• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr zeynep bilge keleş, lokman hekim hastanesi, dr zahide küçük

eladnz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
1
0
1
38
Merabalar.. Artık bende kadınlar kulübünün bir üyesiyim. sizinle bir konu paylaşmak istedim. 12 hafta hamileyim. Ankara keçiörende oturuyorum, lokman hekim hastanesinden Dr Zeynep hanım için randevu aldım, ilk muayenemi oldum,ama hiç memnun kalmadım, ben sormadan hiçbirşey söylemedi, çok az ilgilendi. Bir sonraki randevumu Dr Zahide Küçük e aldım. Beni muayene ederken iyiki de doktor değiştirmişim dedim, çok içten ilgilendi benimle, ben sormadan neler yapmam gerektiğini bir bir anlattı, çok güler yüzlü bir doktor.. çok çok memnun kaldım hatta hastaneye teşekkür yazısı yazdım.. bundan sonraki takiplerimi ZAHİDE Hanımla devam edeceğim.. Gebelik önemli bir süreç, eğer doktorunuzdan yeterince memnun değilseniz doktor değişikliğinden korkmayın derim. Ben burdan bunu anladım. sizinde bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Bende ankara cankayada oturuyorum. Benim doktorum devlet hastanesindeydi..beytepe murat erdi eker devlet hastanesinde onur karabulut...kendisi hayatimda tanidigim en iyi kadin dogum uzmani. Telefondan bile acil irsey olsa hemen dönüs yapar...herseyi sorabilursiniz.kafa dengi guler yuzlu biridir cok.bende ozel bir hastaneden teansfer oldum ona.şiddetle yakininda olan herkese tavsiye ederim...canim doktorum sagolsun..herseyimle dört dörtlük ilgilendi..2li testim sorunlu cikti.kendisi okadar rahatlattiki beni bunun yasimla ilgili oldugunu soyledi..ben sorun edip aglayinca hemen hocasina yonlendirmisti gataya..kizim simdi 14 aylik.allahima cok sukur onunda dedigi gibi saglikli mavisim..iyiki ona gitmisim diyorum..özelden bile iyi bence..tabi herkesin kendi düşüncesi farklıdır...

Bende zahide hanıma takip oluyordum, çok seviyorum kendisini. Kendisine başka bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim, ayrılacağını duydum. kendisiyle görüştüm, Çukurambardaki KORU hastanesine başlayacakmış, aslında sevindim ayrılacağına. Çünkü benim çok sevdiğim bir hastane koru hastanesi. Lokman Hekim hastanesinde yeterli bir yenidoğan ünitesi yok, çocukta en ufak bir sıkıntı olsa sevk ediyorlar, sonra çocuk farklı bir hastanede anne farlı bir hastanede uğraş dur.. 3 arkadaşım doğum yaptı meltem hanım ve elif hanımda, bebeklerini hep sevk ettiler, o yüzden arkadaşlarım çok zor günler geçirdi. Ben zaten Lokman Hekim hastanesine sırf ZAHİDE Hanıma güvendiğim için geliyordum. Mayıs başında KORU Hastanesine geçiyormuş, artık takıplerime gönül rahatlığıyla orda devam edeceğim.

ilk hanile olduğumu öğrendiğinde doğum paketi aldım lokman hekim etlik hastanesinden doktor tercihi olarak elif hanımı seçecektim çünkü orayı tercih etmemdeki sebep elif hanımdı ama çok yoğundu en erken randevu 1 aya sonrasına veriyolardı tesadüfen birisi ben zeynep hanıma gidiyorum çok iyi bi doktor diyince zeynep hanımı tercih ettim iyikide tercih etmişim hamileliğimin başından itibaren hep kontrollerimi doğumumu zeynep hanım yaptı inanılmaz derecede memmun kaldım, bi sorunum olduğunda arıyodum ve mesaj yoluyla sorularıma cevap veriyodu, herzaman kötü bişey olduğunda bile rahatlatıcı şekilde bişey olmayacağına düzeleceğini kendimi korkutmamam gerektiğini anlattı 2. Kez hamileliğimdede tercihim zeynep hanımdan yana olacak hangi hastanede olursa olsun kontroller ve doğum için kendisini tercih edecem

Bende yarın için randevu aldım rahimde yara vardı başka bi dr dogum sonrası yakalım dedi
2 sene oldu hamilelik gerçekleşmedi erkek faktörlü bizim ki
Yuksek ateş nedeniyle gidecegim
Buradan memnuniyetimi dile getiririm konu eski bi konu ama fikir olur belki başka arkadaşlara

Back