dua kabindeki kireler yardm

kızlar benim sorunumda banyodaki fayanslar...:oklava:rengi bordo.ovuyorum ovuyorum mis..opuyorumnanaktan ama kuruyunca beyaz beyaz sabun vs lekeleri gene ortaya çıkıyorakannehir.önerilerinizi bekliyorum lütfen.a.s.a.s.a.s.

evet canım malesef benimde banyo yer fayanslarım siyah,3,4 tanesinde beyazlık var herşeyi denedim,hatta tuz ruhuyla bile sildim ama kuruyunca ayni lekeler yine ortaya çıkıyor....

kızlar banyodaki kireçler için su sabun çamaşır suyuyla uğraşmayın size çok ğüzel bi önerim var kaynanamın herşeyi deneyipte 13 senelik çıkaramadığı kireçleri bi seferde çıkarttımkaydirigubbakcemile3 neyle mi işte açıklıyorum SCOTCH BRİTE nin SİLGİ SÜNGERİ ile fayansları yada duşa kabini yada nerde kireç kalıntısı varsa hiç ıslatmadan silgi sünger ile üstünden ovuyorum sonra su ile duruluyorum miss gibi 4 ay önce yapmıştım şimdi sıfır kireç

Tavsiyeleriniz üzerine ben de brefin kırmızısını denedim.Eve yeni taşınmıştım.Duşa kabinde resmen yılların kireci vardı.Gözlerime inanamadım bir de çok iyi temizleyemedim üstelik.Bir kere daha yaparsam harika olacak.Ondan sonrada parlatıcı sürmeyi planlıyorum.Teşekkürler

kızlar duşakabin temizliği için yeni bir ürün çıkmış. Ben aldım ve denedim harika sonuç cveriyor. Ovma falan yok sadece DUŞSİL i kireçli yüzeye püskürtüyorsun. 1 DAKKA BEKLEYİP bol suyla duruluyorsun. Tatatmmm duşakabin ilk günki gibi tertemiz. DUŞSİL sedece internet satışı var gittigidiyor.com da ben çok memnunum camlarda herhangi bir solma dalga izi yok buğulanma yok sizede tavsiye ederim. harika bir ürün

Şok Marketlerde satılan Süper Markus banyo temizleyici harika bir ürün. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.Sadece püskürtün ve durulayın.O kadar.

bref var kırmızı ..onu püskürtüp 1-2 dakika bekleyip ovuyorum süngerle pırıl pırıl yapıyor tavsiye ederim,ben başka hiçbirşeyle çıkaramadım
kızlar brefin kırmızısını aldım demiştim ya arkadaşın tavsiyesi üzerine süper vallaha duşakabinim ilk günkü aldığım gibi pırıl pırıl oldu tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Tavsiyeleriniz üzerine ben de brefin kırmızısını denedim.Eve yeni taşınmıştım.Duşa kabinde resmen yılların kireci vardı.Gözlerime inanamadım bir de çok iyi temizleyemedim üstelik.Bir kere daha yaparsam harika olacak.Ondan sonrada parlatıcı sürmeyi planlıyorum.Teşekkürler

Merhaba, Bref’in kırmızısı dediğiniz hangi ürün? Bref’in kırmızı bir ürünü var Bref Power diye ama yağ sökücü, mutfak içinmiş. Sizin dediğinizin tam ismi nedir?

Back
X