ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN AMIN
Cekicegimiz zikirler aşagida
Kişi başı 111 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin
Kişi başı 50 tane okuncak
İhlas Suresi Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
Lütfen bildirimlerimizi gününde yapalım
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
telasememuresi
@Nevreste
zeyno genc
@C A N O
@YagmurSendeanlarsn
@MMorsalkimm
@Yaz2021
nursevdi
@ordinary
@espressoc
@Pembe Lotus
@Minaa95
@YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti
@Ada-Anne
visnetozu
A
Asya89
@begonviil
@blueandblue
@kavs-i kuzah
telasememuresi
arkadaşı'nın niyeti
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
kardeşinin niyetini
@dreamy07
@dreamy07 arkadaşi esra nın niyeti
@dreamy07 arkadaşı gönül'lün niyeti
@dolar milyoneri
@lov3y
mutlulukbenihicbirakma
arkadaşimizin niyeti Allah kabul etsin
Benim niyetim;
Rabbimden niyetim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine öncelikle Nur kulunun ailesine kendisine yavrusuna kocasına anne babasına kardeşine ve yeğenlerine sağlık ver Yüce Rabbim Amin. Evladına ve kendilerinin karşısına vicdan merhametli güzel ahlaklı insanlar çıkart kendilerininde öyle olabilmesini nasip et. Onları doğru yoldan ayırma güzelliklerle doğru yolu göster kötülüklerle sınama Rabbim Amin. Hayırlı güzel kapılar aç helal rızk kazanmalarını nasip et Amin. Evladının sınavlarında başarılar ver emeklerinin karşılığını nasip et Rabbim yavrusunun ayağına taş gözüne yaş değmenisin Rabbim Amin. Mucize kapıları aç Yüce Rabbim. Eşininde kendininde İbadetlerini güzellikle kolaylıkla yapabilmelerini nasip et Amin bütün ailesine ve kendine inşirah ferahlığı ver Rabbim içlerindeki koru kolaylıkla tez vakitte kaldır gönüllerinin muradını güzelliklerle nasip et Biz senden vazgeçmedik sende bizden vazgeçme Yüce Rabbim Amin Amin Amin
@kavs-i kuzah canim niyetine herkes okumalarini tamamladi duan bitti Allah kabul etsin inşallah amin
telasememuresi
arkadaşinin niyeti icin okudum bildirimi yapmayanlar
@espressoc
visnetozu
telasememuresi
Arkadaşlar okumalarimizi 2 gün üst üste geciktirmeyelim geciktirdigimizde hepsini okudum bildirimi yapalim