Dua edin kızlar bu ay olsun. :)

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 3 aylık evliyim ve bebek istiyoruz geçen ay olmadı çok üzüldüm çok kafaya taktim ama kulübe girip çıkıp konuları okuyup rahatladım biraz bu ay daha temkinliyim arı sütü poleni karanfil bitki çayları ilişkiden sonra dikkat etmem gerekenlenler konusunda daha da dikkatli olmaya başladım. umarım bu ay olur dua edin rabbim tüm anne olmak isteyenlere meleklerini sağlıklı hayırlı şekilde göndersin :)

canım cok erken deqılmı daha 3 aylık evlısın bıraz zaman qecsın esınle daha ıyı tanıyın bırbırınızı hemen cocuk yapma bıraz tadını cıkar evlılıqın barı araan 1 2 sene falan qecsın :s ama tabı bu benım dusuncem rabbım hayırlısı neyse onu versın...

canım benim tabi allah gönlüne göre versin tabi de bu kadar kafanı takma tmm mıı kendinizi birazcık rahata bırakın psikolojik olarak da etkilenir olacak olacak diye şartlandırmaa tmm folik asit kullanıyormusun kullanmıyorsun kullanmaya başla canım
forum da bunun eksikliği ile ilgili birçok kayıp var bende bunlardan bir tanesiyim bir doktora görün yumurtalıklarına baktır kendine bir kan testi yaptır yani biraz daha temkinli ol canım bu arada aramıza hoş geldin

evet erken bende böyle düsünüyrdm ama esim cok istiyo 28 yasinda ve evladmla vakit gecirmek istiyorm dio ortaokuldn sonra okumk icin daha sonrada is guc derken ailesinden erken ayrilms aile özlemi cekiyo ilk baslarda cok tartistk bu konuyla ilgili daha sonra bencillik yaptigimi fark ettim sonucta ikimizin bebegi olacak ve simdi ben ondan daha cok istiyrm.dr kontrolü olmadn baslamk istemedm folikasite kafama göre alirsam sorun olur die düsünüyorm. en kisa zamanda gidicm dr.

Son düzenleme:
Kızlar biz de geçen ay karar verdik eşimle. 4 yıldır evliyim.29 yaşındayım. Başladık çalışmaya ve bu ay hayırlısıyla hamiş olmak istiyorum. Bir aydır folik asit de kullanıyorum. Umarım bu ay hepimize mutluluk getirir

Bizde birkaç aydır deniyoruz olmuyor. Hatta bugün gene Regli oldum. Önümüzdeki ay yumurta takibine başlicaz.

canım bir sakıncası yok merak etme kesinlikle kullanman gereken birşey ve seni anlıyorum benimde eşim çok istiyordu bende senin gibi yani onun etkisi daha çok oldu

canım benim ins duaların kabul olur tüm isteyenler bu ay hamiş olur bebişlerimiz uqur getirir :)

canım bir sakıncası yok merak etme kesinlikle kullanman gereken birşey ve seni anlıyorum benimde eşim çok istiyordu bende senin gibi yani onun etkisi daha çok oldu

oldu mu peki sizin bebeğiniz :) baslıcam en yakın zamanda bende bişey sorucam simdi ben gecen ay 30 unda regli oldum benim reglim ortalama 8-9 gün sürüyor hesapladığım kadarıyla 14 ünde yumurtlamam basladı kndimizi ona göre hazırladık bizde ama cok korkuyorum ya olmazsa die bu arada arı sütü polen ve bal karısımına başladık ne zaman belli olur sizce

bende "inş bu ay tutar" diyenlerdenim..
topiğin uğurlu gelir inş kız

evet canım şimdi bir oğlumuz olduu allahta senin gönlüne göre verir inşallah ben öyle şeyler kullanmadım canım ama olacağı varsa olur bu kadar takma tatlım tamm mıı folik kullanmayı ihmal etme doktoruna da görün tabiki olack ben hissediyorumm;D

Kizlar uzun sure korundugunuz zaman mesela 3-4 yil vucut kusuyor.yani dollenmeye izin vermiyor.bunun normale donmesi yani bedenin normale donmesi 10-12 ay.eger yeni ewli ve cocuk istiyorsaniz sizin sureniz de 6 ay ;-)
asagidaki yazimi okuyun faydasini gorursunuz insallah

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk

Kızlar allah hepinizden razı olsun :) kullanmaya başladım folik asiti ama acelem yok artık kafaya takmıyorum oluruna bıraktım bu ayda adet oldum yeni bitti ama en çok stres sinir etkiliyor herşey olacağına varıyo rabbim zamanı gelince veriyo meleğimizi yeterki biz hazırlıklı olup hayırlısını isteyelim :)

Bende arkadasin dedigi gibi ovulasyon testi aldigim ay hamis kaldim yumurtlama zamanina gore munasebette bulunduk ve tuttu gercekten cok faydali 9 ay bekledim olmadi ve bu site dikkatimi cekmisti ovulasyon testini okudum ve gidip aldim ise yaramisti bende bi deneyin derim allah bebisleri isteyen herkesin gobisine kondursun simdi oglum aras 1,5 yasinda canim oglum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…