- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
Iyi aksamlar hanimlar. Dislerimle ilgili cok problem yasiyorum erken yasta cogunu kaybettim ve 15 tane dis yaptiracagim. Yillardir gittigim bir doktorum var. Gecen gun 20lik dis cektirmek icin gittim. Anestezi ile uyusma olmuyor denecek kadar az bu yuzden cok zorlaniyorum. Dis doktorumun yeni asistani sag olsun surati kirk karis beni koltuga aldiktan sonra gerekli anestezi yapildi ve cok acili bi sekilde cekim basladi. Bu surecte dayanamayip musade istemem, doktoruma 2 sn izin ver yalvarislarimin arasinda bu asistan hanimin pis pis gulusleri, amaaan sen de tavirlari ve nihayet doktor bey hastaniz sizi bekliyor sikistirmalarindan cok rahatsiz oldum. 40 dk kadar surdu iki cekim yapti. Doktorum da asistaninin tavrindan rahatsiz oldu ama renk vermedi. Mizmiz bi hasta degilim,zaten an itibariyle agzimda 10 tane porselen kaplama var. 5 tane de dis cektirdim. Ama bu 20lik cekimi kadar zor ve acili gecen baska bir islem yaptirmamistim. Demem o ki dislerimin yapim asamasina dahi gecmedik. 2 aya yakin gitmem gerek ama o asistandan rahatsiz oluyorum kendimi rahat hissetmiyorum. Sizce ne yapmaliyim?
Son düzenleme: