• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Zeynep Türkşen e ameliyat olan yada ankara için tavsiye verebilcek var mı?

gidja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
160
69
98
Kızlar benim burnumda kemik eğriliği ve et var hem dışarıdan bu eğrilik belli hemde burnumin ucu uzun önden fena olmasada yandan hoş değil, izmirde oturuyorum ama ankarada yaptırmayı düşünüyorum ameliyatımı ve bana zeynep türkşenin doğal ve güzel burunlar yaptığı söylendi ki halamın arkadaşıda ona yaptırdı kadın çok memlun. Sizlerden yaptıran varmı nolursunuz bana bir tavsiye verin ben çoknkararsız kaldım şuan çalışmıyorum ve çok fazla paralar harcayamayacağım makul ve beni memlun edebilecek tavsiyeleriniz ve yorumlarınız varsa nolur eksik etmeyin tavsiyeye ciddi anlamda çok ihtiyacım var

Ben ankarada esabil eker e oldum ve memnunum burda sayfasi ve olanlarin resimleri var isterseniz bi bakin fiyatida piyasaya gore cok makul bi arastirin isterseniz

Ben ankarada esabil eker e oldum ve memnunum burda sayfasi ve olanlarin resimleri var isterseniz bi bakin fiyatida piyasaya gore cok makul bi arastirin isterseniz
Teşekkür ederim cevabınız için resminiz var mı öncesi sonrası için ? Ne kadara yaptırmıştınız ameliyatınızı

Back