- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
pastayı getirdiğimde ışığı aç kız korkacak dediği an benim için gün bitti.
Bu erkekler neden böyle odun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pastayı getirdiğimde ışığı aç kız korkacak dediği an benim için gün bitti.
Uyandirin ya nasil uyuyor.. O PASTA YENECEKpastayı yemeden kendini devirip uyuması ne gibi
uyandırıyım dimi 'ha! noldu tamam kalkıyorum ' uyuyarak sonrada uyumaya devam eder.yok ya bizde bitmişiz artıkUyandirin ya nasil uyuyor.. O PASTA YENECEK
benimde ayrılık için se
uyandırıyım dimi 'ha! noldu tamam kalkıyorum ' uyuyarak sonrada uyumaya devam eder.yok ya bizde bitmişiz artık
önemser aslında en son 14 subatta bile sürpriz yaptı falan...normal günlerdede yapar bişeyler aklına estikçe bugün yorgun farkındayımda insanın hevesi kırılınca kötü oluyoresin normaldede böyle mi yani özel günlere pek ilgi göstermez mi ? o zaman bosuna zaman harcamissin. kendi düsen aglamaz
yok eger bugun böyle yaptiysa saglam trip atardim hatta sürahiyle su dökerdim :) yada yok pastayi yüzüne yapistirirdim
umarim esin bu kadar fedakarliga deyiyordur canim.sabahtan beri koşturuyorum bugün eşimin doğum günü pastasıydı süslenmesiydi .... ama kızım uyumazsa hepsi yandı gitti.gerçi çok yoruldum işallah kızımdan önce ben uyumamda..çok heycan yaptım nedense...
bugün iş çıkışı sporada gitti yorgun biliyorum ama...