Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaderi bilmem de, eşimle uzak mesafeden evlendik. Çok dua ettik kavuşmak içinIsrarla dua etmek kaderi degistiri mi
Kaderi bilmem de, eşimle uzak mesafeden evlendik. Çok dua ettik kavuşmak i
Olmaz dediğin şeyler mi oldu yoksa ufak etek seylee mjevet oldu hacet namazları kılarak teheccüt namazları kılarak oldu ama her Duanın arkasından az - çok demeden sadakamı verdim sadaka vermek Duanın kabulü için önemlidir.
olmazdan kasıt nedir :)Olmaz dediğin şeyler mi oldu yoksa ufak etek seylee mj
Şuan dediğin sey ben Allah'tan sanki rabbim beni uzaya gönder de dunyayj seyredim gibisinden değil tabi birini çok seversin ama baktığın zaman olmuycakmis gibi gelir sana zor dersin ama duan sebebiyle olur hikmete göre istiycen ve önündeki olan fırsatlara göre istiycen misalolmazdan kasıt nedir :)
dualarımızda istediğimiz şeyler hikmete uygun olmalıdır.
Ben ucmak istiyorum Allahim derken inanabilir miyim uçacağıma? İnansam "imkansiz" olmaz zaten :)
allahım bu insan benim icin hayırlıysa bana nasip et.Şuan dediğin sey ben Allah'tan sanki rabbim beni uzaya gönder de dunyayj seyredim gibisinden değil tabi birini çok seversin ama baktığın zaman olmuycakmis gibi gelir sana zor dersin ama duan sebebiyle olur hikmete göre istiycen ve önündeki olan fırsatlara göre istiycen misal