selinay35 GÖZALTI IŞIK DOLGUSU SONRASI GÖZALTIM Kayıtlı Üye 19 Haziran 2015 116 34 13 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi LeyLAL #21 Heyyamola .!.: iyi sevindim dogrusu. memnun olmaniz cok iyi. benim istedigim gibi olmadi siz sanslisiniz. paraniza degmis en azindan. Genişletmek için tıkla... Bence sizde gidin ne gerekiyorsa yapiyor.ve memnun etmeye calisiyor.sadece yavas yavas yapmaya ve dogalliktan uzaklaşmamaya calisiyor.
Heyyamola .!.: iyi sevindim dogrusu. memnun olmaniz cok iyi. benim istedigim gibi olmadi siz sanslisiniz. paraniza degmis en azindan. Genişletmek için tıkla... Bence sizde gidin ne gerekiyorsa yapiyor.ve memnun etmeye calisiyor.sadece yavas yavas yapmaya ve dogalliktan uzaklaşmamaya calisiyor.
H Heyyamola Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2015 13 1 6 55 3 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi LeyLAL #22 tesekkur ederim. tatil donusu bakarim artik.
S sehnaz sakarya Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 6 0 1 64 17 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LeyLAL #23 selinay35 .!.: Bence sizde gidin ne gerekiyorsa yapiyor.ve memnun etmeye calisiyor.sadece yavas yavas yapmaya ve dogalliktan uzaklaşmamaya calisiyor. Genişletmek için tıkla...
selinay35 .!.: Bence sizde gidin ne gerekiyorsa yapiyor.ve memnun etmeye calisiyor.sadece yavas yavas yapmaya ve dogalliktan uzaklaşmamaya calisiyor. Genişletmek için tıkla...
S sehnaz sakarya Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 6 0 1 64 17 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LeyLAL #24 Boyun bantlarını kestiren var mı arkadaşlar ? Dr Ziya Bey yapıyormuş...birazcık korktum açıkcası...