Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Freddy ve Iron Butterfly için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE penyez83

Freddy , Iron Butterfly arkadaşlarımın niyetleri için okudum.Allah kabul eylesin penyez83 , PiXiEE

43.-44. sıradaki arkadaşlarıma okudum, Allah kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

okudum

okudum

Freddy ve Iron Butterfly arkadaşlarımın niyetlerini okudum bağışladım Rabbim kabul etsin

PiXiEE

penyez83

Freddy ve Iron Butterfly niyetleri için okudum
Allah kabul etsin
PiXiEE penyez83

Freddy ve Iron Butterfly niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnn PiXiEE

Okuudum Allah kabul etsin inşallah
penyez83
PiXiEE

Freddy ve Iron Butterfly arkadaşlarımızın niyetlerine okudum bağışladım. Rabbim kabul etsin inşallah

PiXiEE penyez83

Freddy ve Iron Butterfly için okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Freddy ve Iron Butterfly niyetlerine bagisladim. Allah kabul etsin. PiXiEE penyez83

41,42 okudum, 43,44 okudum PiXiEE

Iron Butterfly ve kendi niyetime okudum Allah kabul etsin. Dua arkadaşlarımdan Allah razı olsun, dualarımız kolaylıkla kabul olsun. PiXiEE penyez83

Freddy ve Iron Butterfly niyetlerine okudum Allah kabul etsin amin penyez83 PiXiEE

Freddy ve Iron Butterfly için 70 er adet okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

PiXiEE penyez83

Pazartesi niyetlerini okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah penyez83 PiXiEE

Freddy ve Iron Butterfly niyetleri için okudum.
Allah kabul etsin.
PiXiEE penyez83

Iron butterfly ve Freddy nıyetıne okudum Rabbim kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Freddy Iron Butterfly niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Freddy ve Iron Butterfly niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Freddy , Iron Butterfly arkadaşlarımın niyetleri için okudum.Allah kabul eylesin penyez83 , PiXiEE

43.-44. sıradaki arkadaşlarıma okudum, Allah kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Kendim ve arkadaşımm Freddy niyetine okudum bağışladım hepinizin gönlünden dilinden zikrinden Allah razı olsun inşallah sizlerede vesile olduğunuz için sonsuz teşekkürler PiXiEE penyez83

Freddy Iron Butterfly arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin aminn
PiXiEE penyez83

Bugünkü niyetlere okudum Allah kabul etsin inşallah.

İki niyete okudum Allah kabul etsin PiXiEE

Okudum bağışladım canım Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…