Bebek İkinci El Dsney/GAP/Mothercare/B&G Store 3-6 ay Mevsimlik Montlar - Bodyler ve digerleri burada

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
ingiltere Disney Store dan 3-6 ay penye ici dolgulu cok sicak tutan bebek montu.. 1 kez giyebildik, sifirdan farki yok, cok tatli bir mont 25 tl

Yine Ingiltere' den Baby Gap domuzcuk sapkali hirka takim. Kislik ve baharlik olarak kullanilabilir. Etiketi 3-6 ay ama oldukca esnek ve rahat bir kesim. Kiyafet fazlaligindan sayili giyildi. domuzcuk sapkanin arkada kuyrugu bile var, cok sevimli bir model. 25 tl

Mothercare 6-9 ay kisa kol body'ler; resimliler 4 er TL, cizgililer yaninda hediye.. 4 Tanesi 8 TL. Resimliler hic giyilmedi....

3-6 ay GAP, Mothercare, B&G bodyler tanesi 4 tL
Hepsi cok temizdir....

3 adet hic kullanilmamis paketinde, alti kaydirmazli ev patigi , tanesi 9 tl. 15 cm 'e kadar uygun yaziyor uzerine, 0-3 yasa uygun. Oldukca esnek.

merhaba stride ride ayakkabı için konunuzu alıntılayıp yazmıştım .ayakkabı için görüşelim .vede 1 yaş üstü kıyafetiniz varsa onlarıda degerlendirmek isterim

merhaba stride ride ayakkabı için konunuzu alıntılayıp yazmıştım .ayakkabı için görüşelim .vede 1 yaş üstü kıyafetiniz varsa onlarıda degerlendirmek isterim

tabii cnm ayakkabi icin haberleselim. 1 yas ustu kiyafet su an yok, kizim henuz 1.5 yasinda. belki birkac ay icinde satabiliriz diye dusunuyorum :)

Bunların hepsini uygun fiyata verirsen almak isterim, toptan 1 fiyat yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…