dua edinde kızım bu gece uyusun

inşallah uyur :)

Offf evliliklerin sonraki evreleri hep böylemi oluyor yaa

benimde ayrılık için se

uyandırıyım dimi 'ha! noldu tamam kalkıyorum ' uyuyarak sonrada uyumaya devam eder.yok ya bizde bitmişiz artık

Bunun zaman geçmesiyle alakası yok ki doğum günü bu ne odun adammış ya.:KK34:

esin normaldede böyle mi yani özel günlere pek ilgi göstermez mi ? o zaman bosuna zaman harcamissin. kendi düsen aglamaz

yok eger bugun böyle yaptiysa saglam trip atardim hatta sürahiyle su dökerdim :) yada yok pastayi yüzüne yapistirirdim :KK66:

esin normaldede böyle mi yani özel günlere pek ilgi göstermez mi ? o zaman bosuna zaman harcamissin. kendi düsen aglamaz

yok eger bugun böyle yaptiysa saglam trip atardim hatta sürahiyle su dökerdim :) yada yok pastayi yüzüne yapistirirdim :KK66:
önemser aslında en son 14 subatta bile sürpriz yaptı falan...normal günlerdede yapar bişeyler aklına estikçe bugün yorgun farkındayımda insanın hevesi kırılınca kötü oluyor

Bizim bi komsu oglu vardi kadin duygusal müzik acinca çocuk uyuyordu hep.bi 10 dk içinde uyumuş oluyordu.deneyin belki ise yarar.

Kızım uyusun diye dua ederken, eşim de uyumasin diye dua etseydiniz keşke.
Beni gülümsettiniz.

sabahtan beri koşturuyorum bugün eşimin doğum günü pastasıydı süslenmesiydi .... ama kızım uyumazsa hepsi yandı gitti.gerçi çok yoruldum işallah kızımdan önce ben uyumamda..çok heycan yaptım nedense...
umarim esin bu kadar fedakarliga deyiyordur canim.

sen o kadar heveslen adamın yaptığına bak, pastayı al suratına flrlat :KK12: normaldede hep böle heves kaçırırmı

Arkadaşım üzüldüm

Beklentimizi düşük tutmak bunun için önemli

Hayal kırıklığına uğradınız; canınız daha sıkıldı..

Erkekler sürprizden falan anlamıyor onlara söyleyeceksin açıkça, doğum günün için sürpriz hazırladım; kız uyusun baş başa kalalım diye bekliyorum şeklinde...

Yarın sana ben ne yaptım ki der; nereden bileyim senin ne düşündüğünü diye bir de üste çıkar...

Bişeye çok özenince illa bi pürüz çıkar nedense, en azından benim öyle olur genelde :) Allah başka dert vermesin

X