• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dt asistani beni sinir ediyor.

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Iyi aksamlar hanimlar. Dislerimle ilgili cok problem yasiyorum erken yasta cogunu kaybettim ve 15 tane dis yaptiracagim. Yillardir gittigim bir doktorum var. Gecen gun 20lik dis cektirmek icin gittim. Anestezi ile uyusma olmuyor denecek kadar az bu yuzden cok zorlaniyorum. Dis doktorumun yeni asistani sag olsun surati kirk karis beni koltuga aldiktan sonra gerekli anestezi yapildi ve cok acili bi sekilde cekim basladi. Bu surecte dayanamayip musade istemem, doktoruma 2 sn izin ver yalvarislarimin arasinda bu asistan hanimin pis pis gulusleri, amaaan sen de tavirlari ve nihayet doktor bey hastaniz sizi bekliyor sikistirmalarindan cok rahatsiz oldum. 40 dk kadar surdu iki cekim yapti. Doktorum da asistaninin tavrindan rahatsiz oldu ama renk vermedi. Mizmiz bi hasta degilim,zaten an itibariyle agzimda 10 tane porselen kaplama var. 5 tane de dis cektirdim. Ama bu 20lik cekimi kadar zor ve acili gecen baska bir islem yaptirmamistim. Demem o ki dislerimin yapim asamasina dahi gecmedik. 2 aya yakin gitmem gerek ama o asistandan rahatsiz oluyorum kendimi rahat hissetmiyorum. Sizce ne yapmaliyim?

Son düzenleme:
Doktorunuzla açıkça konulmalısınız bence hatta gerekirse asistanın da yüzüne karşı rahatsız olduğunuz davranışları söylemelisiniz
Geçmiş olsun bu arada
cok tsk ederim. Ya sikayet eden huzursuz hastalar gibi olmak istemedim o an soylemedim bu yuzden ama cok rahatsiz oldum tavirlarindan.

cok tsk ederim. Ya sikayet eden huzursuz hastalar gibi olmak istemedim o an soylemedim bu yuzden ama cok rahatsiz oldum tavirlarindan.
Evet haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum; bu sebeple gerekirse asistanın yüzüne karşı da rahatsız olduğunuz davranışlarını söyleyebilirsiniz diye belirttim :)

Uyuşması için kaç iğne yapıldı bünyenizle alakalı bişey mi acaba

baskı dışında bişey hissetmemeniz gerekirdi benimde ilk çekimde baskının dışında hafif acı hissettim diye tekrar iğne yapmıştı doktorum gerçekten merak ettim daha yolda 2 çekimim var:KK17: 2.yi çektirdim ikinci günüm bugün :ruh:

asıstanda rahatsız oldugunuz ne varsa acıkca soylemenızı tavsıye ederım
bırdahakıne yıne pis pis sırıtırsa, cok hosunuza gıdıyor sanırım ? dıyebılırsınız mesela
veya doktora acıkca soyleyın

bende dısım acılı sekılde cekılırken karsımda sırıtan gormek ıstemem
dıslerımı suratına fırlatasım gelır

Zamanında diş hekimi asistanlığı yaptıgım için dikkatimi cekti konu...
Asistanın ve ya doktorun sizin acınızı hissetmesini beklemeyin.Bunu rahatsizligini kucumsedigim icin soylemiyorum yanlis anlamayin.
Tavrı elbette ki hoş degil ama gunde bilmem kaç tane hasta geliyor ve ruh halleri cok degisken olabiliyor.
Bende hasta varken güldügüm anları hatırlıyorum. (Dozunda)
Gulmen gereken bir an olur gulersin mesela.
Teknisyen bir sey soyler.
Baska bir hasta bir sey sorar vs.
Yada garip birsey olur ne bileyim...
Hastayı rahatlatmak adına onu guldurmeye calistigimi,dikkatini baska yöne cekmeye calistigimi da hatirliyorum fakat bu durum hastaya bagli da degisir.
Sizin samimiyetiniz rahat davranmasina sebep olmus olabilir art niyetsizce :)
Yeni ise zamanla ögrenecektir nasil davranmasi gerektigini.
Bi mayıştım yahu anlatabildim umarım :)
Gecmis olsun.. :)

Uyuşması için kaç iğne yapıldı bünyenizle alakalı bişey mi acaba

baskı dışında bişey hissetmemeniz gerekirdi benimde ilk çekimde baskının dışında hafif acı hissettim diye tekrar iğne yapmıştı doktorum gerçekten merak ettim daha yolda 2 çekimim var:KK17: 2.yi çektirdim ikinci günüm bugün :ruh:
3 tane igne yapti cnm uyusmadi gonderdi antibiyotik yazdi kullandim 4 gun sonra gittim yine 3 kez igne yapti yine uyusmadi ama cekti daha dogrusu tornavida gibi bi aletle cikari. daha sonra dibinden cikardigi iltihaplari gorunce durumu anladik cnm.

3 tane igne yapti cnm uyusmadi gonderdi antibiyotik yazdi kullandim 4 gun sonra gittim yine 3 kez igne yapti yine uyusmadi ama cekti daha dogrusu tornavida gibi bi aletle cikari. daha sonra dibinden cikardigi iltihaplari gorunce durumu anladik cnm.
fılm cekılmedı mı oncesınde ?

Zamanında diş hekimi asistanlığı yaptıgım için dikkatimi cekti konu...
Asistanın ve ya doktorun sizin acınızı hissetmesini beklemeyin.Bunu rahatsizligini kucumsedigim icin soylemiyorum yanlis anlamayin.
Tavrı elbette ki hoş degil ama gunde bilmem kaç tane hasta geliyor ve ruh halleri cok degisken olabiliyor.
Bende hasta varken güldügüm anları hatırlıyorum. (Dozunda)
Gulmen gereken bir an olur gulersin mesela.
Teknisyen bir sey soyler.
Baska bir hasta bir sey sorar vs.
Yada garip birsey olur ne bileyim...
Hastayı rahatlatmak adına onu guldurmeye calistigimi,dikkatini baska yöne cekmeye calistigimi da hatirliyorum fakat bu durum hastaya bagli da degisir.
Sizin samimiyetiniz rahat davranmasina sebep olmus olabilir art niyetsizce :)
Yeni ise zamanla ögrenecektir nasil davranmasi gerektigini.
Bi mayıştım yahu anlatabildim umarım :)
Gecmis olsun.. :)
tsk ederim cnm. Yok acimi anlamasini beklemiyorum tabi ki durum oyle olmadi. diger asistanla birlikte ben of cok aciyo dedim pis pis gulup cok aciyo diye gulusuyorlar taklit ediyorlar. samimi bi durum yok zaten kizin surati masallah kirk kat.

tsk ederim cnm. Yok acimi anlamasini beklemiyorum tabi ki durum oyle olmadi. diger asistanla birlikte ben of cok aciyo dedim pis pis gulup cok aciyo diye gulusuyorlar taklit ediyorlar. samimi bi durum yok zaten kizin surati masallah kirk kat.

Hmmm o zaman pek hoş olmamış..
Siz yinede uyarınızı dozunda yapın.
Dedigim gibi yeni ise ögrenecek zamanla.
Iş hevesi kırılmasın.
Pek duygusal yaklaştım farkındayım :)
Bu arada arada bir tuzlu su ile gargara yapın :))
Tekrar gecmis olsun :)

Hmmm o zaman pek hoş olmamış..
Siz yinede uyarınızı dozunda yapın.
Dedigim gibi yeni ise ögrenecek zamanla.
Iş hevesi kırılmasın.
Pek duygusal yaklaştım farkındayım :)
Bu arada arada bir tuzlu su ile gargara yapın :))
Tekrar gecmis olsun :)
cok tsk ederim... Sizin gibi ilimli hosgorulu insanlari cok seviyorum. ben de orda uyarmadim hani kotu durumlar olmasin diye ama kendimi rahat hissetmiyorum. Bi de size bir sey sormak istedim dt asistanlari da mi dis fakultesi mezunu ya da stajyeri merak ettim.

cok tsk ederim... Sizin gibi ilimli hosgorulu insanlari cok seviyorum. ben de orda uyarmadim hani kotu durumlar olmasin diye ama kendimi rahat hissetmiyorum. Bi de size bir sey sormak istedim dt asistanlari da mi dis fakultesi mezunu ya da stajyeri merak ettim.

Ben teşekkür ederim :)
Hayır.
Daha doğrusu asistanlık okuyanlar var elbette.
Agiz ve dis sagligi mezunlarinin işi bu is..
Fakat burası Turkiye oldugu için yaptiginiz işte mezuniyet durumunuz önemsiz olabiliyor bazen.
Lise mezunu,universite mezunu (bolumu farketmez)kavrama yetisine gore hemen hemen herkes yapabilir bu işi..
Bolumle alakam olmadigi halde az daha disimi sıksam teknisyenlige kadar giderdim düsünün :))

Ben teşekkür ederim :)
Hayır.
Daha doğrusu asistanlık okuyanlar var elbette.
Agiz ve dis sagligi mezunlarinin işi bu is..
Fakat burası Turkiye oldugu için yaptiginiz işte mezuniyet durumunuz önemsiz olabiliyor bazen.
Lise mezunu,universite mezunu (bolumu farketmez)kavrama yetisine gore hemen hemen herkes yapabilir bu işi..
Bolumle alakam olmadigi halde az daha disimi sıksam teknisyenlige kadar giderdim düsünün :))
anladim :) cok tsk ederim tekrardan
. iyi aksamlar

Back
X