Dua topigi

Yaaa Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun
Mesajını tesadüfen gördüm yazmadan geçemedim
Canim hoşgeldin tekrardan allah senin ve bebeginin yaninda olsun bebegine sag saglim kucagina alirsin inşallah dualarimiz seninle
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla, kolaylıkla bebeğini kucağına alıp afiyetle huzurla büyütmeyi RABBİM nasip eylesin aminnnnn ALLAH a emanet olun
Geçmiş olsun Allah şifalar versin canım bizlere de dua etmeyi unutma inşallah
Allah razı olsun hepinizde iyiki bu topiği açmışsınızda sizler gibi güzel insanlarla dualarda buluşmuşuz bende dualarımda size yer vericem rabbim hepimizin isteklerini dileklerini kabuk etsin inşallah

Allah razı olsun hepinizde iyiki bu topiği açmışsınızda sizler gibi güzel insanlarla dualarda buluşmuşuz bende dualarımda size yer vericem rabbim hepimizin isteklerini dileklerini kabuk etsin inşallah
Bu topigi beraber karar verip acmiştik canim
iyiki varsin ve bebeginle beraber iyiki varsiniz
Yarin bebegini kucagina aldiginda bizim yerimizede bol bol kokla cennet kokuluyu

Senden de Allah razı olsun
Ben son anda dahil oldum duanıza ama olsun gösteren Rabbimin bi bildiği var
amin inşallah

B begonviil iki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno genc

Niyetine okudum

B begonviil için okudum Rabbim kabul etsin amin zeyno genc

Okuduk Allah kabul etsin inşallah

B begonviil niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah zeyno genc

B begonviil niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah ❤

Merhaba arkadaşlar eşimle aramda sorunlar var düzelmesi evine bana oğluna bağlı olması bosanmadan vazgecmesi için dua istiyorum. Ben nasıl katılabilirim dua zincirine. Namaz kılıyordum regl oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…