Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okudum Allah kabul etsin

okudum canım her iki niyetim içinde Allah kabul etsin

Okudum Allah tez vakitte saglikli hayirli evlat nasip etsin sana ve dileyen isteyen herkese PiXiEE

27 haziran pazartesi günü SUHAN ve 28 haziran salı günü pembe4044 niyetlerine ;
PiXiEE canım sen ve kadriye kızı gülçin okuduysanız iki arkadaşımızın 12.000 salavatı bitmiş oluyor bilgine

Teach_Mavi meryem niyeti – 29 Haziran Çarşamba
Allahım sen hakkımda en hayırlısını bilensin. Ol dersen her şey olur. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde en tez zamanda hamile kalmamı nasip eyle. Aminn. Ve adıma dua eden bütün arkadaşlarımın gönüllerinden geçenleri onlara nasip eyle.

DÜN DUAYI BEN VE TOSUN PAŞA PAYLAŞTIK ARKADAŞLAR
OKUDUM BİLDİRİMİ YAPMAYANLAR İÇİN HATIRLATMA MESAJIDIR DUAYI GÖRMEMİŞ OLABİLİRSİNİZ DİYE

SUHAN
Teach_Mavi
sunpineapple
kadriye kızı gülçin
@Btlaydnz23
Butimar-
Sohrab
Z zeynepmuratselo
PiXiEE
kavs-i kuzah
The
Gelincik78
La fontaine
C Cilek kizzz

Bende katılmak istiyorum hem birine dua etmek hemde sizlerden dua almak istiyorum nasil yapacagiz
DUA LİSTEMİZ ŞUAN ALIMLARA KAPALI CANIM
32 KİŞİYİZ HER GÜN BİR ARKADAŞIMIZIN NİYETİNE 12.000 SALAVAT OKUYORUZ BU LİSTE BİTİMİNDE KATILMAK İSTERSENİZ SİZİ DUA LİSTESİ TAKİBİNİ YAPAN GRUP YÖNETİCİMİZ PiXiEE ETİKETLER

HER DUA BİTİMİ YENİ DUA OKUNMAYA BAŞLANIYOR KİŞİ SAYISI VE OKUNACAK SAYI DEĞİŞKEN BİLGİNE CANIM

Anladım alım olduğunda benide etiketleyebilirsiniz o zaman

Teach_Mavi arkaşımız için okudum rabbim kabul etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…