• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua ile terapi..

duanın ruh sağlığı üzerine etkisi tartışılmaz....:20:
paylaşımlarınızı okuyalım bizde bildiklerimizi paylaşırız....

dua etmenin insan ruhuna verdiği rahatlık tartışalamaz bişi. örnek vermek gerekirse. ben elimden geldiğince dini akidelerimi yerine getirmeye çaışıyorum. ama namaz konuusnda bi kaç hafta düzenli kılıyorum sonra bırakıyorum ya:59: . bişey farkettim namaz kıldığım zamanlar daha huzurlu oluyorum gerçkten çok fark ediyor. aynı şekilde hr zaman Allah a dua etmek çok öenmli. çünkü o bize şah damarımızdan daha yakın

namaz kesinlikle çok önemli zaten amenna..ben de bi şey denemenizi tavsiye edicem mümkünse abdestliyken abdestli olmasak da olur gün içinde mesaide bile yapılabilir...70 kere estağfurullah çektikten sonra 11 kere salavat..Sonrasında Rabbimin 99 isimlerinden El Basıt ismi şerifini "la ilahe illahul Basıt" şeklinde ebced değerince yani 72 defa ya da 72 nin katlarınca okuyun..aynısını selam ismi şerifi ile de yapabiilirsiniz ebced değeri 131 öyle bir huzur veriyor ki kalbe ..Eğer mümkün olursa abdest alıp bir gününü ayırıp 72*72 kere ya da diğer isim için 131*131 kere bir gün yapabilirsniz bikaç saatinizi alır o isim tarafından korunur o ismin ismi azamına ulaşır huzur bulursunuz.gene toplum tarafından itibar görmek isteyenler El Aziz ismi şerifini okuyabilir aynı şekilde ebced deeğeri 94....
sadece bir ebced değerince hergün okusanız 15 dk alıyor..denemesi bedeva yani..

Back