Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr.Ziya Şaylan hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Ziya Bey e operasyon yaptıran varmı kimse birsey paylaşmamış:44:
Dr Ziya Saylan bana yaptigi bir leke tedavisi sonucunda yuzumu mahvetti 2 yıldır yuzumde kocaman bir beyaz leke olustu ve cok pismanim Kucuk bir gunes lekem vardi ve bana 15 gun icinde gececegini hic bir sey kalmayacagini soyledi guvendim inandim ve israilden geldigini soyledigi bir asitle cildimi yaktı once kabuk tuttu bana kabuktan sonra hemen gececegini israrla soyledi 2 yıl boyunca surekli gidip bu islemin basarisiz oldugunu soyledim fakat benim sabirsiz oldugumu duzelecegini soyledi .Gittigim cilt doktorları ve hocalar cildime ciddi hasar verdigini ve leke tedavisi sirasinda pigmentlerinde zarar gordugunu bunun da donusunun olmadigini soyluyorlar
Mrb geçmiş olsun cildiniz düzeldimi acabaDr Ziya Saylan bana yaptigi bir leke tedavisi sonucunda yuzumu mahvetti 2 yıldır yuzumde kocaman bir beyaz leke olustu ve cok pismanim Kucuk bir gunes lekem vardi ve bana 15 gun icinde gececegini hic bir sey kalmayacagini soyledi guvendim inandim ve israilden geldigini soyledigi bir asitle cildimi yaktı once kabuk tuttu bana kabuktan sonra hemen gececegini israrla soyledi 2 yıl boyunca surekli gidip bu islemin basarisiz oldugunu soyledim fakat benim sabirsiz oldugumu duzelecegini soyledi .Gittigim cilt doktorları ve hocalar cildime ciddi hasar verdigini ve leke tedavisi sirasinda pigmentlerinde zarar gordugunu bunun da donusunun olmadigini soyluyorlar
randevu nasıl geçti, sonuçlar nasılMerhabalar dr. Ziya saylana elmacık kemiği dolgusu, burun dolgusu ve PRP yaptıran var mı. Ne oldu, nasıl geçti paylaşırsanız çok sevinirim. Salı günü randevum var.
Ben 1 hafta once yaptirdim ama suan nedense hiçbir sonuc yok.sanki dolgu uctu.ziya beyi arayip soyleyecegim.dolgu diye sikilan sey neydi ki ortada hicbirsey yok.o kadar da aci cektimMerhabalar dr. Ziya saylana elmacık kemiği dolgusu, burun dolgusu ve PRP yaptıran var mı. Ne oldu, nasıl geçti paylaşırsanız çok sevinirim. Salı günü randevum var.
burun ucuna değil.kaş arasının alt tarafına bir de çene ucuna.ama uçtu sanki havaya birşey yok.2500.gel dedi yine yaparızburun dolgusunu nereye yapti. yan cizgilere mi yoksa burnunuzun ucuna mi. ne kadar aldi merak ediyorum herkesi mi kandiriyor acaba
Siz birsey yaptirdiniz mi.dolgu zamanla ortaya cikacak birsey degil ki.bsna yuz germe yapıcakti ben yaptiklariyla gorusmek istedim.olmadi ben de yaptirmaktan vazgectim gorene kadarisrarci olun ve istediginiz olana kadar gidin derim ben. oldkca iyi ucret almis. moralinizi bozmayin. belki zamanla dolgu oturur oyle diyor cunku. belki haklidir.