Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Kendimin, madamseker B begonviil gecenin_resmi niyetlerine okudum penyez83 PiXiEE

Cumartesi ve Pazar günleri için okudum Allah kabul etsin amin
PiXiEE penyez83

25 ve 26 arkadaslarimin niyetine okudum tamamladim Allah kabul etsin Hayirli Kandiller PiXiEE penyez83

29 ve 30 siradaki arkadaslarimin niyetine okudum tamamladim PiXiEE

29 ve 30 sıradaki arkadaş niyetine okudum tamamladim Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

Not**Kizlar telefondan yazdigim icin sürekli yeni yazmam gerekirken eski msjlarimi atiyor dun 25 26 atmis 27 28 yerine bilginiz olsun kusura bakmayin tekrardan telefondanmi kaynakli anlamadim ama sorunu cozmeye calisacagim 27 ve 28 siradaki arkadaslarimin niyetini dun tamamlamistim yazim hatasi olmus

Siteden de kaynaklı olabilir ( güncelleme yapıldıktan sonra ) eksiğin yok canım cuma dahil okudun

Cumartesi ve pazar niyetlerini okudum rabbim dualarımızı kabul eylesin . Olacak Allah’ın izniyle inanıyorum. Dua eden tüm arkadaşlarımdan da Allah razı olsun penyez83 PiXiEE

31- 32- 33- 34 niyetlerine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE penyez83

31-32 kendi niyetim için ve 34 arkadaş için okudum Rabbim kabul etsin hepimizin dualarını inşallah
Canlarım küçük kızım çok şükür doğumunu yaptı 1 aylık oldu hatta torunum. Bir görseniz çok tatlı kızım çok şükür ki önce rabbimin izni sonra hepimizin dualarıyla bebeğini sağlıkla kucağına aldı Allah razı olsun hepinizden PiXiEE penyez83

Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın ablacım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla salih ve saliha evlatlar nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…