Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Dua arkadaşım Türkiye'ye gideceğim o yüzden yaz döneminde sürekli dua topiklerine katılamıyorum inşallah kışa doğru hep birlikte oluruz yine canım benim
Teşekkür ederimmm

12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Yeni listemize katılmak isteyen arkadaşlarım katılım bildirimi yapıp özelden niyetlerini mesaj atsınlar.

Günlük düzenli şekilde okuyamayacak olan, günlük bildirim yapamayacak olan arkadaşlarım lütfen listeye katılım sağlamasın.

İki gün üst üste bildirim yapamayan arkadaşlarım maalesef listeden çıkarılacaktır.

ezgiisel

ohbb

Madammor

Mintimint

Sadelikherseydir

IcimdekiSonsuzDeniz

Nefes0858

Taze fasulye

A Ajim aj

@oznurvarol

Cookiie

Y yagmurdansonra

Sehrazat6

DantelKiz

@Mavihali

Minnosprenses

@Mabellee

ada_elif

lucina06

ShiningLife

hayalleriolankiz

@Sensual_in_love

A Ajim aj
Sevgicik

5 528mucizemmm

M mavikelebeeek

papatyalikizz

madamseker

duayamuhtaciz

SUHAN

goah

D u t

begonvil1985

Tiniminimavihanim

V Vavin

Saliha40

C Cittaslow

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

Ssevincli

Aktif Lora

Cuel

Z zeynepmuratselo

kavs-i kuzah

C Calcifer

A Asya89

R rana20

Butimar-

A anabel lee

@Btlaydnz23

Gelincik78

nursevdi

Asiltutku

B buglemm

Sayı durumuna göre bakayımm Filizimm olur mu bu ayda bir yere gideceğiz üstelik netimde olmayabilir.etiketten takip ederim çiçeğim

Canım bu sefer katılamayacağım
Emeğine sağlık

Canım ben de katılırım, niyetimi yazıyorum özelden

Canım katılmak cok isterim ama zor olur benim için oğlusun bir günü bir gününü tutmuyor Allahım niyetlerinizi kabul etsin inşallah paşam biraz daha büyüsün tekrar dahil olucam inşallah

Ben katılırım inşaallah @PİXİEE canım

Canim ben katilmak istiyorum inşallah Niyetimi yazarim

ben katılmak istiyorum canım niyetlerim aynı ,iki niyetle girebilir tekrar , yazmamı istermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…