Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Kendim ve Breave Heart için okudum Rabbim cuma hürmetine kabul eylesin amin okuyanlardan da Allah razı olsun amin
penyez83 PiXiEE

Sutlac777
Breave Heart
İçin okudum Allah kabul etsin

PiXiEE
penyez83

43 - 44 niyetlerine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE penyez83

43. sıradaki arkadaşıma ve kendi niyetime okudum RABBİM kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Sutlac777 ve Breave Heart niyetlerinize gecenin_resmi yerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

Sutlac777 Breave Heart niyetlerine okudum penyez83

telasememuresi ve MssPARE paremm niyetlerinize ben ve Neriman okuduk ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

telasememuresi

Ve kendi adıma okudum bağışladım Rabbim kabul etsin

Okuyan bağışlayan herkesten Allah razı olsun

penyez83

PiXiEE

41 ve 42 niyetine okudum bağışladım Rabbim dualarını kabul etsin penyez83 PiXiEE

telasememuresi MssPARE niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE penyez83

telasememuresi MssPARE arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin amin
PiXiEE penyez83

telasememuresi ve MssPARE niyetleri için okudum.
Allah kabul etsin
PiXiEE penyez83

telasememuresi ve MssPARE niyetleri için okudum
Allah kabul etsin
penyez83 PiXiEE

39 40 için kardeşim ve ben okuduk Rabbim niyetlerini kabul etsin inşallah penyez83

telasememuresi ve MssPARE
Niyetlerine okudum bagisladim. Allah kabul etsin.
penyez83 PiXiEE

41 ve 42. Arkadaşlar için okudum

penyez83 PiXiEE

41-42 niyetleri için okudum Rabbim kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

telasememuresi MssPARE niyetlerine hepimiz okuduk Rabbim kabul etsin aminn penyez83 PiXiEE

telasememuresi ve MssPARE niyetlerinize gecenin_resmi yerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

Perşembe günündeki arkadaşlar için okudum Allah kabul etsin amin penyez83 PiXiEE

Perşembe günü için okudum canım PiXiEE penyez83

telasememuresi ve MssPARE niyetlerize okudum Allah kabul etsin Aminn
penyez83 PiXiEE

41-42. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

telasememuresi ve MssPARE niyetlerine okundu Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin Amin

41-42 niyetine okudum Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

41 42 için okudum Allah kabul etsin inşallah amin @pixiee penyez83

telasememuresi ve MssPARE niyetlerine okudum Rabbim hayırla kabul etsin inşAllah PiXiEE penyez83

PiXiEE penyez83

telasememuresi MssPARE için okudum.

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle gerçekleştirsin (amin)

telasememuresi
MssPARE arkadaşlarımın niyetlerine okudum.
Rabbim kabul etsin AMİN
penyez83
PiXiEE

41 ve 42 nin niyetlerine okudum. Allah kabul etsin. Amin
penyez83 PiXiEE

telasememuresi ve MssPARE nşyetlerine okudum Rabbim kabul eylesin dualarını penyez83 PiXiEE

@MelodiminEsi @Aktif Lora telasememuresi MssPARE arkadaşlarımın niyetleri için okudum Allah kabul etsin amin
penyez83 PiXiEE

telasememuresi ve MssPARE için okudum Allah'ım kabuk etsin inşallah PiXiEE penyez83

telasememuresi ve MssPARE arkadaşların niyetleri için okudum, Rabbim kabul buyursun
penyez83 PiXiEE

İki arkadaşın niyetine okudum bağışladım Allahım en tez vakitte kolaylıkla hayırla kabul eylesin inşallah PiXiEE penyez83

telasememuresi ve MssPARE niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah PiXiEE penyez83

41 ve 42 sıradaki arkadaşlarimin niyetine okudum tamamlandım PiXiEE penyez83
Allah razı olsun,Allah dualarımızı kabul etsin. Hepimizi sevindirsin inşallah dua arkadaşlarımamin

Hatırlatma Etiketidir
41- telasememuresi ve 42- MssPARE / niyetlerine okumayanlar 20 şubat Perşembe

madamseker canım bildirim yapmayan tek sen kaldın okudun mu

PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…