• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua İle Hamile Kalanlar

Hayatagulhayatdasanaguler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
91
122
93
Yurtdışından
Dua okuyup niyet ederek hamile kalanlar neler okuyorsunuz. Burada paylaşabilir misiniz. Sevgiler. Rabbim herkese dua ettiği evladı sağlıkla kucağına aldığında çok şükür oldu sevinci yaşatsın. İsteyen herkese Rabbim eli ayağı düzgün, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin. Sevgiler.

Screenshot_20170703-192146.png

Ben 707 kere ya varis zihrini okuyordum fırsat buldukça Allah gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah hep birlikte hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Hamile kalmak isteyenlere Rabbim hamile kalmayı, hayırlı, sağlıklı evladı ve sağlıklı doğum yapmayı, hamile olanlara Rabbim sağlıkla ve hayırla doğum yapıp kucağına almayı nasip etsin.

Ben de aklıma bebek geldikçe elimi karnıma koyup belli bir sayı olmaksızın Allah Teala'nın "Ya Hâlık, Ya Musavvir, Ya Bârî" esmalarını zikrettim.
Bir de 40 Yasin adak adadım.
Şimdi oğlum 1 yaşında çok şükür

Hayırlı zamanda isteyen herkese nasip olsun

Ben de aklıma bebek geldikçe elimi karnıma koyup belli bir sayı olmaksızın Allah Teala'nın "Ya Hâlık, Ya Musavvir, Ya Bârî" esmalarını zikrettim.
Bir de 40 Yasin adak adadım.
Şimdi oğlum 1 yaşında çok şükür

Hayırlı zamanda isteyen herkese nasip olsun
Teşekkür ederim yüreğinize sağlık. Allah evladınızı size bağışlasın. Dört gözden ayırmasın. Analı babalı büyütsün. Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin.

Back