzz
begonvil1985 – ikinci niyeti
Teşekkürler canım. İyi elhamdülillah. 2. anjiyo için doktor arıyoruzJawlensky canım aklımda aklımda bir türlü yazamadım duanı okuyunca hemen yazayım dedim babacığın nasıl oldu son durumu nedir
RABBİM tez günde kalıcı şifa versin aminnnnnnn
nursevdi arkadasimizin niyetinin kabulu icin okudum rabbim kabul etsin aminn12.siradaki arkadaşımız 13 TEMMUZ @nursevdi NURSEVEN niyetine Okumayanlar
Teach_Mavi
sunpineapple
@Kendikendine
Aktif Lora KARDEŞİ
@zeynepmuratselo
@N u r
@Maya-
La fontaine
@Cilek kizzz
Aktif Lora arkadasimizin niyetinin kabulu ixn okudum rabbim kabul etsin aminnOKUMALARDA GECİKMELERİ OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN 2 GÜN İÇİNDE NORLA SIRAYA YETİŞMENİZİ RİCA EDİYORUM. DESTEĞE İHTİYACI OLAN SÖYLESİN YARDIM EDELİM.
2 GÜN SONUNDA LİSYETE YETİŞMEYEN OLURSA MALESEF ÇIKARMAK DURUMUNDA KALICAM. DUAMIZ BİRAZ UZUN EVET AMA KİMSENİN NİYETİ UZUN SÜRE BEKLEMESİN LÜTFEN
OKUDUM BİLDİRİMLERİNEpenyez83 VE BENİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN
13 -Aktif Lora niyeti niyeti için okumayanlar – 14 Temmuz Perşembe
@zeynepmuratselo
La fontaine
@Cilek kizzz
14 -Aktif Lora – Kardeşi niyeti niyeti için okumayanlar – 15 Temmuz Cuma
pembe4044
@zeynepmuratselo
La fontaine
@Cilek kizzz
15 -Butimar- /FEYZA niyeti niyeti için okumayanlar – 16 Temmuz Cumartesi
pembe4044
@zeynepmuratselo
La fontaine
@Cilek kizzz
@SUHAN
@Kendikendine
16 -Sohrab niyeti niyeti için okumayanlar – 17 Temmuz Pazar
@SUHAN
pembe4044
@zeynepmuratselo
La fontaine
@Cilek kizzz
@Kendikendine
sunpineapple
@nursevdi
@Vavin
17 - @zeynepmuratselo niyeti için okumayanlar– 18 Temmuz Pazartesi
@SUHAN
pembe4044
sunpineapple
@Kendikendine
@Btlaydnz23
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
Butimar-
@zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
@Maya-
@Vavin
Gelincik78
La fontaine
@Cilek kizzz
calcifer için okudum canım Allah kabul etsin12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
@SUHAN
pembe4044
Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
@goah
duayamuhtaciz
begonvil1985
@gülçin
@Btlaydnz23
@nursevdi
Aktif Lora
Aktif Lora KARDEŞİ
Butimar-
Sohrab
@zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
@N u r
@kavs-i kuzah
@Maya-
@Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
@DantelKiz
La fontaine
@Cilek kizzz
Tamam canim okudukça yaz ki arkadaşların duaları tamamlansınKusura bakmayin kizlar yarina hepsini tamamlayacagim ins.
Bizim tatil uzadi biraz
Geciktim bu sebeple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?