Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Etiket yapılınca haberim olmuyor bakmasam hiç haberim olmayacakti bunu nasıl cozebilirim PiXiEE penyez83
Niyetimi aldım inşallah tamamlayınca bildireceğim
Bu akşam yeni dua listesi başlayacak mesajıma, gündüz beğeni yapmışsın canım

Etiket size de iletilmiş görünüyor. muhtemelen bildirimleriniz fazlaysa gözünüzden kaçması normal. Her gün, gün içinde bir kez olsun konuya girip bakınız.

Niyetler her gece paylaşılıyor. Bildirim yaparken örneğin; kişileri veya sıra numarası yada perşembe niyetlerine okudum şeklinde yapıyoruz.

Perşembe günü niyetleri için okudum. Allah kabul etsin. penyez83

yalnız yukarıda rakam günlük toplam 626 olacaktı herhalde.
Üst kısımda düzeltme yaparız kızlar yanlış yazılmış tşk

1.niyete 313
2.niyete 313

Toplam günde 626 okuma oluyor

okudum

Breave Heart NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Breave Heart ve NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. arkadaşlarım için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE penyez83

Breave Heart NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. arkadaşlarimin niyetlerine arkadaşim ve ben okuduk Allah kabul etsin aminn
PiXiEE penyez83

Breave Heart ve NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn PiXiEE

Breave Heart ve NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. niyeti için okudum Allah kabul etsin PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…