- Konu Sahibi zeyno genc
-
- #4.341
Saol canim Allah razi olsunSorun değil Zeyno kolay gelsin
Bugünde iki kişinin niyeti olsun ne olacakArkadaşlar yagmur arkadasimiizin niyetine okumayin yanlişlikla koymuşum lütfen kusuruma bakmayin taşınma telaşim var
Tekrardan özür dilerim
Peeves
Efnanl
Rprnn
-Hayal
PiXiEE annesi
C Cittaslow
Life light
YagmurSendeanlarsn
ezgiisel
telasememuresi
A Ada-Anne
G gulectosba
mutlulukbenihicbirakma
mucizemm27
kunfeyekun__
MMorsalkimm
Aktif Lora
B begonviil
Nevreste
MssPARE
nursevdi
R rainyy
mihrace91
PiXiEE
Yagmur arkadaşimizin yarin okumasi canimBugünde iki kişinin niyeti olsun ne olacakRabb'im kolaylık versin
Ben okudum sorun olmaz sanirim yarin okudu sayarsiniz.Arkadaşlar yagmur arkadasimiizin niyetine okumayin yanlişlikla koymuşum lütfen kusuruma bakmayin taşınma telaşim var
Tekrardan özür dilerim
Peeves
Efnanl
Rprnn
-Hayal
PiXiEE annesi
C Cittaslow
Life light
YagmurSendeanlarsn
ezgiisel
telasememuresi
A Ada-Anne
G gulectosba
mutlulukbenihicbirakma
mucizemm27
kunfeyekun__
MMorsalkimm
Aktif Lora
B begonviil
Nevreste
MssPARE
nursevdi
R rainyy
mihrace91
PiXiEE
Yagmuru bu aksam sirasi onu yanliş koydum canim onuda bu aksam okudum bildirimi yaparsin canim
Bildirim yaparim tabide tekrar okumama gerek yok degil mi onu soruyorumYagmuru bu aksam sirasi onu yanliş koydum canim onuda bu aksam okudum bildirimi yaparsin canim
Evet canim aksam ki niyeti okuduydan gerek yokBildirim yaparim tabide tekrar okumama gerek yok degil mi onu soruyorum
Aksam yagmurun niyeti dogruyduBildirim yaparim tabide tekrar okumama gerek yok degil mi onu soruyorum
Canım insaniz dalgınlık olabiliyorArkadaşlar merhaba öncelikle hakkinizi helal edin aksam bir yanlişlik oldu arkadaşimizin niyetinu yanliş paylaşmisim baska arkadasimizin niyeti olarak paylaşmisim
Dün aksamki arkadaşimizin niyeti aşagidaki gibi lütfen cok özür dilerim bir hata yaptim niyeti okuyup bagişlayalim
Peeves
Efnanl
Rprnn
-Hayal
PiXiEE annesi
C Cittaslow
Life light
YagmurSendeanlarsn
ezgiisel
telasememuresi
A Ada-Anne
G gulectosba
mutlulukbenihicbirakma
mucizemm27
kunfeyekun__
MMorsalkimm
Aktif Lora
B begonviil
Nevreste
MssPARE
nursevdi
R rainyy
mihrace91
PiXiEE
Life light niyeti Allah kabul eylesin
Canım duam;
Allahım sen büyüksün Ya Rabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet. Bizi yolundan ayırma. Evimdeki huzuru , sevgiyi , saygıyı eksik etme Allahım. Sağlıklı , sıhhatli ömürler nasip eyle bizlere.İşlerimizin yolunda gitmesini sağla hayırlı bereketli kazançlar nasıp eyle. Kalbimizdeki duaları hakkımızda hayır eyle Allahım. Duama amin diye tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul et Ya Rabbim.
Allah razi olsun parem sizdenCanım insaniz dalgınlık olabiliyor
Düzeltilmiş halini okuruz inşallah paylaşırız arkadaşımıza
Helal olsun ...arkadaşımızın duası kabul olsun⚘
Arkadaşlar merhaba öncelikle hakkinizi helal edin aksam bir yanlişlik oldu arkadaşimizin niyetinu yanliş paylaşmisim baska arkadasimizin niyeti olarak paylaşmisim
Dün aksamki arkadaşimizin niyeti aşagidaki gibi lütfen cok özür dilerim bir hata yaptim niyeti okuyup bagişlayalim
Peeves
Efnanl
Rprnn
-Hayal
PiXiEE annesi
C Cittaslow
Life light
YagmurSendeanlarsn
ezgiisel
telasememuresi
A Ada-Anne
G gulectosba
mutlulukbenihicbirakma
mucizemm27
kunfeyekun__
MMorsalkimm
Aktif Lora
B begonviil
Nevreste
MssPARE
nursevdi
R rainyy
mihrace91
PiXiEE
Life light niyeti Allah kabul eylesin
Canım duam;
Allahım sen büyüksün Ya Rabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet. Bizi yolundan ayırma. Evimdeki huzuru , sevgiyi , saygıyı eksik etme Allahım. Sağlıklı , sıhhatli ömürler nasip eyle bizlere.İşlerimizin yolunda gitmesini sağla hayırlı bereketli kazançlar nasıp eyle. Kalbimizdeki duaları hakkımızda hayır eyle Allahım. Duama amin diye tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul et Ya Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?