NRadd, bebeğin için dua edeceğim inşallah canım..
Kızlar benim bi sorum var size, ben Salavat-ı Tefriciyye okumaya başlamıştım, ama regl oldum.. Regl olduğumuzda Kuran-ı Kerim'den ayetler okuyamıyoruz, peki Salavat-ı Tefriciyye'yi okumamıza engel hal varmı? Acele vevap verin lütfen...bilmiyorumkismile
okumaya devam edebilirsin canım. abdestli olmak gerekmiyor salatı tefriciye için.
Benim içinde dua edermisiniz??( Ben hep ediyorum ama, herkezin duasına ihtiyacım var.. Kızlar ben 28 haftalık hamileyim bebeğimde sorun gözüküyor ( Aminosentes sonuçlarımın temiz çıkması tek dileğim.Lütfen mubarek günlerde duanızı eksik etmeyin Şimdiden herkezden Allah razı olsun.....
NRadd, bebeğin için dua edeceğim inşallah canım..
Kızlar benim bi sorum var size, ben Salavat-ı Tefriciyye okumaya başlamıştım, ama regl oldum.. Regl olduğumuzda Kuran-ı Kerim'den ayetler okuyamıyoruz, peki Salavat-ı Tefriciyye'yi okumamıza engel hal varmı? Acele vevap verin lütfen...bilmiyorumkismile
Benim içinde dua edermisiniz??( Ben hep ediyorum ama, herkezin duasına ihtiyacım var.. Kızlar ben 28 haftalık hamileyim bebeğimde sorun gözüküyor ( Aminosentes sonuçlarımın temiz çıkması tek dileğim.Lütfen mubarek günlerde duanızı eksik etmeyin Şimdiden herkezden Allah razı olsun.....[/QUOTE
Allah saglıkla hayrla kucahına nasıp etsın cnm
bende dua edıcem
sonuclarınız temıs cıksın ıns
PamukPrenses Allah'ım dualarını kabul etsin inşallah kardeşim, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alasın.
Arkadaşlar, sahura kalkar kalkmaz teheccüd namazlarımızı kılalım her gün gerçekten teheccüd namazının çok faydasını gördüm ben. Bu başlıkla toredo sayesinde başladım, çok şükür Rabbim yardım etti o gün bugündür bana.
benım bebegım degıl canm kaydirigubbakcemile3benmı yanlıs anladım senmı bende anlamadım
allah tum dualrımızı kabul etsın
ben sahura kadar oturuyorum
3te kılsam yınede olurmu acaba
yatıp kalkmak gereklı dıolar ya
:kedi::kedi::kedi::kedi:
Mesajdaki alıntı kısmını görmemişim yanlış anlamışım. akannehirakannehirakannehir
Pardon canım, diğer arkadaş için dualarım o zaman.
Bildiğim kadarıyla teheccüd namazındaki anlam, uykudan uyanarak kılınması. Yine de daha bilgili birilerine sor istersen canım.[/QUO
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
onemlı degıl canm
allah o arkadasımıza yardımcı olsun
saol canm evet benmde bıldıgım o ıns allah senın gıbı bızede nasıp etsın gece namazınıolumunekankayizsmile
PamukPrenses Allah'ım dualarını kabul etsin inşallah kardeşim, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alasın.
Arkadaşlar, sahura kalkar kalkmaz teheccüd namazlarımızı kılalım her gün gerçekten teheccüd namazının çok faydasını gördüm ben. Bu başlıkla toredo sayesinde başladım, çok şükür Rabbim yardım etti o gün bugündür bana.
Benim için dua edicek bütün arkadaşlarımdan Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim herkezin dualarını bu mubarek günlerde kabul etsin inşallah.
bende diyorum pathem ne ara evlendi :roflol: :roflol:
bir ara kitabımızı türkçe mealden okuyordum, orda yazıyordu, uykudan uyanıp kılmak lazım.tam cümlesi aklımda değil ama uyanmak gerektiğini çok iyi biliyorum
Allah kabul etsin
İsrâ suresi 79. 80. ayet
" Gecenin bir kısmında uyanarak, sana mahsus bir nafile olmak üzere namaz kıl, Rabbinin seni övgüye değer bir makama göndereceği umulur"
" Ve şöyle niyaz et;Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla, çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla. Bana tarafından hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver"
bir yere not almışım kızlar. ben teheccüd namazından bahsettiğini düşünüyorum
bu arada iftara 5 dakika kaldı Allah kabul etsin oruçlarımızı ibadetlerimizi
öpüyorum afiyet olsun:)
Hayırlı ramazanlar kızlar.
İnşallah bu ramazan çok çok hayırlı şeylere vesile olur.
Benim için dua edicek bütün arkadaşlarımdan Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim herkezin dualarını bu mubarek günlerde kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?