Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE nin 2.niyeti kızlar :

41. Allah’ım Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla yarabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma yarabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin

Son 3 arkadaşımın niyeti için Okudum Allah kabul eylesin amin

PiXiEE yeni duada varim niyetim aynı

iki duayı ayı anda mı okumak gerekiyor canım
Kusura bakma cnm anxa cvp yazabiliyorum
Cocugum henuz 13 gunluk ugrastırıyo benı
Evet ıkı duayı da pes pese okumak gerekıyor
Ilk gunlerde zorlanabılırsınız ama zaten bellı bı sure okuyunca ezberledım ben 30 dakıka suruyor en fazla
Bıde belırtmemısım her selewatın basında besmele cemek lazım
Rabbım dualarımızı kabul eylesın

Allah razı olsun ben de bugün kendim için okudum dediğiniz gibi inşallah rabbim kabul etsin Duam dileğim dualarımız dileklerimiz kabul olsun

Ya Latif okumaya karar verdik canım sende katılmak ister misin listeye

penyez83 canım sen 2 tane 292 okumuştun onları alan oldu mu olmadıysa ben alayım mi ?

Ben katılacağım yine iki niyetle katılacağım annem katilamayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…