- Konu Sahibi Hayatagulhayatdasanaguler
-
Bol bol Meryem suresi okumanı ve varsa çevrendekilere de okutmanı tavsiye ederim. Allah en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah Allah dualarını kabul eder cnm..
Amin rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlat nasipRabbim sizlerden razı olsun. Çok teşekkür ederim. Rabbim gönlünüzün dileğini versin inşallah en kısa zamanda.
Çok teşekkür ederim Allah Razı Olsun.
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen dileyen tüm kullarına sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah AminÇok teşekkür ederim Allah Razı Olsun.
Amin inşallah hep birlikte hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hamile kalmak isteyenlere Rabbim hamile kalmayı, hayırlı, sağlıklı evladı ve sağlıklı doğum yapmayı, hamile olanlara Rabbim sağlıkla ve hayırla doğum yapıp kucağına almayı nasip etsin.Ben 707 kere ya varis zihrini okuyordum fırsat buldukça Allah gönlüne göre versin inşallah
Teşekkür ederim yüreğinize sağlık. Allah evladınızı size bağışlasın. Dört gözden ayırmasın. Analı babalı büyütsün. Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin.Ben de aklıma bebek geldikçe elimi karnıma koyup belli bir sayı olmaksızın Allah Teala'nın "Ya Hâlık, Ya Musavvir, Ya Bârî" esmalarını zikrettim.
Bir de 40 Yasin adak adadım.
Şimdi oğlum 1 yaşında çok şükür
Hayırlı zamanda isteyen herkese nasip olsun
Teşekkür ederim yüreğinize sağlık. Allah evladınızı size bağışlasın. Dört gözden ayırmasın. Analı babalı büyütsün. Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
Allah gönlüne göre versin inşallahMerhaba arkadaşlar bende meryem suresıne başladım 26yı okudum bugun yarın hasta olmam gerekıyo umarım olmam
Ben yaptım bunu 15 gün oldu yapıp iceli inşallah vardır bebisim
İnşallah Allah'ım isteyen herkese versin.Ben yaptım bunu 15 gün oldu yapıp iceli inşallah vardır bebisim
Bu ayetlerı ben yazdım zemzem suyuna koymustum fakat bı turlu sılınmedı yazılar bende yınede içtim suyuBen yaptım bunu 15 gün oldu yapıp iceli inşallah vardır bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?