Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

31.-32. sıradaki arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

MMorsalkimm , sweetgirlcandy niyetleriniz için okudum.Allah kabul eylesin.
penyez83 , PiXiEE

Kızlar konu dışı bir şey sormak istiyorum

Salatı tefriciye için niyetlendim dün sayısını 300 de bıraktım diye hatırlıyorum ama bugün zikirmatiğime baktığımda 294 yazıyordu çantada Belki basılmış olabilir 290 da bırakmışımdır diye düşündüm sonra.

Ama emin de olamadım, sayı önemli ya 4444 şimdi yeniden mi başlamam lazım ne yapmam lazım bilemedim.

Bilgisi ya da fikri olan varsa yazabilir mi

Böyle birşey başıma gelmedi hiç okumadım Tefriciyeyi. Pek bilgim ve fikrimde yok açıkçası

Konuya yazdığın için, cevap yazmak istedim.

Emin olduğun sayıdan devam et diyeceğim ama üç farklı rakam yazmışsın.

İçinde şüphe kalmasın istiyorsan yeniden başla yada en düşük sayı 290 dan devam et. Sonunda dua ederken "okuduğum 4.444 salatı Tefriciyeyi" niyetime bağışlıyorum dersin.

Böyle bir fikir yazabildim, naçizane ; karar senin

Allah kabul etsin canım

Ben 2-3 kez okudum ve niyetlerim oldu çok şükür sayıların bi hikmeti olduğuna inanıyorum. Ama baştan başlamana gerek yok hatırladığın düşük sayıdan devam etsen yine olur diye düşünüyorum tabi rabbim bilir

MMorsalkimm ve sweetgirlcandy niyetlerine okudum, Allah kabul etsin inşallah.
PiXiEE
penyez83

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun, dediğiniz gibi yapayım mantıklı geldi
Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kolaylıkla kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…