- Konu Sahibi sekerpare39
-
evet erken bende böyle düsünüyrdm ama esim cok istiyo 28 yasinda ve evladmla vakit gecirmek istiyorm dio ortaokuldn sonra okumk icin daha sonrada is guc derken ailesinden erken ayrilms aile özlemi cekiyo ilk baslarda cok tartistk bu konuyla ilgili daha sonra bencillik yaptigimi fark ettim sonucta ikimizin bebegi olacak ve simdi ben ondan daha cok istiyrm.dr kontrolü olmadn baslamk istemedm folikasite kafama göre alirsam sorun olur die düsünüyorm. en kisa zamanda gidicm dr.
Kızlar biz de geçen ay karar verdik eşimle. 4 yıldır evliyim.29 yaşındayım. Başladık çalışmaya ve bu ay hayırlısıyla hamiş olmak istiyorum. Bir aydır folik asit de kullanıyorum. Umarım bu ay hepimize mutluluk getirir
Bizde birkaç aydır deniyoruz olmuyor. Hatta bugün gene Regli oldum. Önümüzdeki ay yumurta takibine başlicaz.
canım bir sakıncası yok merak etme kesinlikle kullanman gereken birşey ve seni anlıyorum benimde eşim çok istiyordu bende senin gibi yani onun etkisi daha çok oldu
bende "inş bu ay tutar" diyenlerdenim..
topiğin uğurlu gelir inş kız
oldu mu peki sizin bebeğiniz :) baslıcam en yakın zamanda bende bişey sorucam simdi ben gecen ay 30 unda regli oldum benim reglim ortalama 8-9 gün sürüyor hesapladığım kadarıyla 14 ünde yumurtlamam basladı kndimizi ona göre hazırladık bizde ama cok korkuyorum ya olmazsa die bu arada arı sütü polen ve bal karısımına başladık ne zaman belli olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?