Mrb adetime 4 gün kala test yaptım silik çıktı 2 gün kala kan testiyle netleşti hamileliğim beş haftalıkken doktora gittik keseyi gördü her şey normaldi 10 gün sonrasına randevu verdi doktorum randevu gününden bir gün önce akşam 8 gibi çok hafif kanamam oldu hemen doktora gittik ultrasonla baktı kese yerindeydi 6+3 günlük bir gebelik dedi kendi doktorum değildi hiçbir anormallikten bahsetmedi düşük için iğne yapıldı hap ve rapor verdi ama ben bebeği görmeyi bekliyordum bebek görünmedi bir gün sonra sabah erkenden kendi doktoruma gittik ultrasonla baktı kesenin 10 gün önceyle aynı olduğunu söyledi ve bebek görünmüyordu görünmesi gerekirdi 6+4 tü gebeliğim artık gelişeceğine şans vermiyorum embiro gelişmemiş alınması lazım alalım hemen dedi ve gözlerimin içine baktı karar vermemi istedi eşim bi kaç gün bekleyelim dedi doktora ben ne dicemi bilemedim şoktaydım çıktık hemen başka bir doktora gittik doktor sıcak rahatlatıcı biriydi durumu anlattık hem karından hemde alttan baktı bebek görünmüyor kese düzenli kese boyu 13 cm kese bu büyüklükteyken içerisinde bebek gözükmez kesenin büyümesi gerek bir hafta bekliyelim dedi çarşamba günü randevu verdi 4gün geçti ara ara kahverengi lekeler kasıklarda ve böbreklerde ağrı oluyo progestan kullanıyorum eşimle sürekli okuyup araştırıyoruz okumadığımız yorum bakmadığımız doktor sitesi kalmadı hafif kanama kahverengi lekelenme kasık ağrıları boş gebelik belirtisiymiş ama bebeğini 7. Hatta 8. Hafta görüp sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlar var düşük mü yapıcam kürtaj mı olcam yoksa bir umut olcakmı hiç birşey belli değil bu zor bir durum bugün akşam yine gidicez lekelenmeler oluyor çünki dua bekliyorum sizlerden hayırlısı olsun artık dua eden ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler