Ama ordaki kucuk dikis parcalari normal mi diger yerdeki dikisler oyle degilBir şey unutulduğunu sanmıyorum.
Kremi kullanıp kontrolü bekleyin bence..
Hem antibiyotik kullaniyorum hem krem suruyorumCanım geçmiş olsun,ben pazartesiyi bekleme derim,kızarıklık orada enfeksiyon olduğunu gösterir,bir kontrole git bence.
Bastirinca agri oluyorEnfeksiyon gibi gözüküyor, ağrı var mı peki?
Ama ordaki kucuk dikis parcalari normal mi diger yerdeki dikisler oyle degil
Hem antibiyotik kullaniyorum hem krem suruyorum
Bastirinca agri oluyor
Dikiş parçalarını düşünme,onlar birkaç güne kadar düşer,yara iyileşsin yeterki.Ama ordaki kucuk dikis parcalari normal mi diger yerdeki dikisler oyle degil
Hem antibiyotik kullaniyorum hem krem suruyorum
Bastirinca agri oluyor
Ordaki dikis dren borusuna bagliydi onu kesip dreni cikarttilar ama o kucuk uclari kalmis netten bi dren cekme videosu izledim orda hic boyle dikis kalmıyorduOradaki dikiş yerinde bir gariplik var. Ameliyattan sonra ellerini ve derini, tıbbi malzeme satan yerlerin aldığın alkol işlem dezenfekte ettin mi? Etmediysen bir dahaki sefere et. Vücut üzerinde yaşayan bakteriler var, bir yer dokunmasan bile oradan enfeksıyon rıskı olabılıyor.
Bana da öyle geldi,sanki olmaması gereken bir durum var,korkutmam istemem ama.Oradaki dikiş yerinde bir gariplik var. Ameliyattan sonra ellerini ve derini, tıbbi malzeme satan yerlerin aldığın alkol işlem dezenfekte ettin mi? Etmediysen bir dahaki sefere et. Vücut üzerinde yaşayan bakteriler var, bir yer dokunmasan bile oradan enfeksıyon rıskı olabılıyor.
Ama diger dikisler alinacak kendi dusmeyecek gerci burdaki dikisler digerleri gibi sert degil yumuşakDikiş parçalarını düşünme,onlar birkaç güne kadar düşer,yara iyileşsin yeterki.
Antibiyotik varsa iyi,fakat ben görünsen diyorum yine de,emin olman adına.
İpler olsun sorun yok,yara nasıl görünüyor sana?Ordaki dikis dren borusuna bagliydi onu kesip dreni cikarttilar ama o kucuk uclari kalmis netten bi dren cekme videosu izledim orda hic boyle dikis kalmıyordu
Bunlar düşen iplere benziyor,yumuşayıp eriyor,kalanı vücut tarfından emiliyor zaten.Ama diger dikisler alinacak kendi dusmeyecek gerci burdaki dikisler digerleri gibi sert degil yumuşak
Bu ilk hali ufak bi sari bolge vardi kremi kullanmaya başladıktan sonra boydan boya yara yeri sari oldu ama kremden dolayi mi bilmiyorum cunku kremi surdum kapattim sargiyi actigimda oyleydiİpler olsun sorun yok,yara nasıl görünüyor sana?
Saglik ocagindaki doktor fucidin krem verdi onu suruyorum ama onu surunce daha da sarardi. Hafif cektim gelmedi aciyor cekince birde iplerin etrafi da sararmaya basladi cok hafifEnfeksiyon kapmış. Sağlık ocağında ne dediler. Sanki dreni çıkarmış da, ipler yerinde kalmis gibi duruyor. Hafif çekince geliyor mu elinize, düğümlü mü?
Normal dururken yok ama bastirinca aciyor tabiagrı en büyük gösterge canım agrın sızın çok mu?
Enfeksiyon kapmış. Sağlık ocağında ne dediler. Sanki dreni çıkarmış da, ipler yerinde kalmis gibi duruyor. Hafif çekince geliyor mu elinize, düğümlü mü?
agrı en büyük gösterge canım agrın sızın çok mu?
Simdiki hali boyle ama yeni krem surdum birazda krem var ustundeBenim en küçük yanığım bile çabucak yaraya döner,o yüzden endişelendim,başına iş açmasın,yakında bir hastane yok mu gidebileceğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?