*** !!!!! ( ÖNEMLİ ) ****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım...
DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..
( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Estagfirullah Ya Rabbel arşıl aziym... Estagfirullah Ya Rabbel arşıl kerim. .. Estagfirullah Ya Rabbel alemiyn… Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin biadedi ilmike.
Ya HU ya men HU, La ilahe illa HU, Entel Hayyul Kayyum ve la şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke ala külli şey’in kadir.
Ya Hannan ya Mennan Ya Bedi’es semavati vel arz ya Zel Celali vel ikram, Eşhedü enla ilahe illallahul Ehadus Samedulleziy lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehü kufuven ahad..
18 ŞUBAT PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ
1- kahvekolik... Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi Sen kahvekolik rumuzlu arkadaşımın, ailesinin ve eşinin geçmiş günahlarını bağışla, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver. kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. kahvekoliğe kpss de büyük başarı ver, prestijli, maaşı çok iyi olan ve hayırlı bir iş nasip et. eşinin ailesi onlardan uzakta olsun hiç zarar veremesinler. kimse onu sinirlendirmesin. yuvasına her zaman sağlık, huzur, para, bereket ve aşk ver. uykusuzluk derdine de çare ver Allah'ım. bu hayatta yardımcısı ol zorluklara sabır ver ne olursun. amin
2.PamukPrensesPathem...Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin.Allah'ım sen Pathem'i ailesini sevdiklerini koru kolla.heresyın en hayırlısını gonullerıne gore nasıp et..yuvalarına huzur sağlık mutluluk afıyet,paralarına ekmeklerıne bereket ver.hayrlı ınsanlarla karsılastr ..kardesıne saglık ver..annesını babasını dedesını baslarından eksık etme..Patheme cok hayırlı bı es cok hayrlı bı evlılık nasıp et..keske dedırtme pısman etme..bu ara aklı karısık nolur dogru karar almasına yardım et.en hayrlı kararı vermesını nasıp et..namazlarını senın ıstedıgın gıbı sabırla vakıtlıce kılmasını nasıp et.bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne tum dualrımızı,ve bu duaya amın dıyen dılerın duasını kabul et Allahım ..amin
3.PRENSESİM 87Allah'ım..prensese vereceğin her zerrenin hayırlısını istiyorum,sen prensesin işinde kolaylık okulunda başarı zihin açıklığı ver bian önce okulunu bitirmesini nasip et ufkunu aç güsel,hızlı,doğru düşünüp karar vermesini,hayırlı bir işe girmesini nasip et,yüreğine ferahlık içine mutluluk ver yapmak istediği dilediğini gönül muradını ver,önüne engel çıkartma inşallah ummadığı yerden hayırlı rızıklar ver,selami onun için hayırlıysa daha yakın et,ummadık sevgiyle karşılaştır,değilsede bi an önce bitsin..kardeşlerine okumayı, annesine,ablasına,abisine,güle,cansuya,Gürcanına sayamadığı tüm sevdiklerine sağlık huzur evlerine mutluluk ver..abisine ve prensese hayırlı bi iş bol kazanç nasip et...(amin) bu dualara tüm amin diyen dillerinde duasını kabul eyle inşallahhhh.....AMİNNNN
4....lost87 : Ya Rabbim , senden hayır gelir Allahım biliyoruz...Ne olur günahlarımızı affet hayırlı müjdeli haberler ver bize Allahım, İş kaplılarımız açılsın rızkımız artsın en helal şekilde , lost87 ve ailesini iyilerle karşılaştır , onları selamete eriştir, sağlığımızı koru.cümle dualarımızı kabul eyle Allahım Amin.....
5 yavruceylan1...Ya Mucip, Ya Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Sen Cümle Ümmet-i Muhammedi içinde de bizleri cehennem azabından koru, bizleri peygamber efendimizin şafaatine nail eyle...Cümle Ümmet-i Muhammed'e, içinde de bizlere; canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....sen bizlere hayırlısından azdırmayanından bereketli rızıklar ve rızık kapıları ver ya Rabbim ...Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı akıllı imanlı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle....tedavilerini hayırla sonuçlandır.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin
6-AsiNaz...Allah'ım, Ey merhametlilerin en merhametlisi. Sen merhamet et bize. Ya Rabbim, AsiNaz çok acı çekiyor kendini sana emanet etti, Sen en güzel vekilsin. Çok zor görevler yüklendi omuzuna, mübarek cum'a'nın hürmetine dualarımızı kabul eyle.Şerleri, sıkıntıları hayreyle.Tekin'le ilgili hakkında hayırlısını ver.Eğer birbirlerine hayırlı değillerse kalplerini soğut ve sadece arkadaş kalacak şekilde uzaklaştır onları.Nolur şu anki sıkıntılarının hayırla sonuçlanmasını nasip et, AsiNaz sağlıklı karar veremiyor, sen ona hayırlı karar almayı nasip eyle ve sadece hayırlı olanları ona yakınlaştır,kolaylaştır ve kalbini ısıt..Allah'ım kapına geldik, merhametine sığundık,dualarımızı Peygamberimizin (s.a.v) yüzü suyu hürmetine,O'nun hatrına kabul eyle.Tez zamanda hayırlısıyla kabul eyle.
Duamızı bitirirken;
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Ya Rabbel Arşıl Azim. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duamı işittin ve dualara icabet eden VAHHAB'SIN sen... Senden, Zat'ının hakkı için; indindeki yüce isminin işaret ettiği mana hakkı için; duama icabet etmeni niyaz ederim. Amin Amin Amin
sevgili peygamberimiz hz.Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum,ey çok sevdiğim Muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum,senin hatrın için kabul etmesini istiyorum..yarabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle..amin[/B][/QUOTE]