Dua topigi

PiXiEE canim iki niyetim icin de niyetine okudum bagişladim allah kabul etsin amin

PiXiEE canımın içi niyetine; iki niyetim için okudum ALLAH kabul etsin aminnnn zeyno genc

PiXiEE niyetine okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah
zeyno genc

PiXiEE niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah zeyno genc

Yok ablam estağfurullah buraya ilk girdim ya emin olayım dedim

PiXiEE niyetine okundu Rabbim kabul etsin inşallah ❤

Okudum zeyno genc

Hayırlı geceler arkadaşlar.Burda en son bu niyetim için dua etmiştim bana dua edenler hatırlarlar.Bu duamda kabul oldu.Çok şükür ev aldık.Az bir borcum ve evin tamirat durumları var.İnşallah düzgün ve iyi paraya kiraya vermek nasip olur böylece borcumu ödememe de destek olur.Bana dua eden herkesten Rabbım razı olsun ve dualarını kabul etsin.Ev isteyen herkese huzurlu ,borçsuz ev nasip etsin.Şimdiye kadar bu grupta ne dua ettiysem kabul oldu.Kimin duasi bilmiyorum ama ya benim duam kabul oluyor ya da dua ettiğimiz arkadaşlardan birinin duası ya da hepimizin temiz kalbi sayesinde kabul oluyor.Hem teşekkür niyeti ile hemde dua eden kardeşlerimin motivasyon olması için paylaşıyorum.Dualara devam.Allahtan ümidinizi kesmeyin.

PiXiEE iki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno genc

Amin hayirli ugurlu olsun
Allah senden de razi olsun

PiXiEE niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah zeyno genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…