- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Gelincik78 burda canım dualar 239 sayfada
canım bu gün 5.kişinin duasını paylaşacağız bilemedim ki bende nasıl yapsak 32 kişiyiz günlük 1 kişi niyetine 375 salavat okuyoruzPiXiEE e beni bu liste için etiketliyecekti ama unutmuş sanırım şimdi girmek için geç mi kaldım?
O zaman seni yormayım bir sonrakine beni mutlaka etiketle olur mi @pixieUnutursa sen etiketle mutlakacanım bu gün 5.kişinin duasını paylaşacağız bilemedim ki bende nasıl yapsak 32 kişiyiz günlük 1 kişi niyetine 375 salavat okuyoruzPiXiEE bu listeyi biraz takip edemeyecek iş yoğunluğu var ben ilgilenmeye gayret ediyorum
27 HAZİRAN PAZARTESİ 1. KİŞİSUHAN NİYETİ İÇİN OKUMAYANLAR
PiXiEE
GÜLÇİN
28 HAZİRAN SALI 2.KİŞİpembe4044 NİYETİ İÇİN OKUMAYANLAR
PiXiEE
GÜLÇİN
29 HAZİRAN ÇARŞAMBA 3.KİŞİTeach_Mavi NİYETİ İÇİN OKUMAYANLAR
SUHAN
GÜLÇİN
@Btlaydnz23
Z zeynepmuratselo
PiXiEE
The
LÜTFEN BU GÜN İLK 3 ARKADAŞIMIZIN DUALARINI TAMAMLAYALIM HANIMLAR
30 HAZİRAN sunpineapple NİYETİNE OKUMAYANLAR İÇİN HATIRLATMA
SUHAN
sunpineapple
GÜLÇİN
@Btlaydnz23
Z zeynepmuratselo
PiXiEE
The
V Vavin
La fontaine
C Cilek kizzz
tamam canımO zaman seni yormayım bir sonrakine beni mutlaka etiketle olur mi @pixieUnutursa sen etiketle mutlaka
M Meva59 niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.
iki gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşım listeden çıkarılacaktır.
Okumaların bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.
5 - M Meva59 niyeti – 1 Temmuz Cuma
Allah'im bana kizima ve aileme hayirli saglikli uzun bir omur nasip et.Bildigimiz bilmedigimiz hastaliklarimiza ya şafi isminle sifa nasip et.Evimizden huzuru eksik etme.Kalbimden gecenleri en iyi bilensin.Nasip et Allah'im suphesizki herseye gucun yeter.Evlat isteyen kullarina hayirli saglikli evlatlar nasip et tez vakitte kucaklarini doldur.Duama amin diyen dua arkadaslariminda gonlundeki dualarini kabul eyle.AMİN AMİN AMİN
SUHAN
pembe4044 pembe4044
Teach_Mavi Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
goah
duayamuhtaciz
begonvil1985
GÜLÇİN
@Btlaydnz23
nursevdi
Aktif Lora
aktif lora kardeşi
Butimar-
Sohrab
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
i p e k
kavs-i kuzah
The
V Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
DantelKiz
La fontaine
C Cilek kizzz
begonvil1985 – ikinci niyeti
CANIM İŞ YOGUNLUGUNDAN OKUYAMADIM SIMDI BASLIYORUM OKUMAYA BITIRINCE YAZARIM KUSURA BAKMAYINZ zeynepmuratselo canım benden sanan etiketler geliyor mu ??
bu gün 5. arkadaşın duasını paylaştım 1.ve 2. arkadaşa okudum bildirimi yaptın durumun nedir okuyor musun sıkıntın mı var bilgi verirmisiniz destek istersen yaz
5. Sıradaki arkadas niyeti için okudum12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
Okumaların bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.
Allah'im bana kizima ve aileme hayirli saglikli uzun bir omur nasip et.Bildigimiz bilmedigimiz hastaliklarimiza ya şafi isminle sifa nasip et.Evimizden huzuru eksik etme.Kalbimden gecenleri en iyi bilensin.Nasip et Allah'im suphesizki herseye gucun yeter.Evlat isteyen kullarina hayirli saglikli evlatlar nasip et tez vakitte kucaklarini doldur.Duama amin diyen dua arkadaslariminda gonlundeki dualarini kabul eyle.AMİN AMİN AMİN
SUHAN
pembe4044 pembe4044
Teach_Mavi Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
goah
duayamuhtaciz
begonvil1985
GÜLÇİN
@Btlaydnz23
nursevdi
Aktif Lora
aktif lora kardeşi
Butimar-
Sohrab
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
i p e k
kavs-i kuzah
The
V Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
DantelKiz
La fontaine
C Cilek kizzz
5. Arkadaşım için okudum. Rabbim kabul etsin.12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
SUHAN
pembe4044 pembe4044
Teach_Mavi Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
goah
duayamuhtaciz
begonvil1985
GÜLÇİN
@Btlaydnz23
nursevdi
Aktif Lora
aktif lora kardeşi
Butimar-
Sohrab
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
i p e k
kavs-i kuzah
The
V Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
DantelKiz
La fontaine
C Cilek kizzz
5. Sıradaki arkadaş için okudum .12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
SUHAN
pembe4044 pembe4044
Teach_Mavi Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
goah
duayamuhtaciz
begonvil1985
GÜLÇİN
@Btlaydnz23
nursevdi
Aktif Lora
aktif lora kardeşi
Butimar-
Sohrab
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
i p e k
kavs-i kuzah
The
V Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
DantelKiz
La fontaine
C Cilek kizzz
Amiiin Allah razi olsun hepimizinkini1.ARKADAŞIMIZSUHAN
2.ARKADAŞIMIZpembe4044
3.ARKADAŞIMIZTeach_Mavi MERYEM
12.000 SALAVAT OKUMANIZ TAMAMLANDI ŞÜKÜRLER OLSUN
ALLAH KABUL ETSİN NİYETLERİNİZİ AMİNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?